Νέα

Υπερθέρμανση wifi router

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μου κίνησες την περιέργεια και εψαξα για την Draytek. Έψαξα τον κατάλογό της εταιρίας, η οποία φαίνεται να έχει αρκετή ποικιλία προϊόντων (πολύ καλό αυτό) που καλύπτουν μεσαίας κλίμακας ανάγκες.

Ωστόσο οι οικιακές λύσεις φαίνονται.. ξεπερασμένες, για να το πω ευγενικά. Μπορείς να μου πεις τί είναι αυτό που σε έχει κάνει να την ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό;

Φιλε στο ειπα και πριν.

Παρε ενα, παιξε μαζι του ενα 6μηνο και εχε μετα τη γνωμη σου μεσα απο το βιωμα. Οταν θα παρεις ενα θα με θυμηθεις.

Δεν ασχολουμαι αλλο, δεν με πληρωνει η εταιρια για να της κανω και διαφημιση.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τι εχει ρε φιλε; Μη μιλάς θεωρητικά, γιατί τα λεγόμενά σου χάνουν βαρύτητα. Βλέπω μοντελα με μεγιστη ασυρματη μεταδοση 300mbps(!!). Βλέπω να μην έχουν gigabit ethernet. Βλέπω να μη δέχονται openvpn πρωτοκολλα. Το ρωτάω με ειλικρινή απορία. Τί είναι αυτό που χάνω;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
διά τού λόγου το αληθές.. με το ταπεινό μου asus. 866mbps πάνω/κατω σε ασύρματο.

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 92

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Παίδες μια ερώτηση. Το παλιό ρουτεράκι wifi Thomson TG V7 υπερθερμαίνεται και φλιπάρει..Καμιά λύση? Δοκίμασα να το βγάλω από την μπρίζα και το rj11 και το τροφοδοτικό, το ξεσκόνισα και το άφησα να κρυώσει 1-2 ωρίτσες. Καμιά άλλη ιδέα? Δεν με ενδιαφέρει ανεμιστηράκι γιατί δεν υπάρχει χώρος..
Ηρθε ο καιρος να το αλλαξεις τυπε η να πας να στο κανουν μια συντηρηση στην περιπτωση που το χρησιμοποιεις με στικακι η δισκο στο usb του ως δικτυακο κατι που δεν εχουν τα σημερινα :headbang: περαν των επαγγελματικων, το να βαλεις ανεμηστηρα η βαση απο λαπτοπ οπως σου ειπαν ειναι ειναι δωρον αδωρον γιατι μιλαμε για ανεμηστιρες που δεν ειναι σχεδιασμενοι να δουλευουν 24/7 ! υπαρχει και τετοιος ανεμηστηρας αλλα κοστιζει ενα 30νταρι το λιγοτερο

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
DRAYTEK, μονοδρομος για οικιακο χρηστη και οχι μονο.
Η ιδια η εταιρια ειναι εκτο εβδομη (δεν την ξερει ουτε η μανα της) αλλα γενικοτερα απευθυνετε σε επαγγελματιες και οχι σε οικιακους χρηστες!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε εχεις δουλεψει ποτε σου DRAYTEK;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα εκπλαγεις αν σου πω οτι πολυ γνωστη εταιρια βγαζει τα ιδια με αλλο ονομα εδω και πολυ καιρο  :grin:

Δηλαδη για να καταλαβω πηρες ενα ας πουμε " επαγγελματικο " ψιλικατζιδικο " ρουτερ και το εβαλες στο σπιτι σου  :think: 

Τυπε μπλεκεις cisco στη κουβεντα οταν μιλαμε για εναν απλο οικιακο χρηστη...; :S :S :S
Μα η σισκο ρε στοκε βγαζει οικιακα ρουτερ  :jerking:
Παρε ενα, παιξε μαζι του ενα 6μηνο και εχε μετα τη γνωμη σου μεσα απο το βιωμα. Οταν θα παρεις ενα θα με θυμηθεις.

Καθυστερημενος εισαι ? ειπε κανεις οτι κανεις διαφημιση ? για πες περισσοτερες λεπτομερειες μιας και ενδιαφερομαι

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
δεν θα ξεχάσω με draytek που έβαζα στην χαλκιδική και από εκεί που η γραμμή δεν κλείδωνε οθτε στα 10. ξαφνικα σταθερα 13.
βάζω του οτε, 9, βάζω draytek 13. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.

κρίμα που με τα voip πρέπει να έχεις του πάροχου επάνω
Τυπε αυτοθ που λες δεν παιζει ουτε στον υπνο σου  :jerking2: :jerking2: :jerking2:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Η ιδια η εταιρια ειναι εκτο εβδομη (δεν την ξερει ουτε η μανα της) αλλα γενικοτερα απευθυνετε σε επαγγελματιες και οχι σε οικιακους χρηστες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα εκπλαγεις αν σου πω οτι πολυ γνωστη εταιρια βγαζει τα ιδια με αλλο ονομα εδω και πολυ καιρο  :grin:

Φιλε στο ειπα και πριν.

Αντε ας κανω και εγω λιγο δισφ... εχμ διαφημηση  :S ,
ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ 

Τι διαφορα εχει η παπαρια που ποσταρε ο σαββιδης "draytek" απο απο την αλλη παπαρια "zyxel" 

δεν νομιζω να ξεχασε καποιος τα περιβοητα zyxel ουτε 4 χρονια δεν περασαν απο τοτε και το τι κακ χαμος ειχε γινει

να βοηθησω ακομα λιγο στο κουιζ με την σειρα dra εχμμ zyxel προφεσιοναλ  :S

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ζήτα από τον πάροχο σου να σου δώσει καινούργιο. Τζάμπα είναι.
Έτσι και αλλιώς αυτό δεν είναι συμβατό με την Voip τηλεφωνία.
τσαμπα ΔΕΝ ειναι. ολα τα ρουτερ τα πληρωνεις στους λογαριασμους σου... για να παρεις τα λεφτα πισω πρεπει να τους παραδιδεις το παλιο ρουτερ οταν παιρνεις το καινουριο. προπερσι αλλαξα 4 σερι ρουτερ και με δικη τους υπαιτιοτητα γιατι ολα ηταν προβληματικα στην ισχυ του wifi σηματος και αντιληφθηκα οτι ο πουστΟΤΕ τα χρεωνε ενα 20αρι νομιζω.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Αντε ας κανω και εγω λιγο δισφ... εχμ διαφημηση  :S ,
ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ 

Τι διαφορα εχει η παπαρια που ποσταρε ο σαββιδης "draytek" απο απο την αλλη παπαρια "zyxel" 

δεν νομιζω να ξεχασε καποιος τα περιβοητα zyxel ουτε 4 χρονια δεν περασαν απο τοτε και το τι κακ χαμος ειχε γινει

να βοηθησω ακομα λιγο στο κουιζ με την σειρα dra εχμμ zyxel προφεσιοναλ  :S

βαλε και microtik στο κουιζ :Ρ

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
τσαμπα ΔΕΝ ειναι. ολα τα ρουτερ τα πληρωνεις στους λογαριασμους σου... για να παρεις τα λεφτα πισω πρεπει να τους παραδιδεις το παλιο ρουτερ οταν παιρνεις το καινουριο. προπερσι αλλαξα 4 σερι ρουτερ και με δικη τους υπαιτιοτητα γιατι ολα ηταν προβληματικα στην ισχυ του wifi σηματος και αντιληφθηκα οτι ο πουστΟΤΕ τα χρεωνε ενα 20αρι νομιζω.
Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Σου δίνουν ένα περιθώριο 3 μηνών για επιστροφή του παλιού. Μετά χρεώνεται.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Τσάμπα δεν είναι και οι καπότες στα μπουρδέλα τύπε.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Μη γράφετε ό,τι σας κατέβει. Εφόσον μιλάμε για πρόσφατες συνδέσεις (θα πω 5ετιας για να πεσω σιγουρα μεσα), ο βασικός εξοπλισμός στην cosmote (και cosmote tv) παρεχεται δωρεαν με χρησιδάνειο και επιστρέφεται με τη διακοπή του συμβολαίου.  Στην forthnet 3 συνδεσεις που εχω κανει τα τελευταια 12 χρονια, πάντα τον ΒΑΣΙΚΟ εξοπλισμό τον εδιναν δωρεάν με δεσμευση συμβολαιου 24 μηνων. Μετά τον κρατούσες και τον εβαζες στον πάτο σου αν ήθελες (ή αν είσαι ο Λίλας..).

Ενα πολύ μικρό ποσό εχει μπει στο κοστος παροχής υπηρεσιών, αυτό είναι απόλυτα σίγουρο. Κανένας λογαριασμός δε θα περιλαμβάνει όμως κόστος εξοπλισμού.

Edit: Συγκεκριμένα στην cosmote, τον εξοπλισμό μπορείς να τον αλλάζεις καθε μέρα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο συμβόλαιο, με υπαιτιότητα του παρόχου. Αν σε χρεωσαν οποιοδήποτε ποσό, πας καρφί στο συνήγορο του καταναλωτή.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως και να μην το ζητήσουν πίσω. Πχ ενώ στην αρχή έπρεπε να επιστρέψω το ΖΤΕ όταν μου έδωσαν το speedport plus 2 μου είπαν δεν το θέλουμε. Πέταξε το ΖΤΕ στην ανακύκλωση. Το κράτησα βέβαια μην μου στείλουν κάποια χρέωση αλλά δεν με χρέωσαν.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ναι σωστά. Εν κατακλείδι, ο φίλος εδώ πρέπει να πάρει τηλέφωνο στον πάροχό του και να ζητήσει ανανέωση συμβολαίου και εξοπλισμού και να πετάξει στην ανακύκλωση το συγκεκριμένο.

Off-topic Σχόλιο: κάποιος στο νήμα αν η πορνεία είναι επαγγελμα ή τρόπος ζωής είχε αναφέρει πόσο σκληρό είναι το επάγγελμα της ιερόδουλης.
Θα προσθέσω το επάγγελμα του τηλεφωνητή σε τηλεφωνικό κέντρο. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ακούει ΔΙΑΡΚΩΣ το κάθε παιδί, καθ όλη τη διάρκεια της βάρδιας του και πόσο ψυχοφθόρο είναι. Στα νιάτα μου το είχα περάσει και αυτό (για λίγο καιρό ευτυχώς).

Οπότε την επόμενη φορά που θα είστε νευριασμένοι που το ίντερνετ σας είναι αργό ή φορτώνουν αργά οι τσόντες και πάρετε τηλέφωνο για να παραπονεθείτε, κάντε το ευγενικά και με σεβασμό. Δε σας φταίει σε τίποτα ο ανθρωπος να ακουει βρισιές επί 8 ωρες για 300 και 400 ευρω το μήνα.

OP
OP
tasos999

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Βρέθηκαν οι εξής λύσεις..α) αποσύνδεση από τροφοδοτικό και φις τηλ. για τουλάχιστον 30-60 λεπτά το βραδάκι, β) ξεσκόνισμα ρούτερ, γ) αλλαγή rj11 (κατά προτίμηση άσπρο χρώμα), δ) τοποθέτηση ρούτερ ώστε να αναπνέει (έχει τους αεραγωγούς στην βάση μόνο). Problem solved :cheesy: 54 Mbit/sec WLAN και ενώ είμαι στο τελευταίο προφίλ Nova (για αποσυνδέσεις) 10 Mbps...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Off topic
Το επαγγελμα του τηλεφωνητή δεν είναι όπως παλιά. (Το έχω κάνει). Κάθε κλήση χρονομετρείτε και οι απαντήσεις που δίνεις και οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες με πρωτόκολλα.

Εγώ τότε που δούλευα καυλάντιζα κιόλας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Off-topic Σχόλιο: κάποιος στο νήμα αν η πορνεία είναι επαγγελμα ή τρόπος ζωής είχε αναφέρει πόσο σκληρό είναι το επάγγελμα της ιερόδουλης.
Θα προσθέσω το επάγγελμα του τηλεφωνητή σε τηλεφωνικό κέντρο. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ακούει ΔΙΑΡΚΩΣ το κάθε παιδί, καθ όλη τη διάρκεια της βάρδιας του και πόσο ψυχοφθόρο είναι. Στα νιάτα μου το είχα περάσει και αυτό (για λίγο καιρό ευτυχώς).

Οπότε την επόμενη φορά που θα είστε νευριασμένοι που το ίντερνετ σας είναι αργό ή φορτώνουν αργά οι τσόντες και πάρετε τηλέφωνο για να παραπονεθείτε, κάντε το ευγενικά και με σεβασμό. Δε σας φταίει σε τίποτα ο ανθρωπος να ακουει βρισιές επί 8 ωρες για 300 και 400 ευρω το μήνα.

Ισχυει. Καλη δυναμη.

:hi:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
βαλε και microtik στο κουιζ :Ρ
Μια χαρα ειναι τα μικροτικ τυπε αν δεν σου ταιριαξε παρε draytek του σαββιδη που σιγουρα ταιριαζουν και ειναι δοκιμασμενα σε Ελληνικα ευζωνικα δικτυα  :2funny: :S

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Βρέθηκαν οι εξής λύσεις..α) αποσύνδεση από τροφοδοτικό και φις τηλ. για τουλάχιστον 30-60 λεπτά το βραδάκι, β) ξεσκόνισμα ρούτερ, γ) αλλαγή rj11 (κατά προτίμηση άσπρο χρώμα), δ) τοποθέτηση ρούτερ ώστε να αναπνέει (έχει τους αεραγωγούς στην βάση μόνο). Problem solved :cheesy: 54 Mbit/sec WLAN και ενώ είμαι στο τελευταίο προφίλ Nova (για αποσυνδέσεις) 10 Mbps...

Πες την να στο αλλαξει και τελος,και με το που στο αλλαξει αν θες δευτερο ντε και καλα πχ gamer πανε σε ubiquiti η tplink για φθηνοτερα και τελος

Ισχυει. Καλη δυναμη.

:hi:
Τυπε ενδιαφερομαι (σοβαρα) να ασχοληθω με draytek και δεν εχεις πει ακομα το μοντελο που εχεις σπιτι σου η και γενικοτερα κατι μιας και τα δουλευεις οπως ειπες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom