Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Yπέρβαση", Βικτωρίας 11 (πρώην Ανδρου 13-Κυψέλη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία

leontio

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
90
Πόντοι
0
τα  φώτα μου, ρεύμα δεν υπάρχει οπότε ούτε νερό ζεστό, η έλενα μπορεί και να μην είναι αλβανίδα αλλά σίγουρα είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Την είχα βάλει στο μάτι κυριολέκτικά την πίεσα και θυσίασα 3φορες * 60Ε για μασαζ απο τις κοπελες του καταστηματος, οι οποίες δεν έλεγαν τίποτα το ιδιαίτερο μόνο οτι έβγαζαν γούστα.Μου είχςε τάξει οτι την επόμενη φορα θα μου έκανε επαγγελματικό μασαζ η ίδια ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.Πρέσινγκ του τύπου μια φορα την εβδομάδα τηλέφωνο από εμένα για να κλείσουμε ραντεβού που στράβωνε αφού στην ΑΘήνα βρισκομαι παράξενες ώρες για δουλειά μένω 200 km μακρυά ;), ώσπου την ξεμονάχιασα ένα βράδυ (γενάρης - φλέβαρης) στον μασατζίδικο που λειτουργούσε σαν σπιτι της (απλωστρα με ρούχα, ο χωρος κλειστός και μόνο το δωμάτιο δίπλα απο το χωλ υποδοχής λειτουργούσε) ήξερε ότι δεν ήθελα μασαζ, με οδήγησε στο δωμάτιο στο βαθος δεξια ήρθε μετα από λίγο με bady doll, δεν της άφησα περιθώρια αντίδρασης αφού την ξάπλωσα δίπλα μου αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και κατευθείαν το χέρι μου στο μουνάκι της πίπα ακάποτη, γαμσι μέτριο :knockinb: εχει τοπικό πάχος (κωλάρα) :kissass2: αλλά τα πάντα όλα τελείωσα στο στοματάκι της :pipa2:, καθίσαμε αγκαλίτσα άκουσα την ιστορία της ζωής της, έδωσα και 60 Ε  και αποστολή εξετελέσθη, την ξαναπερνα

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
πριν 2 εβδομαδες που εκανα μια βολτα λειτουργουσε ή υπολειτουργουσε..μονο η Ελενα νομιζω οτι ηταν,τεσπα αυτη μου ανοιξε και ειπε οτι ειναι απασχολημενη... :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
πριν 2 εβδομαδες που εκανα μια βολτα λειτουργουσε ή υπολειτουργουσε..μονο η Ελενα νομιζω οτι ηταν,τεσπα αυτη μου ανοιξε και ειπε οτι ειναι απασχολημενη... :think:

φουλ παρακμή

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Έχει περασει κανείς απο εδω΄πρόσφατα να μας πεί αν έχουμε καμία εξέλιξη?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εγώ πάντως βλέπω ότι βάζει συνέχεια τις αγγελίες με τα ίδια δυο ονόματα Ρέα-Αντωνία, συν μια αγγελία που βάζει για να βρει κοπέλες

ποιά να πάει όμως εκεί, όταν το μόνο που κάνει η αφάνα είναι να βάζει τις κοπέλες να καθαρίζουν το σπίτι όταν δεν υπάρχει δουλειά

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
εγώ πάντως βλέπω ότι βάζει συνέχεια τις αγγελίες με τα ίδια δυο ονόματα Ρέα-Αντωνία, συν μια αγγελία που βάζει για να βρει κοπέλες

ποιά να πάει όμως εκεί, όταν το μόνο που κάνει η αφάνα είναι να βάζει τις κοπέλες να καθαρίζουν το σπίτι όταν δεν υπάρχει δουλειά

στο τηλέφωνο πάντως είναι ευγενέστατη

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
στο τηλέφωνο πάντως είναι ευγενέστατη

Έτσι είναι στην αρχή η αφάννα , αν δει ότι δε πηγες ή οτι πήγες και  δεν τ΄ ακούμπησες δε θα σου βγαίνει στο τηλέφωνο .. αυτή είναι η πολιτική της , σκατοχαρακτήρας...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέει ο alepoudelis

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697

:grin:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτη δουλευει τους παντες, εχει κολλησει στην καραμελα "την επομενη φορα θα σε κανω  να μην μπορεις να περπατησεις"
  παρακμη σχετη το μαγαζι......
ας φερει κανα πιπινι

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Υπαρχει αυτο το μασατζιδικο.....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Υπαρχει αυτο το μασατζιδικο.....

υπάρχει

η αφάνα συνεχίζει να είναι προκλητικά αγενής στο τηλέφωνο και να απαξιώνει τους παλιούς της πελάτες

επίσης, πρέπει κάποιος να ενημερώσει αν συνεχίζει να εκτρέφει φάλαινες, όπως παλιότερα ή έφερε κανένα πιπινάκι γάλακτος να φάμε κι εμείς οι πιπινοσκίστες  :rockon:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ που είχα πάθει μαζί της. Αφάνα επάνω, αφάνα και κάτω... Παναγία μου, όσο το θυμάμαι ανατριχιάζω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ που είχα πάθει μαζί της. Αφάνα επάνω, αφάνα και κάτω... Παναγία μου, όσο το θυμάμαι ανατριχιάζω...
καλτ....για τους μερακληδες...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
νταξει δεν ελεγε το μαγαζι
αλλα εφερνε κανα καλο που κ που
η λουλου η κινεζα απο κει ξεκινησε και μετα εκανε καριερα στη βαθης
αλλα και αλλα διαμαντακια που μετα χαθηκανε
βεβαια εχω να παω 2 χρονια γιατι  ολο κατι χλαπατσες ειχε :2funny:
αλλα πρεπει να φερνει κ καλα που δεν τα λενε οι συναγωνιστες
που πηγαινουν....  :idiot: :birdman: :jerking:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

ποτε την πηρες εγω παλια ενα πρωινο που την πηρα το κατω ηταν "ΓΟΥΛΙ" :2funny: :2funny:

leontio

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
90
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστές με προβληματίζεται, εγώ την ΄΄βλέπω΄΄ τακτικά αφού μου βγάζει τρελά γούστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom