BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειναι πολυ ομορφο
ειναι κριμα
θες να κοψουμε τα 5 κιλα που θελω να χασω? χαχαχα
ειναι κριμα
Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω, θα πρότεινα να ξεκινήσετε απο το σκερτσόζικο και γεμάτο μπρίο ύφος σας. Μα εσείς παραείστε αξιαγάπητη! Είναι κακό για τις άλλες κοπέλες και όλους ημάς τους άνδρες που δεν μπορούμε να σας έχουμε...μπας κ σου λενε για καμια αλλη αγνωστης προελευσης οι πηγες σου? χαχαχα
λοιπον τι λες να συμμαζεψουμε? απο που ν αρχισω?
Είναι σίγουρα 5 ή 5 στην δευτέρα?ειναι πολυ ομορφο
ειναι κριμα
το ξερω οτι ειμαι αξιαγαπητη... ειναι το μαρτυριο μου...Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω, θα πρότεινα να ξεκινήσετε απο το σκερτσόζικο και γεμάτο μπρίο ύφος σας. Μα εσείς παραείστε αξιαγάπητη! Είναι κακό για τις άλλες κοπέλες και όλους ημάς τους άνδρες που δεν μπορούμε να σας έχουμε...
Είναι σίγουρα 5 ή 5 στην δευτέρα?
ειναι πολυ ομορφο
ειναι κριμα
Θα αποκαλυψω που πας και γυμναζεσαι και θα επικρατησει το αδιαχωρητο.....
Κανονισε.....
Άτομα που ξέρουν πολύ καλά μου αποκάλυψαν ότι γυμνάζεται στου Μπαιρακτάρη!Θα αποκαλυψω που πας και γυμναζεσαι και θα επικρατησει το αδιαχωρητο.....
Κανονισε.....
Τόσα αντικρουόμενα μηνύματα... ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα,...μις μπαζόλα,καυτές φωτό, γυμναστήριο...το ξερω οτι ειμαι αξιαγαπητη... ειναι το μαρτυριο μου...
μολις μαθετε οτι βγηκα μις μπαζολα θα νιωσετε υπεροχα που δεν μ εχετε κ εσεις κ οι αλλες...
τι ειναι αυτο? μ εβρισες? *PΆτομα που ξέρουν πολύ καλά μου αποκάλυψαν ότι γυμνάζεται στου Μπαιρακτάρη!
Τόσα αντικρουόμενα μηνύματα... ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα,...μις μπαζόλα,καυτές φωτό, γυμναστήριο...
Πώς φτιάχνεται εν'τέλει το ραγού?
Αυτό θα κάνω αγαπητή. Μα επιτέλους με σώσατε απο ένα μαρτύριο δίχως τέλος! Σάς είμαι ευγνώμων.πρεπει να διαβαζεις πισω απ τις λεξεις για να βρισκεις τι ειναι αληθεια κ τι οχι
ή μπορεις να πιστευεις οτι σε συμφερει αλλωστε ειναι ενα φορουμ!
Αυτό θα κάνω αγαπητή. Μα επιτέλους με σώσατε απο ένα μαρτύριο δίχως τέλος! Σάς είμαι ευγνώμων.
Άντε ρε παιδάκι μου, βρήκα τον παλιό μου εαυτό...
παντως ειμαι ομορφη
σαν οπτασια
ξανθος αγγελος
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Mεγάλα εκφραστικά μελαχρινά ή μελιά μάτια και ωραίο χαμόγελο.
ακριβως!παιζει ρολο το ολο πακετο που μπορει να διαθετει μια γυναικα! μπορει να μην ειναι η σουπερ ομορφια αλλα αν συνδιαζει ενα πακετο του στυλ να ειναι θυληκο να ξερει πως να περπαταει (οχι λες και εχει τρικυμια) να ξερει να σταθει και πως να ειναι γλυκια να προσεχει την εμφανιση της ειτε αυτο ειναι κιλα ειτε ειναρουχα,βαψιμο (να μην ειναι και λατερνα) να ξερει τι να τονισει....και αλλα.......δηλ να χει ολο το πακετο full extra!
Για τα ΜΕΓΑΛΑ εκφραστικά κλπ. το'πιασα το πονηρό υπονοούμενο... ;)
Αυτό με το χαμόγελο όμως δε το'χω...