Νέα

Υπάρχει μεγάλη ουρά; ( για επίσκεψη σε studio )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lazarosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δε εχω παει ποτε σε καποιο στουντιο και σκεφτομαι να παω. Απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει πολυς κοσμος που περιμενει στη ουρα και ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να παω. Μπορω να κλεισω και καποιο ραντεβου;

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλος μηπως μπερδεψες το μπουρδελο με το ΙΚΑ?  :tooth:

OP
OP
L

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οχι φιλε μου. Μερικα στουντιο εχουν 100+ κριτικες και αλλα δεν εχουν πανω απο 5! Δεν ειναι το ιδιο πιστευω. Ειδικα στα στουντιο που προσφερεται τριο, πρεπει να εχει αυξημενη κινηση. Ακομα και 3 ατομα να ειναι, δεν ειανι λιγος χρονος. 1 ωρα θα περιμενεις. Καλυτερα να παω για κουρεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε εχω παει ποτε σε καποιο στουντιο και σκεφτομαι να παω. Απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει πολυς κοσμος που περιμενει στη ουρα και ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να παω. Μπορω να κλεισω και καποιο ραντεβου;
κατι τετοια με ρωταει συνεχεια ο παπαζολης.....δεν πιστευω να εισαι αυτος και μπαινεις με κλωνο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η για ψαρεμα.. :2funny: φιλε μου καλε μου φιλε μερικοι μπαινουν και βγαινουν σε 2 λεπτα σαν τα κουνελια οποτε οι πιθανοτητες και το ποσοστο να περιμενεις ωρα  περιοριζονται :cheesy:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
νωρίς το απόγευμα να πας!!! ή αν μπορείς πρωινες ώρες ακόμα καλύτερα!!!

OP
OP
L

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Επισης ειναι καλο να πηγαινεις στο ξεκινημα της καθε βαρδιας ή οχι; Και απο αποψη κοσμου και απο συμπεριφορα/ορεξη κοπελας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Επισης ειναι καλο να πηγαινεις στο ξεκινημα της καθε βαρδιας ή οχι; Και απο αποψη κοσμου και απο συμπεριφορα/ορεξη κοπελας.
παντα ειναι καλυτερα στο ξεκινημα...πιο φρεσκια η κοπελα...πιο καθαρη....πιο απο ολα..

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Η ουρά έχει να κάνει με το πόσο "διάσημη" είναι η εργαζόμενη κοπέλα. Οι καλύτερες ώρες (και πιο αγαπημένες μου) είναι 3:30-5:30 από Δευτέρα-Πέμπτη.

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Φιλαρακι πολυ το ψυριζεις το θεμα.. πηγαινε και θα δεις θα ξαναπας... θα ξαναπας.. ορεξη και λεφτα να εχεις..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Βασικά αν το εργαζόμενο κορίτσι είναι πρωτοκλασάτο και καλή εργάτρια δεν υπάρχει περίπτωση να μην περιμένεις στην ουρά. Αλλά να ξέρεις ότι αν στη βαρέσει και θέλεις να τη γαμησείς οπωσδήποτε θα κάτσεις να περιμένεις στην ουρά και ούτε ποου θα σου φανεί καθόλου. :cheesy:

Βέβαια λόγω κρίσης υπάρχουν αναδουλειές και δεν υπάρχουν μεγάλες κοσμοσυροές γενικά αλλά στις καλές όλο και κάποια ουρά θα υπάρχει. :grin:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Και όμως τα μαθηματικά έχουν και γι αυτο την λύση. Ο χρόνος αναμονής σε ουρές ακολουθει κατανομή Poisson.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom