Νέα

Ύποπτος 27χρονος ηδονοβλεψίας και ψυχάκιας για τον θάνατο Αμερικάνας βιολόγου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σωστα!Θα επρεπε να βαλουν κουκουλα και να καταδωσουν τους δραπετες οπως θα εκανες εσυ πανευκολα :headbaning1:
Eχω καποιον λογο να καλυψω εναν εγκληματια δραπετη?
Εγω δεν τον γνωριζω, ενημερωσε με σχετικα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τα επώνυμα σε -ακης έχουν προδιάθεση λόγω στραβών γονιδίων όμως. Κάπου η πολύ λεβεντοσύνη, κάτι τα ντόπια χόρτα και οι βράκες...δεν ήθελε πολύ η ζημιά κι έγινε. Τώρα δε μαζεύεται κι αν κρίνουμε από κάτι τύπους παληκαράδες όπως εσύ βρε φουκαριάρικο, το μέλλον καλύτερα να μπει σε δοκιμαστικό σωλήνα μπας και δει χαΐρι η ανθρωπότης.

Και συ Αλβανικο χασισι μωρη Τιτικα; Κοφτο γαμω το φελεκι σου...Σε σκατα μετετρεψε το κουφιοκεφαλακι σου...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Eχω καποιον λογο να καλυψω εναν εγκληματια δραπετη?
Εγω δεν τον γνωριζω, ενημερωσε με σχετικα
Εαν δεν σε πειραξει, και εφ οσον δεν κινδυνεψες απο αυτον, τοτε να γυρευεις την δουλεια σου. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τον καρφωσεις... Απολυτως κανενας...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
Λοιπον και εγω καταγωγη απο Κρητη εχω αλλα....δεν μπορω να παραβλεψω τις παπαριες που κανουν οι κρητικοι.Ανομια,ομερτα,κακως εννοουμενη συγκαληψη,μη σεβασμο σε νομους,νεκρους απο μπαλωθιες πολυ συχνα...καλο ειναι να μη εθελοτυφλουμε...το νησι εχει πολυ μεγαλη παραβατικοτητα πλεον και θα το πληρωσει και ειναι κριμα για τους καλους και αγνους κρητικους και το πανεμορφο νησι μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εαν δεν σε πειραξει, και εφ οσον δεν κινδυνεψες απο αυτον, τοτε να γυρευεις την δουλεια σου. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τον καρφωσεις... Απολυτως κανενας...
Αρα αν πεσει στη αντιληψη μου ενας παιδεραστης, βιαστης, δολοφονος που δραπετευσε, δεν θα τον καταδωσω και"θα κοιταω τη δουλεια μου" επειδη δεν βίασε ούτε σκοτωσε μελος της οικογενειας μου

Εχεις σοβαρα θεματα εσυ ε?
Δεν το ειχα αντιληφθει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να το προχωρησω και λιγο

Αν δω καποιον να βασανιζει ενα ζωο που δεν ειναι δικο μου, να μην τον καταγγειλω, δεν ενοχλησε εμενα

Αν δω καποιον να χτυπαει εναν αλλο στο δρομο, δεν χτυπαει εμενα, ας κοιταω τη δουλεια μου.

Οχι μεγαλε δεν θα την κοιταξω.
Θα τον καρφωσω με χαρα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Η απερίγραπτη βαρβαρότητα των εγκληματικών πράξεων που καταγράφεται στην αντιφασιστική Κρήτη επί καθημερινής βάσεως, η βαρύτητα των αποτροπαίων εγκλημάτων των κατοίκων της εναντίον ανθρώπων αλλά και ζώων θα πρέπει να βάλει σε συναγερμό τους εγκληματολόγους και τους ειδικούς επιστήμονες......
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός 25χρονος συνελήφθη την ώρα της «πράξης» μέσα στον στάβλο που διατηρούσε ο γείτονας του, έξω από το χωριό.
Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ερχόταν κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή με το τετράποδο και κίνησε τις υποψίες σε άλλο συγχωριανό, που έβλεπε πολλές φορές τις απογευματινές ώρες, να βγαίνει από τον στάβλο.

Σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώων στην Κρήτη:
Εγκλώβισαν σε φούρνο σκύλο με τα 9 μωρά του και έβαλαν φωτιά

Εικόνες φρίκης στην Κρήτη:
Φυλάκιζε ζώα και τα άφηνε να πεθαίνουν μαρτυρικά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός 25χρονος συνελήφθη την ώρα της «πράξης» μέσα στον στάβλο που διατηρούσε ο γείτονας του, έξω από το χωριό.
Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ερχόταν κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή με το τετράποδο και κίνησε τις υποψίες σε άλλο συγχωριανό, που έβλεπε πολλές φορές τις απογευματινές ώρες, να βγαίνει από τον στάβλο.

Τύπε εσενα σε πειραξε κανενας προσωπικα απο αυτους?

Να κοιτας τη δουλεια σου λοιπον, ετσι δεν λεει ο απο πανω?
Να τους συγκαλυψεις ειναι το σωστο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εχω τυχει σε περιστατικο στο δρομο. Οδηγος μηχανης με γκομενα πισω, λογομαχει, εχει σχεδον τρακαρισμα με προπορευομενο αυτοκινητο που το οδηγει νεαρη, ηλικια, φοιτητρια φαινοταν. Κατεβαινουν και οι δυο και ανταλασουν ασχημες κουβεντες. Η νεαρη εχει υφος, λεει στον οδηγο της μηχανης υποτιμητικα <Εγω ειμαι φοιτητρια Ιατρικης>. Ο κοντος οδηγος της μηχανης αρχιζει και φορτωνει επικινδυνα, φαινοταν οτι απο στιγμη σε στιγμη μπορει να εξελιγχθει πολυ ασχημα το πραγμα. Ενας αλλος οδηγος που εχει σταματησει κι εκεινος, πηγαινει κοντα και βλεποντας τι θα επακολουθησει, του λεει <Ενταξει, μη τη χτυπησεις ομως. Προσεξε μη τη χτυπησεις.> Παιρνοντας αποτρεπτικη σταση. Και μετα απο λιγο ηρθε και η αστυνομια και η κατασταση εκτονωθηκε. Βλεπουμε λοιπον οτι αν ολοι κοιταγαν τη δουλεια τους, το πραγμα μπορει να ειχε εξελιχθει πολυ ασχημα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αρα αν πεσει στη αντιληψη μου ενας παιδεραστης, βιαστης, δολοφονος που δραπετευσε, δεν θα τον καταδωσω και"θα κοιταω τη δουλεια μου" επειδη δεν βίασε ούτε σκοτωσε μελος της οικογενειας μου

Εχεις σοβαρα θεματα εσυ ε?
Δεν το ειχα αντιληφθει

Συγνωμη δεν το διευκρινησα... Ληστες τραπεζων ητανε οι δραπετες... Οποτε αν δεις τον Ρωχαμη, ή το Παλαιοκωστα, ή καποιον απο το συναφι τους...γυρευε τη δουλεια σου.
Παιδεραστη ή βιαστη... Προσπαθησε αν μπορεις να του κοψεις ο ιδιος τ αρχιδια... Αν δεν το κανεις και τον καρφωσεις, αφου τον πιασουν σε 3 μηνες παλι εξω θαναι και τα ιδια θα κανει...
Δολοφονοι υπαρχουν πολλων λογιων....Ας μη ανοιξουμε κι αλλο θεμα...Δολοφονος ήτανε κι ο Παπαδοσηφος, δολοφονος ειναι και το τομαρι που για χαρη του ανοιχτηκε το νημα... Αλλο τονα κι αλλο ταλλο...

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
μου αρεσει οτι καποιοι εδω μεσα ειναι ή βλαμμενοι ή επικινδυνα βλαμμενοι... ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι αυτο το αρχιδι ειναι αθωο... Ομως μην τ αβαζεται ολα στο ιδιο τσουβαλι... αυτο το μαλακισμενο δεν ειναι καθολου απο βουνο ή αγραμματο ή βοσκος... Απο περιοχη τιγκα στους τουριστες ειναι και ολο τον χρονο εχει κοσμο... Απλα ειναι αρρωστος (????) αλλα ταυτοχρονα και τοσο πονηρος ωστε να ξεγελαει με την συμπεριφορα του τους παντες... την πατησε...
ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν τετοιοι .. σε ολον τον κοσμο... Στην Κρητη υπαρχει μια διαφορετικη νοοτροποια απο τα χωρια που ειναι ψηλα στα βουνα οσο αφορα τις παρεες , το ποτο , το φαι. Δεν πειραζουν κανεναν ομως χωρις λογο... .. δεν σκοτωνουν ολοι ... ... σιγουρα υπαρχουν οι ψευτομαγκες τους οποιους ομως κανουν στην αακρη ολοι ΓΙΑ ΑΥΤΟ και πολλοι απο αυτους κανουν και τετοιες ενεργειες.....

Ο souker μου εγραψε οτι ακομα και οτι ψηφισαμε μας δειχνει τι ανθρωποι ειμαστε... ΕΙΣΑΙ τελειως μαλακας ..... ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ... συνδεσε μου τον ψηφο με την δολοφονια και απο μενα οι θες... με την ηλιθια λογικη σου στις προηγουμενες εκλογες ολη η Ελλαδα ηταν σαν τους Κρητικους σημερα... Και επιδη κατι θα βρεις να πεις δεν εχω σκοπο να σου απαντησω μιας και η βλακεια ειναι ανικητη..... (δεν ψηφισα συριζα στις εκλογες , για να μην πεις καμια βλακεια παλι)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παιδιά, γιατί αυτομαστιγωνόμαστε τόσο για αυτό που έγινε στην Κρήτη;

Και οι Κρητικοί οι τέτοιοι οι πάθιοι, και η χώρα που δεν εκπαιδεύει, και το πνευματικό μας επίπεδο και και και.

Ανοίξτε wikipedia να δείτε τι εγκλήματα έχουν κάνει ψυχάκηδες. Πιο πολλές πιθανότητες είχε η Αμερικανίδα να το πάθει αυτό στην πατρίδα της παρά εδώ.

Και εμένα με σόκαρε ο ψυχάκιας αλλά αλλού γίνονται χειρότερα και πιο συχνά.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύπε εσενα σε πειραξε κανενας προσωπικα απο αυτους?

Να κοιτας τη δουλεια σου λοιπον, ετσι δεν λεει ο απο πανω?
Να τους συγκαλυψεις ειναι το σωστο

Πολλοι γνωριζουν για περιοχες ολοκληρες στην Ελλαδα, που η αιμομιξια αποτελη παραδοση και κανονα, ή μηπως κανω λαθος; ... Δεν βλεπω ομως να κοπτεστε για αυτο... Η Κρητη σας πειραζει...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μου αρεσει οτι καποιοι εδω μεσα ειναι ή βλαμμενοι ή επικινδυνα βλαμμενοι... ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι αυτο το αρχιδι ειναι αθωο... Ομως μην τ αβαζεται ολα στο ιδιο τσουβαλι... αυτο το μαλακισμενο δεν ειναι καθολου απο βουνο ή αγραμματο ή βοσκος... Απο περιοχη τιγκα στους τουριστες ειναι και ολο τον χρονο εχει κοσμο... Απλα ειναι αρρωστος (????) αλλα ταυτοχρονα και τοσο πονηρος ωστε να ξεγελαει με την συμπεριφορα του τους παντες... την πατησε...
ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν τετοιοι .. σε ολον τον κοσμο... Στην Κρητη υπαρχει μια διαφορετικη νοοτροποια απο τα χωρια που ειναι ψηλα στα βουνα οσο αφορα τις παρεες , το ποτο , το φαι. Δεν πειραζουν κανεναν ομως χωρις λογο... .. δεν σκοτωνουν ολοι ... ... σιγουρα υπαρχουν οι ψευτομαγκες τους οποιους ομως κανουν στην αακρη ολοι ΓΙΑ ΑΥΤΟ και πολλοι απο αυτους κανουν και τετοιες ενεργειες.....

Ο souker μου εγραψε οτι ακομα και οτι ψηφισαμε μας δειχνει τι ανθρωποι ειμαστε... ΕΙΣΑΙ τελειως μαλακας ..... ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ... συνδεσε μου τον ψηφο με την δολοφονια και απο μενα οι θες... με την ηλιθια λογικη σου στις προηγουμενες εκλογες ολη η Ελλαδα ηταν σαν τους Κρητικους σημερα... Και επιδη κατι θα βρεις να πεις δεν εχω σκοπο να σου απαντησω μιας και η βλακεια ειναι ανικητη..... (δεν ψηφισα συριζα στις εκλογες , για να μην πεις καμια βλακεια παλι)
Ταπες ολα...
+1.000.000

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ενα χαρακτηριστικό των εγκλημάτων της Κρήτης που μου έχει μείνει απο τη δεκαετία του 2000 τότε που υπήρχαν οι περίφημες βεντέτες είναι πως κατά 90% οι μαχαιριές ή οι πιστολιές πέφτουν στη ΠΛΑΤΗ των θυμάτων...
Νομίζω και στη περίπτωση του ελεεινού ψυχάκια της Αμερικανίδας την χτύπησε απο πίσω με το αμάξι !  

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715

εδώ και χρόνια ο ηλίθιος κάτοικος της γεωγραφικής μας περιοχής δεν κάνει τίποτε άλλο από το να δολοφονεί τα παιδιά του, το μέλλον του. Το ότι δέχεται να είναι πιονάκι σε ένα σικέ παιχνίδι δείχνει και το επίπεδο νοημοσύνης του, για να μην πούμε για τις 'πετυχημένες' του επιλογές. Ξέρετε...η άλγεβρα είναι στυγνή, αλλά λέει μόνο αλήθεια. 337.41Δις ευρώ το χρέος αυτών των πετυχημένων επιλογών του ηλίθιου ψηφοφόρου. Έλα και πες μας ότι αυτό είναι εξυπνάδα, ευφράδεια, οξύνοια κι όχι αφασία μιας πολυπληθούς ανθρωπομάζας που πάσχει από ολοκληρωτική μαλάκυνση.

όσο για το αυτό καθε αυτό θέμα του νήματος, ο ψυχάκιας είχε γονείς, συγγενείς, ...όλοι όμως έκλεισαν τα μάτια και του έδωσαν τη δυνατότητα να εκδηλώσει το έγκλημα και την ύβρη με την ανοχή τους. Αυτή είναι μια παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας, αν σπάσεις το πόδι σου ή είσαι με καρκίνο τότε είσαι ασθενής, όταν είσαι ψυχοπαθής/ σχιζοφρενής/ διπολικός κλπ. τότε αφού δε φαίνεται αίμα ή καρούμπαλο μπορείς να συνεχίσεις. Απίστευτα δύσκολο να παραδεχτεί ένας γονιός και δη Κρητίκαρος ότι ο γιόκας του είναι για ίδρυμα και φροντίδα. Του έδωσαν λοιπόν μια φυσιολογική 'τύποις' ζωή αλλά στην τύφλα τους τώρα θα πληρώσουν τα γινόμενα των πράξεών του κι αυτοί.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Ενα χαρακτηριστικό των εγκλημάτων της Κρήτης που μου έχει μείνει απο τη δεκαετία του 2000 τότε που υπήρχαν οι περίφημες βεντέτες είναι πως κατά 90% οι μαχαιριές ή οι πιστολιές πέφτουν στη ΠΛΑΤΗ των θυμάτων...
Νομίζω και στη περίπτωση του ελεεινού ψυχάκια της Αμερικανίδας την χτύπησε απο πίσω με το αμάξι !  

κανεις λαθος.. στις βεντετες οι φονοι γινονταν μπροστα στα ματια για να φαινεται η εκδικηση... αυτο που γινοταν ηταν οτι σκοτωναν ολους αδιακριτως.. γυναικες , παιδια , κλπκλπ  που ηταν μεγαλο λαθος..

επισης μην ξεχναμε τον Φρατζη , τον Δουρη κλπκλπ που καμια σχεση με Κρητη αλλα ακομα μιλαμε για αυτους... Νομιζω οτι οι περιπτωσεις μοαιζουν καταπληκτικα ...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

oντως οι κρητικοι  ειναι  γνωστοι  βασανιστες ζωων ...
δειγμα του απολιτιστου εαυτου τους ..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ρε τσογλανι, γιατι τσογλανι εισαι....
Η παραβατικοτητα και η ανωμαλια δεν εχει ουτε πατριδα, ουτε πολιτικο χωρο....
Ειτε  Σειραδακης (Πασοκος/Κρητικος/Βιαστης) ειναι αυτος, ειτε Γεωργιαδης (ΝΔ/Επτανησιος/παιδεραστης) ειτε Καλαμποκας (ΝΔ/Πελοποννησιος/δολοφονος) ειτε Σακελαριδης (Συριζαιος/Δωδεκανησιος/ανωμαλη λουγκρα)
Κοψε λοιπον  :jerking: το Αλβανικο χασισι, γιατι σουκαψε τα οποια κυταρα εγκεφαλου θα μπορουσες να διαθετεις...
κρητικε νεατερνταλ  σαδιστη βγαλε το σκασμο πια !
ειστε το ιδιο  συννενοχοι ολοι που παιζετε το παιχνιδι της συγκαλυψης...
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε  για χασισι .. και δη  στα...ζωνιανα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom