Επισκέπτης
Δεν σε έχω,πού θες απάντηση την οποία δεν έδωσα;!Άστο αυτό...για αργότερα
διάβασε το προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου..
Δεν σε έχω,πού θες απάντηση την οποία δεν έδωσα;!Άστο αυτό...για αργότερα
διάβασε το προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου..
Δεν σε έχω,πού θες απάντηση την οποία δεν έδωσα;!
Πάλι μπερδεύεσαι..
Οι οιοιδήποτε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ αυτό που θα έκαναν ήταν ότι θα σου έλεγαν ότι
απλά δεν έχεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δηλαδή ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
και
Θα ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ με το έτσι ΘΕΛΩ
θα ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
τι από όλα αυτά δεν γίνεται σήμερα..
PS: πιθανώς να μην έκλεβαν οι συν/χες
Λοιπόν οι συνταγματάρχες είναι απόλυτοι άρχοντες και συνεπώς έχουν απόλυτο τρόπο σκέψης για αυτό λέω όχι.
Οπως λεει και Γουντυ Αλλεν "εχω μια απαντηση ,μου δινετε μια ερωτηση ?".Δεν σε έχω,πού θες απάντηση την οποία δεν έδωσα;!
Πολιτική/στρατός/θρησκεία πρέπει να συνυπάρχουν όλα με μέτρο και σταθμά!!!
Στην ελευθερία πίστης σε αυτήν όποιος/α θέλει.Η θρησκεια που κολλαει?
Λοιπόν οι συνταγματάρχες είναι απόλυτοι άρχοντες και συνεπώς έχουν απόλυτο τρόπο σκέψης για αυτό λέω όχι.
Ο λαός πρέπει/οφείλει να επαναστατήσει και να θέσει εκ νέου την κυβέρνηση που θα προέρχεται από τα σπλάχνα του!!!
Πολυ σωστα .Λοιπόν οι συνταγματάρχες είναι απόλυτοι άρχοντες και έχουν απόλυτο τρόπο σκέψης για αυτό λέω όχι.
Ο λαός πρέπει/οφείλει να επαναστατήσει και να θέσει εκ νέου την κυβέρνηση που θα προέρχεται από τα σπλάχνα του!!!
Τίποτα,απλά πιστεύω ότι ακόμα κ η σημερινή κατάντια είναι καλυτερη από έναν συν/τάρχη,έναν απόλυτο άρχων δήλαδη
Ο λαός είναι για το πέος όπως καταλαβαίνεις (και το έχει δείξει εδω και 35 χρόνια)
από τοτε που απαλλάχτηκες από τους Συν/χες
Τι άλλο θέλεις να δεις περισσότερο από την σημερινή κατάντια
Τίποτα,απλά πιστεύω ότι ακόμα κ η σημερινή κατάντια είναι καλυτερη από έναν συν/τάρχη,έναν απόλυτο άρχων δήλαδη
Αν το είχα + την δύναμη δεν θα ήμουν εδώ τώρα αλλά θα το είχα θέσει σε εφαρμογή!!!Πολυ σωστα .
Για πες μου ενα σχεδιο ,πως θα γινει αυτο στην πραξη ?
Διαβαζω ενα βιβλιο 1000 σελιδων του ζαν ζακ μαρι ,την βιογραφια του Σταλιν ,εκδοσεις Οδυσσεας.
Ο Σταλιν ,ασχετα αν τον γουσταρει κανεις,ειχε ΣΧΕΔΙΟ.
Ποιο ειναι το σχεδιο της ανατροπης ?
Γιατι ανεξιθρησκεια και οχι ανευ θρησκειας ?Στην ελευθερία πίστης σε αυτήν όποιος/α θέλει.
Σαν στοιχείο κράτους εννοώ,δηλαδή ανεξιθρησκεία.
Όλη η πρόοδος πάντα προέρχεται από δημοκρατία.Να μου το τεκμηριώσεις... όμως :-
Ο άνθρωπος φύση/θέση αδύναμος έχει ανάγκη τον θεό.Γιατι ανεξιθρησκεια και οχι ανευ θρησκειας ?
Ωραια ,πες μια ιδεα για ενα σχεδιο ανατροπης στην πραξη .Αν το είχα + την δύναμη δεν θα ήμουν εδώ τώρα αλλά θα το είχα θέσει σε εφαρμογή!!!
Να μία καλή ιδέα...Ωραια ,πες μια ιδεα για ενα σχεδιο ανατροπης στην πραξη .
Να σου πω μια ιδεα ?
Να απαγορευτει στην επομενη βουλη να βγουν βουλευτες ,που ειχαν εκλεγει σε προηγουμενες εκλογες
καθως και να απαγορευτουν και οι συγγενεις τους.
Κοίτα κάπως πρέπει να ελευθερώσεις την πολιτική από τα συμφέροντα....Πες αλλη ,δικη σου.
Όλη η πρόοδος πάντα προέρχεται από δημοκρατία.
Ποτέ ολιγαρχία.
Ωραια ,πες μια ιδεα για ενα σχεδιο ανατροπης στην πραξη .
Να σου πω μια ιδεα ?
Να απαγορευτει στην επομενη βουλη να βγουν βουλευτες ,που ειχαν εκλεγει σε προηγουμενες εκλογες
καθως και να απαγορευτουν και οι συγγενεις τους.