Νέα

Υποχρεώσεις μεταχειρισμενων αγοραπωλησεων

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Τελικά μιλησα με κολλητό από σιλικον βαλευ  :happy: και μ πε ότι επιασα κότσο το κοριτσάκι για τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή, έτσι της επέστρεψα τα χρήματα, γύφτος δεν ήμουν ποτέ, δεν θα τ αρχίσω στα 40.

Πήγα με τον κολλητό μου, ο οποίος πήρε δάνειο για ένα σούπερ ντουπερ αμάξι, βέβαια βενζίνα με πόντους δώρο το βάζει, να παραλάβω την μονάδα και να επιστρέψω τα χρήματα. Τό μουνάκι έχυσε με τ αμάξι, πιστεύω λιγότερο ή και ίσα χυσιμο μόλις μας είδε κοτζάμ παιδαραδες.

Αναφώνησε, ουαου τι γαμάτο αμάξι, της λέω έμπα για βόλτα, κοντοστεκεται και απαντά, θα θελα αλλά δεν σας ξέρω.

Μιλάμε για κοντοπορνο γεμάτο τατού με χίλια λάικ στις φωτό fb και δουλεύει σχεδόν υποδοχή σε νυχτερινό.

Τώρα εξακολουθώ να την τσαταρω και ότι βγει

sugar@Daddy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
Μπορεί να σε κυνηγήσει δικάστηκα βάση των διατάξεων του ενοχικου δικαίου για νομικά και πραγματικά ελαττώματα του πράγματος .
Δεν μας είπες γιατί θέλει να στο δώσει πίσω είχε κάποιο ελάττωμα που δεν το είχε δει ???.
Είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί κάτι από συναλλαγή χέρι με χέρι στο δικαστήριο πχ μπορείς να πεις ότι αυτή το προκάλεσε .
Και βάλε και έξοδα δικηγόρου κανα 400αρι .
Καθαρά ηθικό ποιο πολύ το θέμα εάν νομίζεις ότι έφταιγες άλλο εάν είναι κανα κακομαθημένο που δεν ξέρει τι θέλει άλλο .
Εσυ κρίνεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom