Δεν αξίζει ούτε χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο.κανε μια αναφορα στο συχαμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ύποπτος 27χρονος ηδονοβλεψίας και ψυχάκιας για τον θάνατο Αμερικάνας βιολόγου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 398
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εντωμεταξυ ο τυπος ειναι κλωνος του koble
μπειτε να δειτε τα μηνυματα του γραφει συνηθως στο κιεβο και τα μονο λαικ που παιρνει του τα δινει ο κλωνος του
και μαντεψτε τα λαικ του koble ποιος τα δινει , αυτος ο παπαρας
μπειτε να δειτε το προφιλ του ,τον επιασα τον κλωνοwww.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=83906]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=83906[/url] ειναι τοσο βλακας που κανει λαικ μονο στον κλωνο του και το αντιστροφο
τοσο εξυπνοι ειναι οι φασιστες τερμα ζωα
μπειτε να δειτε τα μηνυματα του γραφει συνηθως στο κιεβο και τα μονο λαικ που παιρνει του τα δινει ο κλωνος του
και μαντεψτε τα λαικ του koble ποιος τα δινει , αυτος ο παπαρας
μπειτε να δειτε το προφιλ του ,τον επιασα τον κλωνοwww.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=83906]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=83906[/url] ειναι τοσο βλακας που κανει λαικ μονο στον κλωνο του και το αντιστροφο
τοσο εξυπνοι ειναι οι φασιστες τερμα ζωα
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
ωστε ετσι ε, δεν υπηρχαν εκει δεντρα;;;
https://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/05/Crete15.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.daynight.gr/wp-content/uploads/2017/05/Crete11.jpg[/img[/URL]]
[i]Vom Krieg erzählte der Vater dem Kind nachts, heimlich, wenn die Mutter Dienst als Krankenschwester tat. Vom Absprung über Kreta, bei [u]dem viele Kameraden in Bäumen hängen geblieben waren[/u] und mit Bajonetten abgestochen wurden. Wie sie schrien nach ihrer Mutter, während sie verbluteten.[/i]
[URL unfurl="true"]https://www.spiegel.de/spiegel/print/d-43510949.html[/URL]
...........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
[/quote]
Οχι ρε δεν υπαρχουν δεντρα... Στοιχειωδη λογικη ναχει καποιος το καταλαβαινει... Λες οι Γερμανοι να κανανε ριψεις αλεξιπτωτιστων σε κανα δασος; Τωρα αν απο τους 5000 αλεξιπτωτιστες (λεω εγω) που πεσανε, οι 10 σκαλωσανε σε κανα παρακειμενο δενδρο ειτε γιατι ητανε κοπανοι και δεν κανανε σωστη χρηση του αλεξυπτωτου, ειτε γιατι φυσηξε λιγο αερακι παραπανω, αυτο δεν το κανει κανονα...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Η πιο γελοια απορια που εχω ακουσει για το θεμα ειναι το "αφου ενιωσε σεξουαλικη εξαψη γιατι δεν πηγε στη γυναικα του και βγηκε με το αυτοκινητο να βρει καποια αλλη"
Μα αυτο ητανε που τον ερεθιζε... Ο βιασμος και ο κινδυνος... Εδω λενε οτι την βιασε ημιθανη, ισως και πεθαμενη... Μιλαμε για πολυ αρρωστη κατασταση...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Η μάχη της Κρήτης δόθηκε κατά κύριο λόγο από Αυστραλούς, Νεοζηλανδους και Εγγλέζους. Οι ντόπιοι ήταν ανεκπαίδευτοι και έν πολλοίς άοπλοι.
Να μην ξεχνάμε ότι η συνεισφορά της νήσου υπήρξε ελάχιστη και την περίοδο του 1821 άλλωστε, αφού το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων είχαν τουρκέψει οικειοθελώς. Οι δε Τούρκοκρητικοι υπήρξαν οι αθλιότεροι υποστηρικτές του σουλτάνου.
Το ότι το νησί των μαχαλομαγκων καλοπερασάκηδων που ήδη από την αρχαιότητα ήταν γνωστό για τις μάσες ξάπλες φουμες των κατοίκων του - και όχι φυσικά για την πολεμική τους αρετή - περνιέται ακόμα και σήμερα, στην εποχή που με ένα κλικ βρίσκεις τα πάντα στο Ίντερνετ, για ηρωικη νήσος είναι απορίας άξιο ...
Τι κομπλεξ κουβαλας ρε συχαμα; Εεεε;
Διαβασε ρε ηλιθιε για την επανασταση του 21 στην Κρητη και πως κατεπνιγει... Διαβασε ρε ζωον για την Επανασταση του Δασκαλογιαννη 40 καπου χρονια μετα...
Διαβασε ρε μπουφο (αφου μπορεις με ενα κλικ) να δεις οτι απο τους 6000 Μακεδονομαχους οι 3000 ητανε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κρητικοι.
Διαβασε ρε χαμενο δεις ποιος ητανε ο Γεωγιος Κατεχακης, και ποιος ο Γεωργιος Τσοντος...
Καποια ζωα εδω μεσα γραψανε πως δεν τηρηθηκαν οι κανονες πολεμου και καποιοι αλεξιπτωτιστες σκοτωθηκαν στον αερα, η κρεμασμενοι σε δενδρα. Οταν καποιος ξερει οτι ο επιτιθεμενος μολις λαβει θεση μαχης θα του σκοτωση τον αδελφο, τον πατερα, το γιο, την μανα και θα του καψει το σπιτι, τι πρεπει να κανει; Εεεεε; Να του παιζει παλαμακια; Εεεεε; Ξεφτυλισμενοι υπανθρωποι... Κατι σαν εσας συνεργαστηκανε με τους Γερμανους...Γινατε μαυραγοριτες και τους κανατε πασα τις αδελφες σας και τις μαναδες σας να τις γαμησουνε, και δεν ξερω μπας και ειστε και σπορα απο δαυτους...Ουστ.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Καθόλου κακομοίρης ο πατέρας,αφου ήξερε είναι συνυπεύθυνος.
τι να κανει ο δολιος Πατερας... Λες να μπορουσε να τον κουμανταρει;
Κληρονομικα ομως ειναι αυτα... Απο καπου την κληρονομησε την τρελλα, αλλα δεν ειναι του παροντος...
Yπάρχουν γιατροί και ιδρύματα,τι πάει να πει τι να κάνει;Τωρα που έκανε αυτό που έκανε είναι καλά;Ελεος με το μη στιγματιστεί η οικογένεια και το παιδί.Οταν αρχίσει όμως να σκοτώνει παιδιά ,γυναίκα ,γονείς,τυχαίους στον δρόμο πέφτουμε απο τα σύννεφα!!!τι να κανει ο δολιος Πατερας... Λες να μπορουσε να τον κουμανταρει;
Κληρονομικα ομως ειναι αυτα... Απο καπου την κληρονομησε την τρελλα, αλλα δεν ειναι του παροντος...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ αν ειχες ένα παιδι ημιτρελο-τρελο θα τον εστελνες με το ζορι σε ιδρυμα?
ξες τι ποσοστο σχιζοφρενων γινεται τελικα δολοφονοι?
εδώ καταφερε να τον παντρεψει εκανε εγγονια και ειπε οκ με την τρελα του καλα τα καταφέραμε όμως...
εδώ καταφερε να τον παντρεψει εκανε εγγονια και ειπε οκ με την τρελα του καλα τα καταφέραμε όμως...
ΝΑι ρε φίλε θα το πήγαινα σε γιατρό γιατί με φαρμακευτική αγωγή μπορεί να γινόταν καλύτερα.Αν ήταν επικίνδυνο το παιδί μου θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερο και να κινδυνεύω και εγώ;Και που ξέρεις ότι δεν θα σκότωνε την γυναίκα του και τα παιδιά του κάποια στιγμή;Εδώ σου λέει έκαψε το σπίτι τους.Λίγα έχουμε ακούσει;Πόσοι δεν έχουν σκοτώσει γονείς,παιδιά κλπ;εσυ αν ειχες ένα παιδι ημιτρελο-τρελο θα τον εστελνες με το ζορι σε ιδρυμα?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ξερεις αν δεν το πηγε σε ψυχιατρο?ΝΑι ρε φίλε θα το πήγαινα σε γιατρό γιατί με φαρμακευτική αγωγή μπορεί να γινόταν καλύτερα.Αν ήταν επικίνδυνο το παιδί μου θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερο και να κινδυνεύω και εγώ;Και που ξέρεις ότι δεν θα σκότωνε την γυναίκα του και τα παιδιά του κάποια στιγμή;Εδώ σου λέει έκαψε το σπίτι τους.Λίγα έχουμε ακούσει;Πόσοι δεν έχουν σκοτώσει γονείς,παιδιά κλπ;
ξερεις αν ο ψυχίατρος δεν του εδωσε φαρμακα?
