Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Yπέρβαση", Βικτωρίας 11 (πρώην Ανδρου 13-Κυψέλη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα της Έλενας.

Μετά τις σχετικές χαρούλες, μου είπε ότι λόγω εορτών υπολειτουργούσε και είχε μόνο μία θεραπέυτρια από 4 πού έχει κανονικά.
Πέρασα λοιπόν με τη Φανή, ελληνίδα, μικροκαμωμένη, συμπαθητική αλλά με στήθος ανύπαρκτο, (πρώην θεραπέυτρια σε ίδρυμα της Συγγρού).
Το μασαζάκι μέτριο, επιδέχεται βελτίωση. Στα υπόλοιπα, προκαταρκτικά  υποτονικά, όχι φιλιά,  μπούκι μέτριο με χέρια, μπριζόλιασμα αρκετά καλύτερο σε τρείς στάσεις, με πιό "ζωντανή" συμμετοχή της. Διάρκεια σχεδόν 1,5 ώρα , τιμή 80.
Νομίζω ότι πρέπει να  αποφασίσει να συμμετέχει κάπως περισσότερο για να έχει μέλλον.
Α, ξέχασα, στο δάπεδο στρώμα υπέρδιπλο, τύπου γυμναστικής με καθαρό σεντόνι, ατμόσφαιρα με κεράκια, ημίφως, κλπ (Σ' αυτά η Έλενα είναι πρώτη ...!!!).

1,5 ώρα???το συμφώνησες πριν μπείς αυτό?ή...έτυχε και δεν .... :cum: και πέρασε 1,5 ώρα?
με....1 μόνο  :cum: να υποθέσω ε???
πόση ώρα το μασάζ?
πόση ώρα το...παρασύνθημα??
b2b έκανε η τύπισα?γιατί...στρώμα κάτω χωρίς b2b δεν πολυαξίζει  νομίζω....

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η κριτιμη που εβαλα για το εν λογω ιδρυμα που ειναι? :think: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
έχει ανέβει φίλε...
αν δεν την βλέπεις στην αρχική δες στα μασαζ..........
ωραιος τιτλος...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
1,5 ώρα???το συμφώνησες πριν μπείς αυτό?ή...έτυχε και δεν .... :cum: και πέρασε 1,5 ώρα?
με....1 μόνο  :cum: να υποθέσω ε???
πόση ώρα το μασάζ?
πόση ώρα το...παρασύνθημα??
b2b έκανε η τύπισα?γιατί...στρώμα κάτω χωρίς b2b δεν πολυαξίζει  νομίζω....

Ο άνετος χρόνος είναι στανταρ στο ιδρυμα (αυτό ίσχυε από το παληό μαγαζί στη 3ης Σεπτεμβρίου), εξ ου και "υπέρβαση".
Η κατανομή χρόνου μασάζ - μπριζόλα, περίπου 50-50.
B2b δεν είχε.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
τελικα η Ελενα μπριζολιαζεται η οχι? :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εσύ το μόνο που χρειάζεσαι όπου πας, είναι το χαμόγελο σου. Θα μας τις φας όλες....έλεος που λέει και ο Γεωργίου  :tickedoff:

όλοι το έχουμε δει...έλεος και πάλι έλεος, μιλάει και από πάνω  :headbang:

:- :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Λυπηθείτε με τον αρρωστούλη.....

Εσύ δεν τις λυπάσαι, όταν τις διακορεύεις..... :P :cheesy:

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πάρτε και κανένα σεντονάκι μαζύ σας ,όποιος φοβάται μην κολύσει απο το στρώμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημερι ,χτυπάω το κουδούνι και μίας που δεν είχα κλείσει ραντεβού με ρωτάει η Ελένη απο το θυροτηλέφωνο τί θέλω?? απαντάω θα μου ανοίξετε και άνοιξε , με υποδέχτηκε με κόκκινο μπουρνούζι πάνω απο τα ρούχα που φορούσε με καρδούλες και μου είπε οτι της φαινόμουν γνωστός , με οδήγησε σε δωμάτιο ζητώντας μου συγνώμη  που δεν με πήγε στο σαλόνι μίας και εκεί περίμενε ένας με ραντεβού , της είπα οτι με ξέρει απο το 3ης Σεπτεμβρίου 89 ,και πήγε να μου φέρει κάρτα για να πέρνω τηλ πριν έρθω.μου είπε ότι το πρόγραμμα είναι μιάμιση ώρα με μασάζ απο αυτήν και μετά συνέχεια απο την κοπέλα της επιλογής μου όπου η διάρκεια μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες χωρίς βιασύνες και κόστος στα 70 ευρώ , μου είπε μάλιστα ότι σε περίπτωση που βιάζομαι και δεν μπορώ να κάτσω μιάμιση ώρα υπάρχει η εναλλακτική να κάτσω λιγότερο με μικρότερο κόστος...ρόστερ Πάολο καστανή ελληνοσέρβα όπως την παρουσίασε η Ελένη , παχουλή και Ευα ακόμα ποιο χοντρή με ίσια μαύρα μαλλιά , πάω να φύγω , με ρωτάει δεν σου αρέσει καμία , της λέω ότι ψάχνω για ποίο μικρές κοπέλες , μου απάντησε ότι έχει ακόμα την Φανή 25 χρονών λεπτεπίλεπτη με πολύ καλό μασάζ , όπου την έχει εκπαιδεύσει η ίδια αλλά απουσίαζε γιατί την είχε στείλει στο Πλαίσιο να πάρει κάποια πράγματα ,και μια Γιώτα 
26 χρονών απο αύριο.Θέλω να κάνω και εγώ κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θρυλικό στρώμα ,καταρχήν είναι βεραμάν στο ίδιο χρώμα που είναι και το μασαζοκρέβατο ,αυτα που είναι πράσινα είναι τα τρία μαξιλάρια που έχει πάνω ,το ίδιο χρώμα(βεραμάν)είναι και η κάρτα του μαγαζιού που αναγράφει:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΠΑ
          ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Γιατί ατού μας είναι η υπέρβαση σε διάρκεια χρόνου και ποιότητα!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ
ΤΗΛ. 211.......   

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
επίσκεψη σήμερα το μεσημερι ,χτυπάω το κουδούνι και μίας που δεν είχα κλείσει ραντεβού με ρωτάει η Ελένη απο το θυροτηλέφωνο τί θέλω?? απαντάω θα μου ανοίξετε και άνοιξε , με υποδέχτηκε με κόκκινο μπουρνούζι πάνω απο τα ρούχα που φορούσε με καρδούλες και μου είπε οτι της φαινόμουν γνωστός , με οδήγησε σε δωμάτιο ζητώντας μου συγνώμη   που δεν με πήγε στο σαλόνι μίας και εκεί περίμενε ένας με ραντεβού , της είπα οτι με ξέρει απο το 3ης Σεπτεμβρίου 89 ,και πήγε να μου φέρει κάρτα για να πέρνω τηλ πριν έρθω.μου είπε ότι το πρόγραμμα είναι μιάμιση ώρα με μασάζ απο αυτήν και μετά συνέχεια απο την κοπέλα της επιλογής μου όπου η διάρκεια μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες χωρίς βιασύνες και κόστος στα 70 ευρώ , μου είπε μάλιστα ότι σε περίπτωση που βιάζομαι και δεν μπορώ να κάτσω μιάμιση ώρα υπάρχει η εναλλακτική να κάτσω λιγότερο με μικρότερο κόστος...ρόστερ Πάολο καστανή ελληνοσέρβα όπως την παρουσίασε η Ελένη , παχουλή και Ευα ακόμα ποιο χοντρή με ίσια μαύρα μαλλιά , πάω να φύγω , με ρωτάει δεν σου αρέσει καμία , της λέω ότι ψάχνω για ποίο μικρές κοπέλες , μου απάντησε ότι έχει ακόμα την Φανή 25 χρονών λεπτεπίλεπτη με πολύ καλό μασάζ , όπου την έχει εκπαιδεύσει η ίδια αλλά απουσίαζε γιατί την είχε στείλει στο Πλαίσιο να πάρει κάποια πράγματα ,και μια Γιώτα 
26 χρονών απο αύριο.Θέλω να κάνω και εγώ κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θρυλικό στρώμα ,καταρχήν είναι βεραμάν στο ίδιο χρώμα που είναι και το μασαζοκρέβατο ,αυτα που είναι πράσινα είναι τα τρία μαξιλάρια που έχει πάνω ,το ίδιο χρώμα(βεραμάν)είναι και η κάρτα του μαγαζιού που αναγράφει:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΠΑ
          ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Γιατί ατού μας είναι η υπέρβαση σε διάρκεια χρόνου και ποιότητα!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ
ΤΗΛ. 211.......   
καλο και αυτο..... :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
επίσκεψη σήμερα το μεσημερι ,χτυπάω το κουδούνι και μίας που δεν είχα κλείσει ραντεβού με ρωτάει η Ελένη ....  

Παράλληλες πορείες ακολουθήσαμε Κε Σμύρνη. Εγώ την πρόλαβα τη Φαίη και σας παρηγορώ διότι πραγματικά δεν χάσατε και κάτι... Πανκ μαλλί κοντό με βαμμένη κόκκινη τούφα, κάπως μελαμψή επιδερμίδα, μικροκαμωμένη, πονηρό μουτράκι, αλλα για να πας για μπίρες όχι για να το μαμήσεις.

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
guys....
στη 1,5 ώρα...μπορείς να.... :cum: όσες φορές θες?
γιατί απότι έχω καταλάβει ή ώρα σε αυτό το μαγαζί προσφέρεται απλόχερα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
guys....
στη 1,5 ώρα...μπορείς να.... :cum: όσες φορές θες?
γιατί απότι έχω καταλάβει ή ώρα σε αυτό το μαγαζί προσφέρεται απλόχερα...

Αν δεν είναι κόπος για σένα, πέρασε την κριτική σου και στο νήμα, να υπάρχει για όποιον θα τύχει να διαβάσει μόνο εδώ για το μαγαζί.

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενδιαφερουσα προσφορα δυο ωρες μασαζ και  :knockinb: μιλαμε για λιωσιμο και ολα αυτα με 70 γιουρια!!πρεπει να το επισκεφτουμε το ιδρυμα!!!!

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν είναι κόπος για σένα, πέρασε την κριτική σου και στο νήμα, να υπάρχει για όποιον θα τύχει να διαβάσει μόνο εδώ για το μαγαζί.

αν και το'χω ήδη κάνει το παραθέτω και εδώ γιατί μάλλον δεν έχει ανέβει ακόμα.

Λοιπόν επισκέφτηκα τον χώρο σήμερα...
Χτύπημα κουδουνιού και άνοιγμα πόρτα κατευθείαν...
Πέρασα στον χώρο ο οποίος άνοιξε όχι απ'την πόρτα που λέει "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" αλλά από μια δεξιά της παρόλο που χτύπησα με το χέρι την πόρτα "ΥΠΕΡΒΑΣΗ".
Μου άνοιξε η Πάολα (στάνταρ αλβανίδα).
Με έβαλε στο δωμάτιο με το μπλέ ανοιχτό στρώμα και ήρθε η έλενα μετά κ τα είπαμε.
Μουκανε 2-3 ερωτησούλες, είπαμε για την κρίση κλπ...
Μουπε πως έχει 2 κοπέλες ελεύθερες,την Πάολα που δεν μάρεσε και την Σοφία που μου έφερε μια πορτοκαλάδα πουχα ζητήσει.Όμορφη κοπελίτσα από Τσεχία όπως είπε...ποιός ξέρει???
Είχε και άλλες κοπέλες που ήταν σε άλλα δωμάτια όπως μου είπαν.
Ζήτησα απ'την Πάολα να φωνάξει την Ελενα να κάνω 2-3 ερωτησούλες ακόμα (πχ αν μπορώ να κάνω 2 εκτονώσεις στη 1¨30 ώρα) αλλά τη μία μου είπε πως μιλάει με κάποιον πελάτη και την άλλη πως....είναι με τον λογιστή και θα αργήσει....
Δεν το πολυπίστεψα αλλά τές πα...
Με τα πολλά επειδή είχα πάει με σκοπό να περάσω από περιέργεια και μια και δε με χάουσε η Σοφία πέρασα...
Όντως η άνεση χρόνου είναι το ατού του μαγαζιού...
Η κοπέλα έκανε όντως 45 λεπτά καθαρά μασάζ...
Το ήθελα πιο δυνατό όμως...Μου είπε πως είναι μαθητευόμενη της Έλενας...και ότι μαθαίνει κάνει μπαμ...αλλά δεν ήταν και κακή...
Όταν πέρασαν τα 45' μου λέει να περάσουμε στα...επόμενα στα 45' στα του..."φαγητού"....
Δυστυχώς για μένα...(ήξερα πως θα συμβεί...) ήμουν φουλ φορτωμένος...παρέδωσα πριν κάν ξεκινήσουμε ουσιαστικά...
Τί να πώ μπορεί αν της έλεγα να...συνεχίσουμε να μην έλεγε όχι...μια και της είπα "δεν πειράζει την επόμενη φορά"....και μου απάντησε "ότι θές εσύ"....
Οπότε έκατσα 50 λεπτά μέσα αλλά η κοπέλα -όπως μουχε πει και η ΈΛενα- κάθεται 1¨30 ώρα άνετα...
και ο χρόνος μοιράζεται 45' μασάζ + 45' φαγητό....

Η κοπέλα στην συμπεριφορά της ήταν πολύ girlfriend για όποιον αρέσει...
και μετά όταν πήγαμε να περάσουμε στο ψητό έδειχνε πως γούσταρε σα γατούλα φαση...
αλλά εντάξει γούστα είναι αυτα...
για πίπούλα με ρώτησε αν θέλω ή όχι σκουφί άρα κανει και ακα...
και απότι φάνηκε ήταν και πολύ δεκτική σε φιλιά (ίσως και γλωσσόφιλα που δε δοκίμασα)

Εμφανισιακά είναι μαυρομάλλα-καρέ μαλλι,πολύ γλυκό πρόσωπο,πολύ καλό 3αρι φυσικό βυζί,λεπτό κώλο αλλά κάποια περιττά κιλά πχ στην κοιλιά

φεύγοντας είδα στο διάδρομο μία Φανή κάτι τέτοιο (μαυρομάλλα-πεττιτ όπως μαρέσει...αλλά φαινόταν πιο έμπειρη....είναι στα σχέδια μου)

συνοψίζοντας...
70 euro για 45' μασαζ + 45' μπριζόλα (όποιος αντέχει) =1:30 ώρα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ vfm!!!!
δε νομίζω να υπάρχει αλλού....
στην περίπτωση μου όμως κάπως μου φάνηκαν γιατί δεν πρόλαβα να περάσω στο 2ο μέρος του...προγράμματος...
αν όντως είχα τη δυνατότητα να κάνω και 2η κατάθεση (κάτι που δεν έμαθα ποτέ μια και δεν είχα την έλενα αλλα και δεν ρώτησα ο βλάκας την κοπέλα) τότε μιλάμε για ΣΟΥΠΕΡ μέρος...
Τέλος θα ήθελα να δώ και καμιά κοπέλα παραπάνω...

*το 7 στο χώρο είναι γιατί το δωμάτιο δεν είχε A/C και την βγάλαμε με αερόθερμο
** μπανάκι είχε ακριβώς έξω απ'το δωμάτιο το οποίο και χρησιμοποίηση πριν και μετά...η κοπέλα δεν ξέρω αν και πού έκανε πάντως εκεί που έκανα εγώ μπάνιο δεν πήγε αφού την είδα ντυμένη μετά...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
σκουπιζεται με χαρτομαντηλα,να μην χανει χρονο... :grin:

Stories