Νέα

Ύποπτος 27χρονος ηδονοβλεψίας και ψυχάκιας για τον θάνατο Αμερικάνας βιολόγου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
χασισογεννα  κρητη με τα καλυτερα παιδια σου !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τρελιαρα (60 χρονων επιστημων ανθρωπος)! επειδη θελησε να κανει εναν περιπατο βρισκομενη σε ενα τουριστικο μερος για επιστημονικο συνεδριο...

απαράδεκτο ποστ...ξεχυλιζει απο σκατοψυχια, μισογυνισμο και κομπλεξισμο...

αν ηταν συγγενής μου, αν δεν ανακαλουσες θα σου γαμουσα το "Ειναι"
Εκδηλώσου άφοβα! Πές μας τι αριστερό κουσούρι έχεις! Ή μήπως τα έχεις όλα? Να κάνεις διάλογο με το μουνοβάγονο διότι αυτό είναι το επίπεδό σου!!!

Ξεκολλήστε διότι δεν ξέρετε απο που θα έρθει! Απλά πράγματα λέω και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μανία έχετε να υποστηρίζετε την κάθε μια ή τον κάθε έναν που πάει να κάνει μια απερισκεψία και τα βάζετε μαζί μου...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οταν λες γνησιοι κρητες εννοεις κι αυτους που μενουν σε κατι αετοφωλιες στα λευκα ορη;
γιατι ειχα γνωρισει 2-3 τετοιους στο στρατο και καταλαβα τι παει να πει ακοινωνητη αμοιβαδα
Κι εγώ αυτές τις εμπειρίες έχω απο το στρατό! Αντίθετα όμως ότι κρητικό έχω συναντήσει σε φάση διακοπών στη Ρόδο,  40 και άνω είναι μια χαρά άνθρωποι(οικογένειες κυρίως)!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Ο γνωστος προμοτορας εχει μπει η ακομα?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
για βιασμο μετα φονου χαλαρα

Άκου φίλε μου την αδυναμία της θανατικής ποινής. Οι έχοντες την εξουσία, κοινώς σύστημα που αποτελείται κυρίως από διεφθαρμένους ανθρώπους αποκτούν ένα ωραιότατο παραθυράκι για να καθαρίζουν όποιον θέλουν.

Αυτή την στιγμή έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι οι οποίοι σαπίζουν στη φυλακή άδικα, επειδή κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους ή εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα ( λίγη ιστορία με εγκλήματα του παρελθόντος αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου).
Θα γούσταρες να σκοτώνονται αβέρτα αθώοι?

Edit----
Προτείνω την ταινία Law Abiding citizen έτσι για να πάρει κάποιος μια ιδέα από τη δικαιοσύνη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Αφου ηταν τοσο καβλωμενος και εψαχνε απεγνωσμενα να πηδηξει ,
γιατι δεν πηγε σπιτι ο τρομπας?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εκεί τις βάζουμε όταν τελειώσουμε μαζί τους μπάρμπα...
συνέχισε το κλάμα σου, έχουμε δει πολλούς σαν και σένα τα τελευταία 15 χρόνια εδώ μέσα, δε σκιαζόμαστε.
ρε ψευτακο.. τι τοβαλες το "15 χρονια"...για να δωσεις εμφαση;  :jerking: :jerking: :jerking: Οσα και ναναι παντως εσενα και κατι ομοιους σου σας εχουνε ανοιξει τοσο, που φυσικο ειναι να μη σκιαζεστε...Skase  τωρα...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ρε ψευτακο.. τι τοβαλες το "15 χρονια"...για να δωσεις εμφαση;  :jerking: :jerking: :jerking: Οσα και ναναι παντως εσενα και κατι ομοιους σου σας εχουνε ανοιξει τοσο, που φυσικο ειναι να μη σκιαζεστε...Skase  τωρα...
γεια  σου κρητικοπουλα απο  τη χασισογεννα κρητη μας!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αφου ηταν τοσο καβλωμενος και εψαχνε απεγνωσμενα να πηδηξει ,
γιατι δεν πηγε σπιτι ο τρομπας?

Εισαι και στουρναρι.... Μα εντελως στουρναρι...
Εδω ασελγησε στην πεθαμενη, και εσυ ζητας λογικη;
Βια ηθελε το παλιοτομαρο για να ξεκαυλωσει...βια...
Λογικα κατι τετοιους τους περιποιουνται καλα στην στενη...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Εισαι και στουρναρι.... Μα εντελως στουρναρι...
Εδω ασελγησε στην πεθαμενη, και εσυ ζητας λογικη;
Βια ηθελε το παλιοτομαρο για να ξεκαυλωσει...βια...
Λογικα κατι τετοιους τους περιποιουνται καλα στην στενη...
Ποια βια ρε συ..ψοφια ηταν η αλλη..
Και δεν εχει πει τιποτα ο τυπος για βια..απλα σεξ ηθελε..
Σταματα να βγαζεις απαντησεις απο το μυαλο σου..
Εχεις χαζεψει σαν το αυτον στο αβαταρ σου..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ξερω αρκετους που θα τουφεκιζαν ακομη και καποιον που θα τους εκλεβε μια κοτα

Προφανως το θεμα δεν ειναι πώς λειτουργει ή σκεφτεται ο καθενας οταν βρεθει στη θεση του θυματος, αλλά πώς πρεπει να λειτουργει μια νηφαλια Πολιτεια

O Κουφοντίνας και ο Φλώρος ... δεν έπρεπε να έχουν πάει με ΡΕΟ στον πίσω τοίχο της σωτηρίας ... όπως ο Μπελογιάννης ;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ακομα εδω εισαι φλωρακι; Δεν βγηκες ακομα για καμια βιζιτα;
πουστιδες τομαρια κρητικοι ..
τουλαχιστον αλλες 3  κοπελες στο παρελθον ειχε προσπαθησει να σκοτωσει και  εσεις τον καλυπτατε ...
τομαρια του κερατα..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
O Κουφοντίνας και ο Φλώρος ... δεν έπρεπε να έχουν πάει με ΡΕΟ στον πίσω τοίχο της σωτηρίας ... όπως ο Μπελογιάννης ;
ποσοι  πηραν μεριδιο  απο  τα κλοπιμαια του φλωρου ..................και ποιοι.......; ; ;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η Κρήτη φιγουράρει πρώτη σε όλες τις στατιστικές εγκληματικότητας αναλογικά με τα πληθυσμιακά μεγέθη της και την ανθρωπογεωγραφία της .

Και αυτό παρόλο που - λόγω νοοτροπίας των ντόπιων και της ιστορικης παράδοσης της νήσου στην εξωθεσμικη διευθέτηση μικροπαραβάσεων εν άγνοια των αρχών - ένα πολύ σημαντικό μέρος παραβατικότητας δεν καταγράφεται στις επίσημες στατιστικές.

Παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικων, όπλα, αρχαιοκαπηλία, λαθρεμπόριο, ζωοκλοπή, εγκλήματα πάθους και «τιμής» κτλ κτλ όχι μόνον ενδημούν στην μεγαλόνησο αλλά θεωρούνται μέρος της ιδιοπροσωπίας των κατοίκων της  ... στοιχείο υπερηφάνειας και επίδειξης του δήθεν ανυπότακτου και ασυμβίβαστου χαρακτήρα των αμόρφωτων γιδοβοσκών και τραχανοπλαγιαδων κατοίκων.

Ο μέσος σημερινός κρητικός έχει πολύ μεγαλύτερη ιδιοσυγκρασιακή σχέση με τον Πολάκη παρά με τον Γραμματικάκη ή τον Χαρούλη ...

Η Κρήτη του Καζαντζακη, του Σκορδαλου, του Μουντάκη ή ακομα και των Χαΐνηδων ή του Χαρουλη συνεχώς συρρικνώνεται και οπισθοχωρεί εις βάρος μιας άνευ προηγούμενο μαχαλομαγκικης φτήνιας και θρασύτητας ...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
τρελιαρα (60 χρονων επιστημων ανθρωπος)! επειδη θελησε να κανει εναν περιπατο βρισκομενη σε ενα τουριστικο μερος για επιστημονικο συνεδριο...

απαράδεκτο ποστ...ξεχυλιζει απο σκατοψυχια, μισογυνισμο και κομπλεξισμο...

αν ηταν συγγενής μου, αν δεν ανακαλουσες θα σου γαμουσα το "Ειναι"

εγω παντως το φυλαξα
για δειγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom