Νέα

Υποκρισία, Αμάθεια, Θρασυδειλία: Η Ελλάδα σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Proximo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
η8ικα/κοινωνικα/πολιτιστικα και, δευτερευοντως, οικονομικα χρεωκοπημενη επαρχια του Βαλκανικου Νοτου

οποιος μπορει, φευγει για αλλες πολιτειες - οι υπολοιποι...upside down που τραγουδαει και η, αξεπεραστη, Diana Ross

οσον αφορα το επιπεδο στο .τν, τι ακριβως περιμενεις να βρεις; - αποφοιτους Ivy League;

οι περισσοτεροι αλλωστε...ζουν διαδικτυακα την απολυτη επιτυχια - γκομενες, πολλα λεφτα, επιχειρηματικοτητα στον απολυτο βα8μο και πολλα αλλα ευτραπελα -sky is the limit, που λενε και οι Αγγλοσαξωνες

το σκληρο hangover της επομενης μερας ομως, τους προσγειωνει στην πεζη, μικροαστικη πραγματικοτητα, οπου η μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης αποτελει σημειο αναφορας, και γιατι οχι, μεσο προσωπικης επιβεβαιωσης  :2funny: :2funny: :2funny:

Περαστικα μας...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Δεν είμαι υπερ της αποχης! Αν κατι οφελησει θα το ψφησω ,για να τα εξηγουμε απο την αρχη για να μην μου τα πριζουν τα αλλα κοματοσκυλα,δεν είμαι φανατικα <<πορομενος>> με καποιο κομα,ουτε ιδεολογικα!

δεν είναι ζήτημα υποταγής σε κάποιο κόμα είναι θέμα νοοτροπίας ... όταν σκέπτεσαι σαν αυτούς δεν χρειάζεται να είσαι ταγμένος κάπου για να τους ψηφίζεις .... ο μέσος έλληνας όμως που τους φηφίζει για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί .... στον αιώνα τον άπαντα θα υποστηρίζει ότι είναι το αγνό παιδί που ήρθαν οι κακές κυβερνήσεις να φάνε από τον τίμιο ιδρώτα του κλπ.... ακόμα και αν του πεις ευθέως σε ποιο σημείο κουμαντάρει τα ίδια μυαλά με αυτούς που βρίζει θα σου πει ότι μπλέκεις άσχετα πράγματα .... δεν ξέρω που ανήκεις εσύ προσωπικά αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας .... το αν ανήκει κανείς στην μεγάλη πλειοψηφία που ανέφερα το ξέρει ο ίδιος και δεν χρειάζεται να δώσει αναφορά .... απλά έγραψα αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα γιατί και  η υποκρισία (των ελλήνων ) πρέπει να έχει κάποια όρια (προφανώς δεν έχει να κ΄νει με εσένα προσωπικά- όποιος και να το έγραφε τα ίδια θα είχα γράψει) .... αυτά και καλό μας βράδυ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν είναι ζήτημα υποταγής σε κάποιο κόμα είναι θέμα νοοτροπίας ... όταν σκέπτεσαι σαν αυτούς δεν χρειάζεται να είσαι ταγμένος κάπου για να τους ψηφίζεις .... ο μέσος έλληνας όμως που τους φηφίζει για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί .... στον αιώνα τον άπαντα θα υποστηρίζει ότι είναι το αγνό παιδί που ήρθαν οι κακές κυβερνήσεις να φάνε από τον τίμιο ιδρώτα του κλπ.... ακόμα και αν του πεις ευθέως σε ποιο σημείο κουμαντάρει τα ίδια μυαλά με αυτούς που βρίζει θα σου πει ότι μπλέκεις άσχετα πράγματα .... δεν ξέρω που ανήκεις εσύ προσωπικά αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας .... το αν ανήκει κανείς στην μεγάλη πλειοψηφία που ανέφερα το ξέρει ο ίδιος και δεν χρειάζεται να δώσει αναφορά .... απλά έγραψα αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα γιατί και  η υποκρισία (των ελλήνων ) πρέπει να έχει κάποια όρια (προφανώς δεν έχει να κ΄νει με εσένα προσωπικά- όποιος και να το έγραφε τα ίδια θα είχα γράψει) .... αυτά και καλό μας βράδυ
Τι περιμενεις και συ απο τον νεοελληνα! Ποτε κανενας δεν μηλαει ανοιχτομυαλα  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λες να είνα κλωνος του παπα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Τέταρτο που επίσης συνδέεται με το τρίτο. Αντι να συζητάς επί της ουσίας κοίταζε πως θα διαβρώσεις την αξιοπιστία αυτού που τα λέει! Χαμένος κόπος όμως! Η αναξιοπιστία ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πάει κόντρα στους πολλούς είναι περίπου δεδομένη

Επισκέπτης
Οπως έγραψα και σε άνα άλλο θέμα σε τάφο πας για να αφήσεις ένα λουλούδι η δεν  πας καθόλου. Εκτός αν τον μισεις τόσο πολύ ώστε να κατουράς στον τάφο του. Τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον μισείς. πόσο σίγουρος είσαι ότι μισείς αυτό που ήταν?

