- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αν ο συγγραφεας ειναι Ελληνας,εγκω τωται ιμε απο Γκουαντελουπη...
συμβαινειωρε παλικαρια μεσα στη μιαμιση ωρα περιλαμβανει 2 φορες σεξ ή οχι?
Κάθε προσπάθεια για εμπλουτισμό της ενημέρωσης όλων μας, είναι ευπρόσδεκτη! Καλώς ήλθες παίκτη.
Δηλαδη μεσα σ ενα 9ωρο θα εξυπηρετει το πολυ 6 ατομα ετσι???
Ναι, γι'αυτό θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσεις πιό πριν και να κλείσεις ραντεβού για την ώρα που επιθυμείς να κάνεις συνεδρία.
Βέβαια, σε άλλη περίπτωση (αν π.χ. θέλεις απλά να δεις αν οι θεραπεύτριες είναι του γούστου σου) απλά περνάς και τις βλέπεις.
θυμάμαι όταν το μαγαζί στεγαζόταν στην 3ης Σεπτεμβρίου είχα πάει, χτυπάω το κουδούνι μου ανοίγει η Ελένη και με ρώταγε αν έχω ραντεβού , της λέω όχι ότι πέρναγα και είπα να δώ τι παίζει....Ναι, γι'αυτό θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσεις πιό πριν και να κλείσεις ραντεβού για την ώρα που επιθυμείς να κάνεις συνεδρία.
Βέβαια, σε άλλη περίπτωση (αν π.χ. θέλεις απλά να δεις αν οι θεραπεύτριες είναι του γούστου σου) απλά περνάς και τις βλέπεις.
Γεια χαρά σου και σένα φιλαράκι, γιατί αμέσως να με μουντάρεις ακόμα δεν πρόλαβα να γραφτώ εδώ στο forum ο νέοπας; τεσπα ηγεία και καλά cunts στις καβλάρες μας lol
Μας έβγαλες τους οφθαλμούς καρντάσι....... "Υγεία" είναι!
καλα η νικολ εφυγε απο ενα μαγαζι που ειχε αρκετη δουλεια?.....ρε παιδια η σεριφισα μου ειπε για μια κοπελα ελληνιδα ευη αλλα ελειπε και μου ειπε να περασω σημερα!!!εμφανησιακα πωσ ειναι ξερει κανεισ???πιπινι?αν δεν λεει α μην τραβεαι τσαμπα!!!!παντωσ εκει ειναι η νικολ απο στουρναρη 29 για οσουσ την ψαχνουν!!!
μου φαινεται η ζανα επηρεαστηκε απο την κατασταση που επικρατει τις τελευταιες μερες στο κεντρο και πηρε και αυτη την σκουπα....προχτεσ που περασα την ειδα εκει!!!!τωρα αν πεζει σε διπλο ταμπλο δεν ρωτησα!!!τησ αρεσει να γΑμιεται με ποικιλια πελατων χαααχαχαχαχ
ρε παιδια η σεριφισα μου ειπε για μια κοπελα ελληνιδα ευη αλλα ελειπε και μου ειπε να περασω σημερα!!!εμφανησιακα πωσ ειναι ξερει κανεισ???πιπινι?αν δεν λεει α μην τραβεαι τσαμπα!!!!παντωσ εκει ειναι η νικολ απο στουρναρη 29 για οσουσ την ψαχνουν!!!
Ψές πήρα το πιπίνι την ευη που λές φιλαράκι παρέα μαζί με την Σοφία που έχω ξαναπάει μιαν άλλη φορά εκεί και το φχαριστίθικα. Το πιπίνι νεότατο μαλιά ίσια μέχρι τον ώμο μελαχριή και λεπτό σωματάκι λεφκό, να την πιείς στο ποτίρι, λεπτή μεσούλα, βιζάκι σα λεμονάκι αλλά στιτό και ζουμερό. Προσοπάκι πολύ νεούδι. Μπήκα στο δομάτιο με το μεγάλο στρόμα και ζήτησα μέσα στην 1,5 ώρα ανάμεσα στο μασάζ , 1 μπιστολιά πριν και μια μπιστολιά μετά. Στην αρχή ξεκίνισα με χαδάκια και το πιπινάκι δεν κόλοσε αλλά πήρε μέρος στη φάση που αρχίσαμε με τη Σοφία και μου έκανε με όρεξη καλαμάκι ακα αλλά στο τέλος πήρα στα 4 τη Σοφία. Το μασαζάκι που ακολούθησε η Σοφία ήταν αρχηγός και έλεγε στο πιπινάκι τι να κάνει και με ζίμοσαν μέχρι που έλιωσα, και η ευη το πάλεψε πολύ και καλά. Αλλά μετά με γύρισαν ανάσκελα και η Σοφία συνέχισε να με ερεθίζει με το στήθος και το πιπινάκι έκανε ξανά καλαμάκι και με καβάλισε από πάνω. Ηταν στενό και ζεστό φρέσκο και λαχταριστό. 1,5 ώρα 80 € . Άδιασα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αμέσως μετά από μένα, άλλος περίμενε να πάρει στο δομάτιο το πιπινάκι.Μπράβο στα κορίτσια. Γεια χαρά μαγκίτες , πάντα τέτια.
5 post έχεις και τα 5 είναι γι αυτό το μαγαζί...δεν έχεις πάει σε άλλο ;