Νέα

Υπερθέρμανση iPhone 4 και μειωμένη ζωή μπαταρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
donna think so...οι εγγυήσεις και ειδικά των φοουν καλύπτουν όλα τα μηχανικά μέρη του κντ...

Υπάρχει ένα παράθυρο που λέει αν οφείλετε σε κακή χρήση κ.λπ.
Αυτό εκμεταλλεύονται.
Εμένα σε sony εντός της εγγύησης μου απάντησαν,  δεν το φόρτιζες σωστά και τελείωσες την ζωή της μπαταρίας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπορεί καποιος απο τους ειδικούς να με βοηθήσει?εχω ενα iphone4 και ξαφνικα προχτες αρχισε στο ασχετο να υπερθερμαινεται χωρις ιδιαιτερη χρηση...το απενεργοποιησα το αφησα να κρυωσει και μετα ανοιξα και το έβαλα σε φόρτιση.το προβλημα συνεχίστηκε και στην φόρτιση σε σημείο να βγάλει ένδειξη υπερθέρμανσης..απο τοτε το φορτίζω για λίγο για να μην <<ανάβει>> μεχρι να κάνω πλήρη φόρτιση με σκίζει...και εκτός αυτού απο το 100 % η μπαταρία ψοφάει σε λιγότερο απο 10 ωρες αναμονή,με χρηση ιντερνετ πέφτει πολυ γρηγορα και με τηλεφωνήματα επίσης...
άλλος με το ίδιο πρόβλημα?λύσεις?καλύπτετε κάτι απο εγγύηση?
ευχαριστώ όσους βοηθήσουν...
τυπε και εμενα το 5 ειχε παρουσιασει τετοιο προβλημα και εφταιγε η μπαταρια.Εβαλε ενας φιλος μια noname και μου κραταει και πιο πολυ απο την μανισια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εδω δεν εχουμε λεφτα τα i-phone σας μαραναν δικοι μου :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Υπάρχει ένα παράθυρο που λέει αν οφείλετε σε κακή χρήση κ.λπ.
Αυτό εκμεταλλεύονται.
Εμένα σε sony εντός της εγγύησης μου απάντησαν,  δεν το φόρτιζες σωστά και τελείωσες την ζωή της μπαταρίας.

ο καθένας για να καλύψει τον εαυτό του και στην συγκεκρίμενη περίπτωση, να καλύψει την εταιρεία θα πει ότι την έβρεξες κιόλας..εγώ θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω και με αναφορά στον πωλητή που σου είπε κάτι τέτοιο

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
[quote author=mpozanis  link=topic=170688.msg4439648#msg4439648 date=1364206103]
απο πρεζακι το πηρες?
[/quote]
oχι τα κονε μου με τα πρεζακια εξαφανιστηκαν!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις τιποτα καλο να προτεινεις???  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
donna think so...οι εγγυήσεις και ειδικά των φοουν καλύπτουν όλα τα μηχανικά μέρη του κντ...
δυστυχως ομως η apple εδω για τα iphone δεν εχει επισημο σερβις και για να το στειλεις μεσω εταιριας γαμα τα...οποτε το πιθανοτερο ειναι να παρω μπαταρια και να ξεμπερδευω...

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
τυπε και εμενα το 5 ειχε παρουσιασει τετοιο προβλημα και εφταιγε η μπαταρια.Εβαλε ενας φιλος μια noname και μου κραταει και πιο πολυ απο την μανισια.
φιλαρακι αυτο εκανα παρηγγειλα απο ιντερνετ 2 μπαταριες μαζι με μεταφορικα 16 ευρουλακια...αλλαγη μονος μου και ξεμπερδεψαμε!!!και οχι με 50αρια και 60αρια που ζητανε τα καταστηματα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δυστυχως ομως η apple εδω για τα iphone δεν εχει επισημο σερβις και για να το στειλεις μεσω εταιριας γαμα τα...οποτε το πιθανοτερο ειναι να παρω μπαταρια και να ξεμπερδευω...

είχα πετύχει (Αθήνα) επίσημο σέρβις με χαρτιά και πιστοποιήσεις της απλ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η μπαταρία του iphone πάντως είναι για τα μπάζα!!!

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
είχα πετύχει (Αθήνα) επίσημο σέρβις με χαρτιά και πιστοποιήσεις της απλ
για ολα τα προιοντα εκτος iphone αδερφε!!!αστα το συγκεκριμενο κομματι δεν ξερω γιατι αλλα υστερει εδω...να στο φτιαξουν μπορουν πολλοι ακομα και μονος σου γινετε αλλα για επισημα πραγματα πρεπει η συσκευη να φυγει εξωτερικο...

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
η μπαταρία του iphone πάντως είναι για τα μπάζα!!!
καπως πρεπει να κονομησουν και τα αφτερ μαρκετ μαγαζια...η απλ ολους τους σκεφτεται  :2funny: :2funny: :2funny:να δω μολις ερθει ο κινεζος ο φιλος θα σου πω αν ειναι καλυτερος!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλαρακι αυτο εκανα παρηγγειλα απο ιντερνετ 2 μπαταριες μαζι με μεταφορικα 16 ευρουλακια...αλλαγη μονος μου και ξεμπερδεψαμε!!!και οχι με 50αρια και 60αρια που ζητανε τα καταστηματα...
Ειναι τρελο μανικι να την αλλαξεις μονος σου..Βρες κανεναν να στο κανει με κανα 20αρι μην παθεις ζημια.

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Ειναι τρελο μανικι να την αλλαξεις μονος σου..Βρες κανεναν να στο κανει με κανα 20αρι μην παθεις ζημια.
θα το παλεψω φιλε δεν το βλεπω και πολυ δυσκολο !!!ενα σωρο βιντεακια εχω δει δεν νομιζω να παιδευτω και τοσο...οχι δεν τους το χαριζω τσαμπα το 20αρι ...γιατι αυτοι θα το αναλαβουν υπευθυνα?αμα γινει η μαλακια τον κωλο τους ολοι κοιτανε να καλυψουν...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καπως πρεπει να κονομησουν και τα αφτερ μαρκετ μαγαζια...η απλ ολους τους σκεφτεται  :2funny: :2funny: :2funny:να δω μολις ερθει ο κινεζος ο φιλος θα σου πω αν ειναι καλυτερος!!!

ευτυχώς δεν το πλήρωσα εγώ!!!!

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
καλά έκανες με τη μπαταρία..ευτυχώς που δεν έχω μπει στο τρυπάκι των φόουν ακόμη :S
και με τα μπουρδελα αυτα (iphone) αμα κολλησεις δεν ξεκολλας με τιποτα...αλλα πλεον ολα μονος θα τα φτιαχνω δεν την παταω παλι...προ  2ετιας εδωσα 120 για αλλαγη lcd οθονης στο 3αρι..τωρα που παλι χαλασε θα το φτιαξω εγω με 15.98...  ;) ;) ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
και με τα μπουρδελα αυτα (iphone) αμα κολλησεις δεν ξεκολλας με τιποτα...αλλα πλεον ολα μονος θα τα φτιαχνω δεν την παταω παλι...προ  2ετιας εδωσα 120 για αλλαγη lcd οθονης στο 3αρι..τωρα που παλι χαλασε θα το φτιαξω εγω με 15.98...  ;) ;) ;)

:thumbsup:

e-bay :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom