Ευχαριστώ (υποθέτω)...
ΛΑΘΟΣ υποθέτεις, αλλά σε site γιά μπουρδέλλα είμεθα , καθείς την αρχιδιά του αμολάει και χου κέαρς;;; στο φινάλε-φινάλε .
Ορθόν . Το μόνο κακό ( εξαρτάται βέβαια από την οπτική του καθενός , το αν είναι κακό ή όχι ) είναι πως οι έννοιες αυτές , όπως και κάθε έννοια βέβαια , δεν υπόκεινται σε μετρικά συστήματα , οπότε τις μεταφέρει καθείς κατά που και πως γουστάρει , πολλώ δε όταν δεν πληρώνει ο ίδιος το μάρμαρο . Άλλωστε , ελέω Λαού είναι εκλεγμένος , οπότε ... ας πρόσεχαν ... χεχεχεχε .Όπως υπάρχει διαφορά μεταξύ λεβεντιάς και λεβεντομαλακίας, ειλικρίνειας και αγένειας κτλ έτσι υπάρχει διαφορά μεταξύ ρεαλιστικής εξωτερικής πολιτικής και κωλοτούμπας/δογματισμού...
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι ΔΕΝ είναι , αλλά μάλλον δεν είναι της παρούσης να ανταλλάξουμε πηγές , χώρια που το βαριέμαι αφάνταστα το παιχνιδάκι τούτο .Οι αρχαίοι ημών, για όποιον ειδικά έχει διαβάσει λίγο θουκυδίδη, έχουν αναλύσει τα παραπάνω διεξοδικά...
Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.
Τόσο απλό.
Απλά να αναφέρω πως , γιά μένα προσωπικά , δεν νοείται εξωτερική πολιτική με βάση τα ΒΡΑΧΥχρόνια συμφέροντα . Αν γιά παράδειγμα ΔΕΝ σκότωναν Τούρκους αλλά Έλληνες , τί θα συνέβαινε τώρα ; Θα μου πεις με εικασίες και υποθέσεις δεν γράφεις Ιστορία , αλλά να ... κουβέντα να γίνεται !
Από κει και πέρα τί κάνει ο ΛΑΟΣ ελάχιστα με νοιάζει... Σε κάποια συμφωνώ, σε κάποια διαφωνώ, ποσοστό βαριέμαι να υπολογίσω...
Θα σε μαλώσω Στρ8άκο ... και θα συμφωνήσουν μαζί μου ( υποθέτω ) και τα Πλευρόπουλα του σαϊτίου .
ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ;;;
Φάουλ ;;; ΦΑΟΥΛ ;;;Ως έλλην πολίτης εκτιμώ πάντως ότι η προσέγγιση με το ισραήλ στην παρούσα φάση έχει περισσότερα να μας προσφέρει από το να γινόμαστε παραμάγαζο των νεοοθωμανιστών στην εκστρατεια hearts nad minds που έχουν εξαπολύσει στον ισλαμικό κόσμο, πατώντας στο παλαιστινιακό, ένα ζήτημα που όντως οι οβραίοι έχουν κάνει αρκετά φάουλ...
Α ... ναι ... κατά το mea culpa του γλυκοτσούτσουνου ... Άμα θέλω να γαμωσταυρίσω κάποιον , το κάμω με εύσχημο τρόπο , μιλώντας γιά πιθανά αδέλφια του Ιησού .
Γενικά στην λογική του επεκτατισμού των Νεοισλαμιστών θα συμφωνήσω μαζί σου . Καλύτερα νά'χω να κάμω μ'έναν γνωστό παλιό οχτρό , παρά με έναν πρώην φίλο , που έγινε οχτρός μου , γιατί ο νέος μου φίλος είναι λιγότερο οχτρός ...
Υ.Γ. Το Έλλην με κεφαλαίο περικαλώ , διότι θα καλέσω τον Στυλιανό ... ξηγηθήκαμε ;;;
πα να φύγω ... βαριέμαι σήμερις ...
έχει κι ο μπέμπης τα νεύρα του με την ζέστη ...
γαμώ το καλοκαίρι , γαμώ .