You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ύποπτος 27χρονος ηδονοβλεψίας και ψυχάκιας για τον θάνατο Αμερικάνας βιολόγου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 398
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εκδηλώσου άφοβα! Πές μας τι αριστερό κουσούρι έχεις! Ή μήπως τα έχεις όλα? Να κάνεις διάλογο με το μουνοβάγονο διότι αυτό είναι το επίπεδό σου!!!τρελιαρα (60 χρονων επιστημων ανθρωπος)! επειδη θελησε να κανει εναν περιπατο βρισκομενη σε ενα τουριστικο μερος για επιστημονικο συνεδριο...
απαράδεκτο ποστ...ξεχυλιζει απο σκατοψυχια, μισογυνισμο και κομπλεξισμο...
αν ηταν συγγενής μου, αν δεν ανακαλουσες θα σου γαμουσα το "Ειναι"
Ξεκολλήστε διότι δεν ξέρετε απο που θα έρθει! Απλά πράγματα λέω και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μανία έχετε να υποστηρίζετε την κάθε μια ή τον κάθε έναν που πάει να κάνει μια απερισκεψία και τα βάζετε μαζί μου...
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ αυτές τις εμπειρίες έχω απο το στρατό! Αντίθετα όμως ότι κρητικό έχω συναντήσει σε φάση διακοπών στη Ρόδο, 40 και άνω είναι μια χαρά άνθρωποι(οικογένειες κυρίως)!!οταν λες γνησιοι κρητες εννοεις κι αυτους που μενουν σε κατι αετοφωλιες στα λευκα ορη;
γιατι ειχα γνωρισει 2-3 τετοιους στο στρατο και καταλαβα τι παει να πει ακοινωνητη αμοιβαδα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.717
- Πόντοι
- 6.256
μπορει να γραψει κριτικη απο μεσα τυπε πως τον γαμανε οι γυφτοι :-
αλλα αυτη θα ειναι αληθινη :S :S :S
Δυσκολα τυπε μου...στα τεσσερα δεν εχει καλο σημα το ιντερνετ. :S :S :S
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Άλλες τρεις απόπειρες είχε κάνει...
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
για βιασμο μετα φονου χαλαρα
Άκου φίλε μου την αδυναμία της θανατικής ποινής. Οι έχοντες την εξουσία, κοινώς σύστημα που αποτελείται κυρίως από διεφθαρμένους ανθρώπους αποκτούν ένα ωραιότατο παραθυράκι για να καθαρίζουν όποιον θέλουν.
Αυτή την στιγμή έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι οι οποίοι σαπίζουν στη φυλακή άδικα, επειδή κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους ή εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα ( λίγη ιστορία με εγκλήματα του παρελθόντος αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου).
Θα γούσταρες να σκοτώνονται αβέρτα αθώοι?
Edit----
Προτείνω την ταινία Law Abiding citizen έτσι για να πάρει κάποιος μια ιδέα από τη δικαιοσύνη.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
ρε ψευτακο.. τι τοβαλες το "15 χρονια"...για να δωσεις εμφαση; Οσα και ναναι παντως εσενα και κατι ομοιους σου σας εχουνε ανοιξει τοσο, που φυσικο ειναι να μη σκιαζεστε...Skase τωρα...εκεί τις βάζουμε όταν τελειώσουμε μαζί τους μπάρμπα...
συνέχισε το κλάμα σου, έχουμε δει πολλούς σαν και σένα τα τελευταία 15 χρόνια εδώ μέσα, δε σκιαζόμαστε.
γεια σου κρητικοπουλα απο τη χασισογεννα κρητη μας!ρε ψευτακο.. τι τοβαλες το "15 χρονια"...για να δωσεις εμφαση; Οσα και ναναι παντως εσενα και κατι ομοιους σου σας εχουνε ανοιξει τοσο, που φυσικο ειναι να μη σκιαζεστε...Skase τωρα...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Αφου ηταν τοσο καβλωμενος και εψαχνε απεγνωσμενα να πηδηξει ,
γιατι δεν πηγε σπιτι ο τρομπας?
Εισαι και στουρναρι.... Μα εντελως στουρναρι...
Εδω ασελγησε στην πεθαμενη, και εσυ ζητας λογικη;
Βια ηθελε το παλιοτομαρο για να ξεκαυλωσει...βια...
Λογικα κατι τετοιους τους περιποιουνται καλα στην στενη...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ακομα εδω εισαι φλωρακι; Δεν βγηκες ακομα για καμια βιζιτα;γεια σου κρητικοπουλα απο τη χασισογεννα κρητη μας!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Ποια βια ρε συ..ψοφια ηταν η αλλη..Εισαι και στουρναρι.... Μα εντελως στουρναρι...
Εδω ασελγησε στην πεθαμενη, και εσυ ζητας λογικη;
Βια ηθελε το παλιοτομαρο για να ξεκαυλωσει...βια...
Λογικα κατι τετοιους τους περιποιουνται καλα στην στενη...
Και δεν εχει πει τιποτα ο τυπος για βια..απλα σεξ ηθελε..
Σταματα να βγαζεις απαντησεις απο το μυαλο σου..
Εχεις χαζεψει σαν το αυτον στο αβαταρ σου..
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ξερω αρκετους που θα τουφεκιζαν ακομη και καποιον που θα τους εκλεβε μια κοτα
Προφανως το θεμα δεν ειναι πώς λειτουργει ή σκεφτεται ο καθενας οταν βρεθει στη θεση του θυματος, αλλά πώς πρεπει να λειτουργει μια νηφαλια Πολιτεια
O Κουφοντίνας και ο Φλώρος ... δεν έπρεπε να έχουν πάει με ΡΕΟ στον πίσω τοίχο της σωτηρίας ... όπως ο Μπελογιάννης ;
πουστιδες τομαρια κρητικοι ..Ακομα εδω εισαι φλωρακι; Δεν βγηκες ακομα για καμια βιζιτα;
τουλαχιστον αλλες 3 κοπελες στο παρελθον ειχε προσπαθησει να σκοτωσει και εσεις τον καλυπτατε ...
τομαρια του κερατα..
ποσοι πηραν μεριδιο απο τα κλοπιμαια του φλωρου ..................και ποιοι.......; ; ;O Κουφοντίνας και ο Φλώρος ... δεν έπρεπε να έχουν πάει με ΡΕΟ στον πίσω τοίχο της σωτηρίας ... όπως ο Μπελογιάννης ;
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Βρέθηκε το μέλος του site που βίασε την βιολόγο ;
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Η Κρήτη φιγουράρει πρώτη σε όλες τις στατιστικές εγκληματικότητας αναλογικά με τα πληθυσμιακά μεγέθη της και την ανθρωπογεωγραφία της .
Και αυτό παρόλο που - λόγω νοοτροπίας των ντόπιων και της ιστορικης παράδοσης της νήσου στην εξωθεσμικη διευθέτηση μικροπαραβάσεων εν άγνοια των αρχών - ένα πολύ σημαντικό μέρος παραβατικότητας δεν καταγράφεται στις επίσημες στατιστικές.
Παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικων, όπλα, αρχαιοκαπηλία, λαθρεμπόριο, ζωοκλοπή, εγκλήματα πάθους και «τιμής» κτλ κτλ όχι μόνον ενδημούν στην μεγαλόνησο αλλά θεωρούνται μέρος της ιδιοπροσωπίας των κατοίκων της ... στοιχείο υπερηφάνειας και επίδειξης του δήθεν ανυπότακτου και ασυμβίβαστου χαρακτήρα των αμόρφωτων γιδοβοσκών και τραχανοπλαγιαδων κατοίκων.
Ο μέσος σημερινός κρητικός έχει πολύ μεγαλύτερη ιδιοσυγκρασιακή σχέση με τον Πολάκη παρά με τον Γραμματικάκη ή τον Χαρούλη ...
Η Κρήτη του Καζαντζακη, του Σκορδαλου, του Μουντάκη ή ακομα και των Χαΐνηδων ή του Χαρουλη συνεχώς συρρικνώνεται και οπισθοχωρεί εις βάρος μιας άνευ προηγούμενο μαχαλομαγκικης φτήνιας και θρασύτητας ...
Και αυτό παρόλο που - λόγω νοοτροπίας των ντόπιων και της ιστορικης παράδοσης της νήσου στην εξωθεσμικη διευθέτηση μικροπαραβάσεων εν άγνοια των αρχών - ένα πολύ σημαντικό μέρος παραβατικότητας δεν καταγράφεται στις επίσημες στατιστικές.
Παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικων, όπλα, αρχαιοκαπηλία, λαθρεμπόριο, ζωοκλοπή, εγκλήματα πάθους και «τιμής» κτλ κτλ όχι μόνον ενδημούν στην μεγαλόνησο αλλά θεωρούνται μέρος της ιδιοπροσωπίας των κατοίκων της ... στοιχείο υπερηφάνειας και επίδειξης του δήθεν ανυπότακτου και ασυμβίβαστου χαρακτήρα των αμόρφωτων γιδοβοσκών και τραχανοπλαγιαδων κατοίκων.
Ο μέσος σημερινός κρητικός έχει πολύ μεγαλύτερη ιδιοσυγκρασιακή σχέση με τον Πολάκη παρά με τον Γραμματικάκη ή τον Χαρούλη ...
Η Κρήτη του Καζαντζακη, του Σκορδαλου, του Μουντάκη ή ακομα και των Χαΐνηδων ή του Χαρουλη συνεχώς συρρικνώνεται και οπισθοχωρεί εις βάρος μιας άνευ προηγούμενο μαχαλομαγκικης φτήνιας και θρασύτητας ...
τρελιαρα (60 χρονων επιστημων ανθρωπος)! επειδη θελησε να κανει εναν περιπατο βρισκομενη σε ενα τουριστικο μερος για επιστημονικο συνεδριο...
απαράδεκτο ποστ...ξεχυλιζει απο σκατοψυχια, μισογυνισμο και κομπλεξισμο...
αν ηταν συγγενής μου, αν δεν ανακαλουσες θα σου γαμουσα το "Ειναι"
εγω παντως το φυλαξα
για δειγμα.