αρκετα σιγουρος.
Εσφαζε Ελληνες για χαρην του ινστρουχτορα του...
Μεχρι σημερα ενας δεν μου εχει δωσει ενα σοβαρο λογο για να τον σεβαστω.Γιατι να τον σεβαστω?
Και μην μου πεις επειδη ηταν "ανθρωπος". Πολυ μπαναλ.

Οι διαφοροι διεθνιστες αριστεριστες σεβονται τα συμβολα μας?τις αξιες μας?τα πιστευω μας?
Και οσο μενουν στις "ιδεες" μονο πες οκ. Αλλα οταν οπως ο παραπανω περνανε και σε πραξεις τοτε ειναι αλλιως.
Εξαλλου για να βρεθηκε το κεφαλι του παλουκωμενο θα υπηρξε σοβαρος λογος.Ετσι δεν ειναι?

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αρκετα σιγουρος.
Εσφαζε Ελληνες για χαρην του ινστρουχτορα του...
Μεχρι σημερα ενας δεν μου εχει δωσει ενα σοβαρο λογο για να τον σεβαστω.Γιατι να τον σεβαστω?

Οι διαφοροι διεθνιστες αριστεριστες σεβονται τα συμβολα μας?τις αξιες μας?τα πιστευω μας?
Και οσο μενουν στις "ιδεες" μονο πες οκ. Αλλα οταν οπως ο παραπανω περνανε και σε πραξεις τοτε ειναι αλλιως.
Εξαλλου για να βρεθηκε το κεφαλι του παλουκωμενο θα υπηρξε σοβαρος λογος.Ετσι δεν ειναι?
"Εσφαζε Ελληνες για χαρην του ινστρουχτορα του..."
Το ίδιο έκαναν ωστόσο και κάποιοι άλλοι Ελληνες εκείνη την εποχή.
Και Γερμανοί επίσης, Και κάνουμε ουρά να αγοράσουμε τα αυτοκίνητα τους

Επισκέπτης
"Εσφαζε Ελληνες για χαρην του ινστρουχτορα του..."
Το ίδιο έκαναν ωστόσο και κάποιοι άλλοι Ελληνες εκείνη την εποχή.
Και Γερμανοί επίσης, Και κάνουμε ουρά να αγοράσουμε τα αυτοκίνητα τους

ε τωρα μην πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
Οσοι αντισταθηκαν στο Εαμ και στον καθε συμμοριτη κομμουνιστη το εκαναν γιατι δεν ηθελαν την Ελλαδα προεκτορατο του Σοβιετικου παραδεισου :jerking:
Το δε αστειο ειναι οτι ακομα και μετα την καταρευση του υπαρκτου σοσιαλισμου (sic) οι διαφοροι σταλινιστες αριστεροι ακομα θεωρουν χαμενοι ευκαιρεια οτι δεν ενταχθηκαμε με την ΕΣΣΔ τοτε...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Αρχηγέ χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Proximo κοίτα τι λέει.... :uglystupid:

και πως αυτά ταιριάζουν με το ΠΑΠΑΚΙ.

Δεν ξέρω για όλους εσάς αλλά  γιά μένα οι trans είναι ότι πιο κοντινό σε γυναίκα από ότι κυκλοφορει σήμερα. Και, ΝΑΙ θα έκανα σχέση

και επίσης ΕΧΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ.. με ενοικιαζόμενα σκάφη αναψυχής.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ναυτιλιακη και αριστερος σουπερ μιξαρισμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

πω ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι παει να πει "κοντινο σε γυναικα"...και ο λιλας αν το καλοσκεφτεις φερνει σε γυναικα...το πλησιαζει εστω και απο μακρυα  :2funny: :2funny:

τεσπα περι ορεξεως κωλοκυθοπιτα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ας περιμένουμε να ακούσουμε τον αντίλογο τώρα  :uglystupid:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πω ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι παει να πει "κοντινο σε γυναικα"...και ο λιλας αν το καλοσκεφτεις φερνει σε γυναικα...το πλησιαζει εστω και απο μακρυα  :2funny: :2funny:

τεσπα περι ορεξεως κωλοκυθοπιτα...
"κοντινο σε γυναικα " ειναι και οι ελλεεινιδες ,αλλα δεν τα φτιαχνετε μαζι τους.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Proximo μην μου κρατήσεις κακίες...

αλλά μια που σε μελέτησα για αυτό στα είπα

δεν πετώ κουβέντες απ το σορό..

Πάντως μπορείς να συνεχίσεις να αναπτύσσεις τις απόψεις σου.

Αλλά κρατήσου λίγο με την αριστερά..ρε παιδάκι μου..μην είσαι τόσο φιλεύσπλαχνος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom