Δεν είναι επί του παρόντος, αλλά θέλω να παραθέσω μια ιστορία εν μέρη ηδονοβλεψίας και λαϊκής συνάθροισης.
Είναι καλοκαίρι του 94, έχω τελέψει το λύκειο και δουλεύω με ένα οικοδομικό συνεργείο ενός μάστορα (μεγάλος ρουφιάνος, θεός σχωρέστον) και έχουμε βάλει σκαλωσίες και επισκευάζουμε μια 4 όροφη ιδιωτική κλινική(γυναικολογική αν θυμάμε καλά) που είχε τα μαύρα της τα χάλια από τα χρόνια και το καυσαέριο.
Ο μάστορας είχε βάλει ένα μπάσταρδο αλβανό, μικροκαμωμένος ατσίδα σκέτη, ηλικία 16 -17 θα ήταν να στέκεται στο ικρίωμα (σκαλωσία) πάνω από τη κεντρική είσοδο της κλινικής και αμα έμπαινε καμία ωραία γυναίκα να τον φωνάζει να κατεβένει στη σκαλωσία του πρώτου ορόφου, μιας και βρισκόμασταν πάνω στη ταράτσα εκείνη τη μέρα.
Τι συνέβαινε τελικά, ο μάστορας είχε εντοπίσει ένα φεγγίτη-παραθυράκι που έβλεπε στο διάδρομο και προς το εξεταστήριο ενός γυναικολόγου και το είχε καλύψει πρόχειρα αλλά επιμελός για να μπορεί να βλέπει αυτός και καμία φορά και το συνεργείο διάφορα στιγμιότυπα εξέτασης γυναικών.
Κάποια στιγμή φωνάζει ο αλβανός το μάστορα, και ο μάστορας πέρνει δυο άλλους και εμένα και πάμε στο παραθυράκι και βλέπουμε μια κιουρία καμιά 30αρια χρόνων καλοστεκούμενη να μιλάει με το γιατρό μεσα στο ιατρείο, να μη σας τα πολυλογό κάποια στιγμή γδύνεται η κυρία εντελώς( εντυπωσιάστηκα όταν την είδα ολόγυμνη) και απέναντι της η νοσοκόμα και ο γιατρός με τη καραφλίτσα τη κοιλιά το μουστακακί και την άσπρη φανέλα.
Επείδη δεν είχαμε ήχο απ ότι κατάλαβα είχε πάει για κάποια εξέταση η γυναίκα αλλά ενώ γδύθηκε δεν ήθελε να ξαπλώσει στο ειδικό κρεβάτι και προσπαθούσε η νοσοκόμα να τη βάλει να ξαπλώσει με το ζόρι και εκείνη αντιστεκόταν, εκείνη τη στιγμή όπως ήταν γυμνή πάει ο γιατρός και της ρίχνει δύο ανάποδα χαστούκια που ήταν όλα δικά της, για πότε ησύχασε η κοπέλα και ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι δε λέγεται, χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ξάπλωσε της έβαλε μέσα στο κόλπο ένα μεγάλο σίδερο και μετά το χέρι του,εκεί αγριευτήκαμε πάρα πολύ. Φυσικά το γέλιο που ρίξαμε δε λεγόταν και όποτε κάναμε διάλειμμα το συζητούσαμε.
Εκ των υστέρων μάθαμε οτι ο συγκεκριμένος γιατρός είχε βάρυ χέρι(ήταν της παλίας σχολής βλέπεις) και έριχνε που και που τις ψιλές του στις ασθενείς που του αντιστέκονταν για να τις κάνει να ηρεμήσουν.