Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Η εκθεση που ειχα δωσει τη ferrari μου για πουλημα με ειδοποιησε οτι βρηκε αγοραστη και μεσα στην επομενη εβδομαδα θα γινει η αγωραπωλησια. Το αμαξι ηταν μια f430 f1 του 2006.

Τωρα εχω ενα porsche macan turbo το οποιο εχω καταβολευτει καθως ειναι το καλυτερο suv που υπαρχει αυτη τη στιγμη και μια s class του 2012 της εταιριας αλλα μου λειπει και ενα σπορ κατα προτιμιση cabrio. Ειμαι πολυ κοντα να παρω το καινουριο chevy corvette για πολλους λογους, επειδη μου αρεσει, κανει πολυ ωραιο ηχο, εχει τα καλυτερα φρενα, πολυ καλο (επιτελους) εσωτρικο και το κυριοτερο παρα τα ηλεκτρονικα του το πας στην αντιπροσωπεια και επισκευαζεται ευκολα. Δεν ειναι τοσο καλοκουρντισμενο εργαλειο οσο η ferrari ή το gtr που ειχα παλιοτερα και θελουν ειδικους μηχανικους με ειδικες γνωσεις ακομα και για να αλλαξουν λαδια  :( Το chevy ειναι raw power και μπορεις να κανεις με burnout ολοκληρη την συγγρου χωρις να φοβασαι μη παρεις το μοτερ στο χερι... πολυ εξωτικα οπως mclaren, pagani ή bugatti εινιαι εκτος τοπου και χρονου για την Ελλαδα γιατι κυκλοφορανε πολλοι επικινδυνοι μικροτσουτσουνοι καμμενοι πρεζακηδες που νομιζουν οτι νικησαν τον καπιταλισμο αμα σου γδαρουν το super car με το κλειδι του παπιου τους  :jerking: Τι μενει εκτος απο chevy ή παλι ferrari?

ford gt ή mustang
lambo
merc sls
aston martin
porsche (αν και εχω ηδη ενα)
bentley

ή σε πιο φθηνά
maseratti
jaguar

παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις

οποιος βοηθησει πραγματικα θα τον παω βολτα με οτι παρω :)

ευχαριστω

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
το ειδα τις προαλλες στην εκθεση στο ελληνικο..... βασικα ειναι muscle car και οχι super car ή gt, ειναι λιγο υπερβολικο χωρις ομως να δινει αυτο το κατι που δε κανει να χαμογελας με το που πατας το start ... και δε βγαινει ακομα σε cabrio  :( thanks παντως

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
αν και δε μου αρεσει πολυ η θαλασσα,αυτη την περιοδο χαριζουν πραγματικα καποια πολυ καλα κομματια,ισως να παρω ενα για να το δωσω σε καμια yaght managment να το νοικιαζει all year round και εγω να πηγαινω καμια βολτα στα νησια το καλοκαιρακι ...μου εβαλες ιδεα τωρα... ;) :thumbsup:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
τυπε εχεις καμια σχεση με τον Καραγιαννη? :think:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
το ειδα τις προαλλες στην εκθεση στο ελληνικο..... βασικα ειναι muscle car και οχι super car ή gt, ειναι λιγο υπερβολικο χωρις ομως να δινει αυτο το κατι που δε κανει να χαμογελας με το που πατας το start ... και δε βγαινει ακομα σε cabrio  :( thanks παντως
ειναι διαφορετικο συγκριτικα με τα αλλα που παραθετεις παιξε και λιγο muscle και οταν το βαρεθεις αλλαξε το

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
καλησπέρα,

εδώ είσαι...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το καινούριο το ford mustang θα ήταν καλή επιλογή πάντως για το δεύτερο σου αμάξι για να αλλάζεις κιόλας αφού είσαι τόσο ματσωμένος όσο λες ή τόσο ονειροπόλος δεν ξέρω τι από τα 2. Νομίζω ξεκινάει και από 50.000 οπότε δεν είναι και πολύ ακριβό.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
παρε κατι της προκοπης..... να εχεις να περνας ευχαριστα την ωρα σου  ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
οπωσδηποτε κ ενα τετοιο.....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εδώ είσαι τύπε...πολλά κυβικά...ήχος που σε ξεκουφένει...άνετοι χώροι..τίγκα γκομενάκια αν είσαι τυχερός..και το πιο σημαντικό....με την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εδώ είσαι τύπε...πολλά κυβικά...ήχος που σε ξεκουφένει...άνετοι χώροι..τίγκα γκομενάκια αν είσαι τυχερός..και το πιο σημαντικό....με την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους...

λεωφορειο οασα προτεινεις αν καταλαβα καλα,
να χτυπησει εισητηριο η οχι?  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
λεωφορειο οασα προτεινεις αν καταλαβα καλα,
να χτυπησει εισητηριο η οχι?  :2funny:
Όχι ρε τα εισητήρια είναι για τους φτωχομπινέδες...εγώ πρότεινα να βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
θυμηθηκα εναν γνωστο φοιτητη απο το χωριο του πατερα μου, ο οποιος ηταν μεγας τζαμπατζης  προ 15-20 χρονια
δε το ηθελε βεβαια το παιδι ηταν παμφτωχος, με το ζορι παλευε να βγαλει μια σχολη στην αθηνα
και τον φιλοξενουσαν συγγενεις του, τον κερνουσα παντα καφεδακι,
αλλα ο καημος του ηταν να πηγαινει στα κλαμπ
μια μερα λοιπον μου λεει
μαλακα προχθες πηγα στο καμελ στη βουλιαγμενης ως το πρωι το εκλεισα το μαγαζι  :o
με τι λεφτα ρε μαλακα του λεω?
ειχα μια προσκληση (εισοδο και ενα ποτο)
πηρα το τελευταιο λεωφορειο απο ακαδημιας το βραδυ
και στο γυρισμο πηρα το πρωτο πρωινο
και λεφτα για εισητηρια του λεω?
αφου ρε μαλακα δε χτυπαω ποτε εισητηριο μου λεει  :2funny:
γαματη εξοδος κοστος 0 δραχμες (τοτε)  :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι