Νέα

Υποχρεώσεις μεταχειρισμενων αγοραπωλησεων

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Τώρα με τα μεταχειρισμένα λαμβάνουν όλο και περισσότερο έδαφος, σκέφτηκα να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τα δίκια μας ως πωλητές ή αγοραστές.

Προχθές πούλησα μια μονάδα υπολογιστή σ ένα καυλακι που χυνεις μόνο που το βλέπεις. Την έδωσα στη τιμή που αυτή όρισε, μετά από λίγο μου στειλε μνμ απογοητευμενη απ την επιλογή της ζητώντας τα χρήματά της πίσω. Να τα δώσω ή να της πω να πάει να γαμηθεί;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε σε αυτες τις περιπτωσεις η ΕΕ οριζει εγγυηση καλης σπερματεγχυσης :S αμα το καβλακι σου παρει ενα καλο αγκαμπωτο τσιμποθκι ολα μεσα τοτε πρεπει να της επιστρεψεις ολο το ποσο μειον 10 ευρω :S

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Αστικός Κώδικας
Άρθρα 513 έως 572

Επισκέπτης
Τώρα με τα μεταχειρισμένα λαμβάνουν όλο και περισσότερο έδαφος, σκέφτηκα να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τα δίκια μας ως πωλητές ή αγοραστές.

Προχθές πούλησα μια μονάδα υπολογιστή σ ένα καυλακι που χυνεις μόνο που το βλέπεις. Την έδωσα στη τιμή που αυτή όρισε, μετά από λίγο μου στειλε μνμ απογοητευμενη απ την επιλογή της ζητώντας τα χρήματά της πίσω. Να τα δώσω ή να της πω να πάει να γαμηθεί;

Εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν έχει δίκιο ή άδικο. Πράξε ανάλογα. Δεν κατάλαβε κάτι που θα έπρεπε να καταλάβει? Έκανε την έξυπνη γενικά? Την ψιλοπάτησε όπως θα την ψιλοπατούσε κάποιος που δεν ξέρει πολλά?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν έχει δίκιο ή άδικο. Πράξε ανάλογα. Δεν κατάλαβε κάτι που θα έπρεπε να καταλάβει? Έκανε την έξυπνη γενικά? Την ψιλοπάτησε όπως θα την ψιλοπατούσε κάποιος που δεν ξέρει πολλά?

Εγώ τύπε αμέσως αναγνώρισα, δεν θέλησα και γενικά δεν είμαι άνθρωπος να δημιουργώ θέματα. Στην αρχή της είπα θα σ επιστρέψω κανονικά το ποσό. Ομως αυτή δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού της επιστροφής και μετά από 3 ώρες μου λέει 'σόρυ κοιμόμουν '.

-ρε κοπελιά, οκ να σ δώσω τα χρήματα σου πίσω, αλλά με γράφεις στο ραντεβού που εσένα καίει κοτζάμ μουνί και με τσαμπουνας κοιμόμουν; Πόσο ανεύθυνη...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Εγώ τύπε αμέσως αναγνώρισα, δεν θέλησα και γενικά δεν είμαι άνθρωπος να δημιουργώ θέματα. Στην αρχή της είπα θα σ επιστρέψω κανονικά το ποσό. Ομως αυτή δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού της επιστροφής και μετά από 3 ώρες μου λέει 'σόρυ κοιμόμουν '.

-ρε κοπελιά, οκ να σ δώσω τα χρήματα σου πίσω, αλλά με γράφεις στο ραντεβού που εσένα καίει κοτζάμ μουνί και με τσαμπουνας κοιμόμουν; Πόσο ανεύθυνη...
τυπε,Πυρφορός?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Αμα δεν το θες,όταν στο δώσει πίσω μπορείς να το προσφέρεις στον Τύπο hardoul για να διακοσμήσει το μαγαζί του

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.625
Πόντοι
3.936

Mαλλον απογοητευτηκε απο την αγορα που εκανε Η κατι αλλο συμβαινει. Προσεχε μην εχει κανει καμια μαλακια η τυπισσα και τωρα ψαχνεται. Παιζουν και αυτα να ξερεις..!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
                      Ταφαγα
Η μαγική λέξη σε αυτές τις περιπτώσεις  :woldman:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
"Μετα τη απομακρυνση από το ταμειο ,ουδεν λαθος αναγνωρίζεται" .Μην δινεις τιποτα.Καποια μαλακια του εκανε και τωρα θελει να στο πασσαρει πισω.Καλα σου λεει ο φιλος παραπανω ,μην πιρφοριζεις θα το μετανιώσεις ...

Επισκέπτης

Έχουμε γεμίσει βούρλα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.456
Πόντοι
2.966

Τυπε εισαι τοσο βλάκας που της το πουλησες πιθανοτατα εκανε μαλακια η γκομενα και θα της δωσεις τα λεφτα πισω μερικους σαν εσενα να βρουμε καναμε την τυχη μας

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τυπε εισαι τοσο βλάκας που της το πουλησες πιθανοτατα εκανε μαλακια η γκομενα και θα της δωσεις τα λεφτα πισω μερικους σαν εσενα να βρουμε καναμε την τυχη μας
τυπε αμα εχει τιποτε αλλο για πουλημα,καλυτερα να ανοιγει θρεντακι στο σαη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.456
Πόντοι
2.966
Αμε γιατι οχι θα το παρουμε στην τιμη που θελουμε θα κανουμε τη δουλεια μας και μετα θα του το επιστρεψουμε και θα παρουμε τα φραγκα μας πισω

petroscost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
517
Πόντοι
81
Αν ο αγοραστής ήταν οκ άτομο για μένα και είχε λογικό λόγο επιστροφής μπορεί να δεχόμουνα μετά από ενδελεχή έλεγχο, η γκόμενα που περιγράφεις που σε έστησε δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606

Εννοειται τυπε, αν κατα λαθος ''αποκτησεις'' κατι που δεν χρειαζεσαι το πουλας εδω.  :S :S :S

Συνημμένα

• 111 (2).jpg
    111 (2).jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom