Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Yπέρβαση", Βικτωρίας 11 (πρώην Ανδρου 13-Κυψέλη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
[quote author=EASTmasage link=topic=137677.msg3652228#msg3652228 date=13330576 Στο τέλος μου είπε όταν ξαναπάω θα με μασαζάρει η ίδια διότι είχα ένα τράβηγμα στο χέρι από απότομο σήκομα βάρους και με πόναγε και θα μου κάνει θεραπία με ζεστό λάδι , άμμο και άλλα που δεν θυμάμε.
[/quote]                                                                                                                          και μολις σε "μασαζαρει"θα πεθανεις στο γελιο γιατι το μασαζ της ειναι για γελια,με οποια αλλη εχω κανει κατα καιρους ηταν καλυτερο.Για μενα, το μαγαζι αξιζει για το γεγονος οτι σου δινει μιαμιση ωρα με 70 ευρω.

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ωρε παλικαρια μεσα στη μιαμιση ωρα περιλαμβανει 2 φορες σεξ ή οχι?

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το συμβαινει ειναι καλο!!!!αλλα με ποιεσ απο ολες "συμβαινει" η πρεπει να συνεννοηθεις με την Ελενα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δηλαδη μεσα σ ενα 9ωρο  θα εξυπηρετει το πολυ 6  ατομα ετσι???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δηλαδη μεσα σ ενα 9ωρο  θα εξυπηρετει το πολυ 6  ατομα ετσι???

Ναι, γι'αυτό θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσεις πιό πριν και να κλείσεις ραντεβού για την ώρα που επιθυμείς να κάνεις συνεδρία.

Βέβαια, σε άλλη περίπτωση (αν π.χ. θέλεις απλά να δεις αν οι θεραπεύτριες είναι του γούστου σου) απλά περνάς και τις βλέπεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι, γι'αυτό θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσεις πιό πριν και να κλείσεις ραντεβού για την ώρα που επιθυμείς να κάνεις συνεδρία.

Βέβαια, σε άλλη περίπτωση (αν π.χ. θέλεις απλά να δεις αν οι θεραπεύτριες είναι του γούστου σου) απλά περνάς και τις βλέπεις.

Αν ειναι καλεs....γνωστα τα γουστα, οπωs των περισσοτερων δλδ......θα γινεται το  αδιαχωρητο στο σαλονι.....Μεχρι χαρτακι προτεραιοτηταs για ραντεβου μετα τον 15αυγουστο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

θυμάμαι όταν το μαγαζί στεγαζόταν στην 3ης Σεπτεμβρίου είχα πάει, χτυπάω το κουδούνι μου ανοίγει η Ελένη και με ρώταγε αν έχω ραντεβού , της λέω όχι ότι πέρναγα και είπα να δώ τι παίζει....
μου έδωσε μιά κάρτα με το τηλέφωνο για να πέρνω απο  πριν να κλείνω ραντεβού και ότι όλα τα δωμάτια ήταν πιασμένα....οκ της λέω , βγαίνω έξω και πρίν μπω στο ασανσέρ την    πέρνω απο το κινητό μου
καλημέρα
καλημέρα
είμαι στην περιοχή και θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για μασαζ
βεβαίως τι πρόγραμμα θα θέλατε
φουλ πρόγραμμα
ωραία(λέει τα προγράμματα)τι ώρα θέλετε
και τώρα αν μπορειτε
ναι γιατί όχι , έχουμε ένα κενό
οκ της λέω και της χτυπάω το κουδούνι
μισώ λεπτο μου λεει γιατί χτυπούν το κουδούνι
το ξέρω της λέω έγω έιμαι ...., έσκασε στα γέλια και με έβαλε στο σαλόνι..... 

EASTmasage

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν ο συγγραφεας ειναι Ελληνας,εγκω τωται ιμε απο Γκουαντελουπη... :huh: :huh:

Γεια χαρά σου και σένα φιλαράκι, γιατί αμέσως να με μουντάρεις ακόμα δεν πρόλαβα να γραφτώ  εδώ στο forum ο νέοπας;  τεσπα ηγεία και καλά  cunts  στις καβλάρες μας  lol

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γεια χαρά σου και σένα φιλαράκι, γιατί αμέσως να με μουντάρεις ακόμα δεν πρόλαβα να γραφτώ  εδώ στο forum ο νέοπας;  τεσπα ηγεία και καλά  cunts  στις καβλάρες μας  lol

Μας έβγαλες τους οφθαλμούς καρντάσι....... "Υγεία" είναι!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια η σεριφισα μου ειπε για μια κοπελα ελληνιδα ευη αλλα ελειπε και μου ειπε να περασω σημερα!!!εμφανησιακα πωσ ειναι ξερει κανεισ???πιπινι?αν δεν λεει α μην τραβεαι τσαμπα!!!!παντωσ εκει ειναι η νικολ απο στουρναρη 29 για οσουσ την ψαχνουν!!!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια η σεριφισα μου ειπε για μια κοπελα ελληνιδα ευη αλλα ελειπε και μου ειπε να περασω σημερα!!!εμφανησιακα πωσ ειναι ξερει κανεισ???πιπινι?αν δεν λεει α μην τραβεαι τσαμπα!!!!παντωσ εκει ειναι η νικολ απο στουρναρη 29 για οσουσ την ψαχνουν!!!
καλα η νικολ εφυγε απο ενα μαγαζι που ειχε αρκετη δουλεια?.....

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
προχτεσ που περασα την ειδα εκει!!!!τωρα αν πεζει σε διπλο ταμπλο δεν ρωτησα!!!τησ αρεσει να γΑμιεται με ποικιλια πελατων χαααχαχαχαχ

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
προχτεσ που περασα την ειδα εκει!!!!τωρα αν πεζει σε διπλο ταμπλο δεν ρωτησα!!!τησ αρεσει να γΑμιεται με ποικιλια πελατων χαααχαχαχαχ
μου φαινεται η ζανα επηρεαστηκε απο την κατασταση που επικρατει τις τελευταιες μερες στο κεντρο και πηρε και αυτη την σκουπα.... :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin:

EASTmasage

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Ψές πήρα το πιπίνι την ευη που λές φιλαράκι παρέα μαζί με την Σοφία που έχω ξαναπάει μιαν άλλη φορά εκεί και το φχαριστίθικα. Το πιπίνι νεότατο μαλιά ίσια μέχρι τον ώμο μελαχριή και λεπτό σωματάκι λεφκό, να την πιείς στο ποτίρι, λεπτή μεσούλα, βιζάκι σα λεμονάκι αλλά στιτό και ζουμερό. Προσοπάκι πολύ νεούδι. Μπήκα στο δομάτιο με το μεγάλο στρόμα και ζήτησα μέσα στην 1,5 ώρα ανάμεσα στο μασάζ , 1 μπιστολιά πριν και μια μπιστολιά μετά. Στην αρχή ξεκίνισα με χαδάκια και το πιπινάκι δεν κόλοσε αλλά πήρε μέρος στη φάση που αρχίσαμε με τη Σοφία και μου έκανε με όρεξη καλαμάκι ακα αλλά στο τέλος πήρα στα 4 τη Σοφία. Το μασαζάκι που ακολούθησε η Σοφία ήταν αρχηγός και έλεγε στο πιπινάκι τι να κάνει και με ζίμοσαν μέχρι που έλιωσα, και η ευη το πάλεψε πολύ και καλά. Αλλά μετά με γύρισαν ανάσκελα και η Σοφία συνέχισε να με ερεθίζει με το στήθος και το πιπινάκι έκανε ξανά καλαμάκι και με καβάλισε από πάνω. Ηταν στενό και ζεστό φρέσκο και λαχταριστό. 1,5 ώρα 80  € . Άδιασα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αμέσως μετά από μένα, άλλος περίμενε να πάρει στο δομάτιο το πιπινάκι.Μπράβο στα κορίτσια. Γεια χαρά μαγκίτες , πάντα τέτια.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ψές πήρα το πιπίνι την ευη που λές φιλαράκι παρέα μαζί με την Σοφία που έχω ξαναπάει μιαν άλλη φορά εκεί και το φχαριστίθικα. Το πιπίνι νεότατο μαλιά ίσια μέχρι τον ώμο μελαχριή και λεπτό σωματάκι λεφκό, να την πιείς στο ποτίρι, λεπτή μεσούλα, βιζάκι σα λεμονάκι αλλά στιτό και ζουμερό. Προσοπάκι πολύ νεούδι. Μπήκα στο δομάτιο με το μεγάλο στρόμα και ζήτησα μέσα στην 1,5 ώρα ανάμεσα στο μασάζ , 1 μπιστολιά πριν και μια μπιστολιά μετά. Στην αρχή ξεκίνισα με χαδάκια και το πιπινάκι δεν κόλοσε αλλά πήρε μέρος στη φάση που αρχίσαμε με τη Σοφία και μου έκανε με όρεξη καλαμάκι ακα αλλά στο τέλος πήρα στα 4 τη Σοφία. Το μασαζάκι που ακολούθησε η Σοφία ήταν αρχηγός και έλεγε στο πιπινάκι τι να κάνει και με ζίμοσαν μέχρι που έλιωσα, και η ευη το πάλεψε πολύ και καλά. Αλλά μετά με γύρισαν ανάσκελα και η Σοφία συνέχισε να με ερεθίζει με το στήθος και το πιπινάκι έκανε ξανά καλαμάκι και με καβάλισε από πάνω. Ηταν στενό και ζεστό φρέσκο και λαχταριστό. 1,5 ώρα 80  € . Άδιασα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αμέσως μετά από μένα, άλλος περίμενε να πάρει στο δομάτιο το πιπινάκι.Μπράβο στα κορίτσια. Γεια χαρά μαγκίτες , πάντα τέτια.

5 post έχεις και τα 5 είναι γι αυτό το μαγαζί...δεν έχεις πάει σε άλλο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom