Δε εχω παει ποτε σε καποιο στουντιο και σκεφτομαι να παω. Απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει πολυς κοσμος που περιμενει στη ουρα και ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να παω. Μπορω να κλεισω και καποιο ραντεβου;
Οχι φιλε μου. Μερικα στουντιο εχουν 100+ κριτικες και αλλα δεν εχουν πανω απο 5! Δεν ειναι το ιδιο πιστευω. Ειδικα στα στουντιο που προσφερεται τριο, πρεπει να εχει αυξημενη κινηση. Ακομα και 3 ατομα να ειναι, δεν ειανι λιγος χρονος. 1 ωρα θα περιμενεις. Καλυτερα να παω για κουρεμα.
Δε εχω παει ποτε σε καποιο στουντιο και σκεφτομαι να παω. Απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει πολυς κοσμος που περιμενει στη ουρα και ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να παω. Μπορω να κλεισω και καποιο ραντεβου;
Η για ψαρεμα.. φιλε μου καλε μου φιλε μερικοι μπαινουν και βγαινουν σε 2 λεπτα σαν τα κουνελια οποτε οι πιθανοτητες και το ποσοστο να περιμενεις ωρα περιοριζονται
Βασικά αν το εργαζόμενο κορίτσι είναι πρωτοκλασάτο και καλή εργάτρια δεν υπάρχει περίπτωση να μην περιμένεις στην ουρά. Αλλά να ξέρεις ότι αν στη βαρέσει και θέλεις να τη γαμησείς οπωσδήποτε θα κάτσεις να περιμένεις στην ουρά και ούτε ποου θα σου φανεί καθόλου.
Βέβαια λόγω κρίσης υπάρχουν αναδουλειές και δεν υπάρχουν μεγάλες κοσμοσυροές γενικά αλλά στις καλές όλο και κάποια ουρά θα υπάρχει.