ξες τι δραση εχουν αυτά τα φαρμακα?
εγω πιστευω ότι καποια στιγμη επισκεφτηκε ειδικους , αλλα ΔΕΝ του δωσανε φαρμακα, διοτι τα φαρμακα αυτά είναι για να περιοριζουν τις παραισθησεις , παραισθησεις που ο συγκεκριμενος ΔΕΝ θα ειχε , απλα ειχε αποκλεινουσα σεξουαλικη συμπεριφορά, όπως οι ομοφυλοφιλοι και οι καλογεροι που γουσταρουν αγαμια, και για αυτά δεν εχει βρεθει φαρμακο, ουτε σε κλεινουν σε ιδρυμα αν εισαι ομοφυλόφιλος, αγαμιας-καλογερος ή ηδονοβλεψίας σαν τον συγκεκριμενο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
για να συνοψισω για τους ηδονοβλεψίες και αυτους που εχουν βιαιη συμπεριφορά 1 στους 100 γινεται εγκληματιας, δεν τους κλεινουμε προκαταβολικα σε ιδρυμα-τρελαδικο-φυλακη.
ομοιως οι καυλωμενοι πιτσιρικάδες πατανε πολύ γκαζι λογω ορμων και ορμονών αλλα τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ.
δεν ειπαν εσυ νεαρε παντελιδη τραγουδιστη επειδή εχεις υψηλη τεστοστερονη και εισαι φιγουρατζής με την τζιπαρα σου παιρνουμε το διπλωμα και δεν οδηγας.
ομοιως οι καυλωμενοι πιτσιρικάδες πατανε πολύ γκαζι λογω ορμων και ορμονών αλλα τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ.
δεν ειπαν εσυ νεαρε παντελιδη τραγουδιστη επειδή εχεις υψηλη τεστοστερονη και εισαι φιγουρατζής με την τζιπαρα σου παιρνουμε το διπλωμα και δεν οδηγας.
Δείχνει να μην το προσπάθησε πρώτη φορά με την Αμερικάνα ο τύπος.ξερεις αν δεν το πηγε σε ψυχιατρο?
ξερεις αν ο ψυχίατρος δεν του εδωσε φαρμακα?
ξες τι δραση εχουν αυτά τα φαρμακα?
εγω πιστευω ότι καποια στιγμη επισκεφτηκε ειδικους , αλλα ΔΕΝ του δωσανε φαρμακα, διοτι τα φαρμακα αυτά είναι για να περιοριζουν τις παραισθησεις , παραισθησεις που ο συγκεκριμενος ΔΕΝ θα ειχε , απλα ειχε αποκλεινουσα σεξουαλικη συμπεριφορά, όπως οι ομοφυλοφιλοι και οι καλογεροι που γουσταρουν αγαμια, και για αυτά δεν εχει βρεθει φαρμακο, ουτε σε κλεινουν σε ιδρυμα αν εισαι ομοφυλόφιλος, αγαμιας-καλογερος ή ηδονοβλεψίας σαν τον συγκεκριμενο.
Επειδή έχω φίλο που είναι η γυναίκα του απο τα μερη αυτά είχε δώσει έντονα σημάδια ο τύπος ,Τρελογιαννιό τον φώνάζαν οπότε όλοι κάτι ήξεραν.Ακόμα και ο Λευτερης38 έγραψε ότι έκαψε το σπίτι τους επειδή δεν του έκαναν το χατηρι.Αν εσύ τα βρίσκεις φυσιολογικά αυτά τι να πω
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ισως να μην τον ειχαν ικανο, και σιγουρα δεν τον ειχαν ικανο να φτασει στο εγκλημα. Θα σας πω αλλο ενα περιστατικο, οπως μου το περιεγραφε ντοπιος, αυτοπτης μαρτυρας που μιλησαμε στο τηλεφωνο για καποιο αλλο θεμα, αλλα τοφερε η κουβεντα και μου τοπε. (Ηταν παρων στην ολη φαση)
Καποια στιγμη πριν μερικα χρονια ηταν στο καφενειο με τον πατερα του και ειπανε να φυγουνε. Οπως φευγανε καποιος επιασε κουβεντα στον Παπα και καθυστερουσε. Τοτε ο τυπος ανεβηκε πανω στο καπο του αυτοκινητου και αρχισε να χοροπηδαει με αποτελεσμα να το καταστρεψει....
Μη σου τυχει τετοιο γομαρι αν εισαι γονιος... γαμησε τα....
Το κακο ξεκινησε απο αλλου... Κληρονομικα ειναι αυτα, αλλα οπως προειπα δεν ειναι του παροντος...
Εχω ενα χωριανο που τα εχει ολα.. Οταν λεω ολα, εννοω ολα. Καποια στιγμη τον ρωτησα γιατι μενει ανυπαντρος... Ξερετε τι μου ειπε; 5 παιδια προβληματικα εχουμε στο σόι. Γιατι να το ρισκαρω να προστεθει αλλο ενα;... Οποιος καταλαβε ...καταλαβε...
Καποια στιγμη πριν μερικα χρονια ηταν στο καφενειο με τον πατερα του και ειπανε να φυγουνε. Οπως φευγανε καποιος επιασε κουβεντα στον Παπα και καθυστερουσε. Τοτε ο τυπος ανεβηκε πανω στο καπο του αυτοκινητου και αρχισε να χοροπηδαει με αποτελεσμα να το καταστρεψει....
Το κακο ξεκινησε απο αλλου... Κληρονομικα ειναι αυτα, αλλα οπως προειπα δεν ειναι του παροντος...
Εχω ενα χωριανο που τα εχει ολα.. Οταν λεω ολα, εννοω ολα. Καποια στιγμη τον ρωτησα γιατι μενει ανυπαντρος... Ξερετε τι μου ειπε; 5 παιδια προβληματικα εχουμε στο σόι. Γιατι να το ρισκαρω να προστεθει αλλο ενα;... Οποιος καταλαβε ...καταλαβε...
Xέστα ρε φίλε!!Και σκέψου τώρα έχουν στιγματιστεί και τα παιδιά του χωρίς να φταίνε σε τίποτα.Ισως να μην τον ειχαν ικανο, και σιγουρα δεν τον ειχαν ικανο να φτασει στο εγκλημα. Θα σας πω αλλο ενα περιστατικο, οπως μου το περιεγραφε ντοπιος, αυτοπτης μαρτυρας που μιλησαμε στο τηλεφωνο για καποιο αλλο θεμα, αλλα τοφερε η κουβεντα και μου τοπε. (Ηταν παρων στην ολη φαση)
Επισκέπτης
τα παντρεμενα λαμογια ειναι επικινδυνα.Η πιο γελοια απορια που εχω ακουσει για το θεμα ειναι το "αφου ενιωσε σεξουαλικη εξαψη γιατι δεν πηγε στη γυναικα του και βγηκε με το αυτοκινητο να βρει καποια αλλη"
Επισκέπτης
αστο να φαινεται τι κουμασια ειναι οι ροδιτεςγια το παραπανω σχολιο να ενημερωσω πως εχω κανει αναφορα καλο θα ηταν να το διαγραψει αυτος που το εγραψε
ευχαριστω
Επισκέπτης
τι λες ρε αρχιδι που οι ηδονοβλεψιες εχουμε βιαιη συμπεριφορα! Αρχιδι!για να συνοψισω για τους ηδονοβλεψίες και αυτους που εχουν βιαιη συμπεριφορά 1 στους 100 γινεται εγκληματιας, δεν τους κλεινουμε προκαταβολικα σε ιδρυμα-τρελαδικο-φυλακη.
Επισκέπτης
Αυτος ο αγραμματος εκπαιδευτικος, ο νικ1410, θελει να εχει αποψη επι παντως επιστητου.
Επισκέπτης
Αυτες τις πουστιες με τα κληρονομικα να τις αφησετε... Ο, τι του εκανε ο παπας μικρο, εκανε αυτος μεγαλος.Ισως να μην τον ειχαν ικανο, και σιγουρα δεν τον ειχαν ικανο να φτασει στο εγκλημα. Θα σας πω αλλο ενα περιστατικο, οπως μου το περιεγραφε ντοπιος, αυτοπτης μαρτυρας που μιλησαμε στο τηλεφωνο για καποιο αλλο θεμα, αλλα τοφερε η κουβεντα και μου τοπε. (Ηταν παρων στην ολη φαση)
Ελαχιστες ψυχασθενειες ειναι κληρονομικες.