Νέα

Υποκρισία, Αμάθεια, Θρασυδειλία: Η Ελλάδα σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Proximo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καιρό τώρα παρακολουθώ κυρίως τις πολιτικοινωνικές παρεμβάσεις των μελών.
Εχω να παρατηρήσω τα εξής:
Πέρα από την ταυτότητα του καθενός όπως την αυτοπροσδιορίζει υπάρχουν βασικές ένοιες όπως μόρφωση, γνώση, ικανότητα συζήτησης και διαπραγμάτευσης, εξυπνάδα, σεβασμός, αυτοσεβασμός, η περίφημη κοινή λογική, αισθητική και πολλά άλλα που καλύπτουν το φάσμα από το αντικειμενικό μέχρι το υποκειμενικό.
Για όποιον η ιστορία δεν εξαντλείται στους τελευταίους μήνες και δεν την διαβάζει μόνο από ιθαγενείς η υπαλλήλους τους ο τόπος αυτός αντιμετωπίζει τρομακτικό και πολυσύνθετο πρόβλημα.
Πρώτο και κύριο:
Για ότι κακό μας συμβαίνει φταίνε πάντα οι 'άλλοι', Οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι μετανάστες, οι Αρειανοί κλπ
Οι κυβερνήσεις. Λες και ψήφισε ποτέ κανείς κάποιον που του είπε την αλήθεια!
Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να μην είναι ρατσιστής όπως δεν έχει νόημα να πείσεις έναν Παναθηναικό να γίνει Ολυμπιακός.Εχει όμως νόημα να βρείς έναν κοινό τόπο επικοινωνίας με όλους, όπως μπορείς να βρεις τρόπο να πείσεις έναν οπαδό άλλης ομάδας ότι αυτή η παράβαση ήταν η δεν ήταν πέναλτυ. Βασιζόμενος σε αντικειμενικά κριτήρια και μόνο.
μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να βρούμε τον τρόπο. Αλλιώς φοράμε ταμπέλες και συνεχίζουμε την φάρσα

Επισκέπτης
Φεναισε μορφομαινω κ καλω πεδη!!!

αιχο απορεια πιοσ ιναι ο παρακατο χιστισ!

Συνημμένα

• velouxiotis_head.jpg
    velouxiotis_head.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 26

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Όταν βλεπει ο ελληνας και ειδηκα εμεις οι νεοι τα ονειρα να πηγενουν χαμενα να μην κατηγορουμε την κυβερνηση? Ειμαστε καταδικασμενοι να ψηφιζουμε,και με την αποχη που εγεινε το καλοκαιρι δεν αλλαξε κατι

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φεναισε μορφομαινω κ καλω πεδη!!!

αιχο απορεια πιοσ ιναι ο παρακατο χιστισ!
Οπως έγραψα και σε άνα άλλο θέμα σε τάφο πας για να αφήσεις ένα λουλούδι η δεν  πας καθόλου. Εκτός αν τον μισεις τόσο πολύ ώστε να κατουράς στον τάφο του. Τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον μισείς. πόσο σίγουρος είσαι ότι μισείς αυτό που ήταν?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν βγενει νοημα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Proximo να σου κάνω μια ερώτηση;;

Μου επιτρέπεις μια που το έφερε η ευκαιρία...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Όταν βλεπει ο ελληνας και ειδηκα εμεις οι νεοι τα ονειρα να πηγενουν χαμενα να μην κατηγορουμε την κυβερνηση? Ειμαστε καταδικασμενοι να ψηφιζουμε,και με την αποχη που εγεινε το καλοκαιρι δεν αλλαξε κατι

τα όνειρα που λες φίλε μου δεν έφυγαν μόνα τους.... εμείς τα φύγαμε ... γιατί οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε δεν ανέβηκαν με πραξικόπημα .... και η αποχή που λες μόνο λύση δεν είναι .... ούτε είναι σοβαρή ατάκα αυτό που λένε διάφοροι "και ποιον να ψηφίσεις".... σταμάτα εσύ ως ελληνικός λαός να δίνεις πάτημα σε  όλους αυτούς και τότε μια χαρά θα δεις και άξιους ανθρώπους για την ψήφο σου και καλύτερο μέλλον για την χώρα ... με μια σημαντική λεπτομέρεια όμως .... η λαμογιά δεν  θα έχει εξαφανιστεί μόνο από την πολιτική ζωή της χώρας αλλά και από τον μικρόκοσμό σου .... και δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το πόσοι το θέλουν πραγματικά..

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Να μάθουμε να γράφουμε και να μιλάμε! Και δεν έχει σημασία τι κόμμα ψηφίζεις. Δοκίμασε να ψηφίσεις αυτόν που δεν σε κολακεύει! Και μη νομίζεις ότι μια πορεία δεκαετιών θα αλλάξει σε λίγους μήνες!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα όνειρα που λες φίλε μου δεν έφυγαν μόνα τους.... εμείς τα φύγαμε ... γιατί οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε δεν ανέβηκαν με πραξικόπημα .... και η αποχή που λες μόνο λύση δεν είναι .... ούτε είναι σοβαρή ατάκα αυτό που λένε διάφοροι "και ποιον να ψηφίσεις".... σταμάτα εσύ ως ελληνικός λαός να δίνεις πάτημα σε  όλους αυτούς και τότε μια χαρά θα δεις και άξιους ανθρώπους για την ψήφο σου και καλύτερο μέλλον για την χώρα ... με μια σημαντική λεπτομέρεια όμως .... η λαμογιά δεν  θα έχει εξαφανιστεί μόνο από την πολιτική ζωή της χώρας αλλά και από τον μικρόκοσμό σου .... και δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το πόσοι το θέλουν πραγματικά..
Δεν είμαι υπερ της αποχης! Αν κατι οφελησει θα το ψφησω ,για να τα εξηγουμε απο την αρχη για να μην μου τα πριζουν τα αλλα κοματοσκυλα,δεν είμαι φανατικα <<πορομενος>> με καποιο κομα,ουτε ιδεολογικα!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Proximo μήπως έχεις σχέση με το ΠΑΠΑΚΙ;;  :grin:

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς ΑΥΤΟ είναι το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα! Πόσοι το θέλουν πραγματικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom