Το τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κίνδυνος ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hawk2121
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Το τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
δεν θα το δεχτει η ιδια..
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μέχρι να βρεις σφηνωμένη ανάμεσα στα δόντια σου καμιά πουτσότριχα
Και αν εχει κανει cim (χυσιμο στο στοματακι της) ο προηγουμενος και γευτεις τα χυσακια του προηγουμενου συναγωνιστη , τι γινεται? Η΄ μηπως πιστευουν ολοι οσοι γλωσσοφιλαν τανες σε studio που δεχονται "τελειωτικο" ή ct ότι πλενουν το στοματακι τους με στοματικο διαλυμα καθε φορα που καποιος κανει cim? Γιατι δεν μιλαμε για ενα πελατη που της εκανε cim, μιλαμε οτι ειναι πολλοι αντρες, οποτε καθε φορα αποκλειεται να το πλενει με διαλυμα. Λιγο νερακι για το ξεπλυμα και πολυ ειναιΤο τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλε τυπε βαλτην να κανει γαργαρες με οζον πρινΤο τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
σκοτωνει ολα τα μικροβια
φιλα το πατωμα απο το στουντιο καλυτερα.πιο καθαρο ειναι.Το τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
φιλα το πατωμα απο το στουντιο καλυτερα.πιο καθαρο ειναι.
εγω θα ελεγα να φιλησει με γλωσσα το w.c.Ενισχυει το ανοσοποιητικο.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ θα πρότεινα να τη φιλήσεις στο κωλοτρυπίδι,σα να τη φιλας στο στόμα θα είναι,μη σου πω και πιό ασφαλές.Κάτι έχω πάθει με τις κωλότρυπες τώρα τελευταία...
Μη μασας, μονο ηπατιτηδα συφυλη και βλενοροια εχεις πιθανοτητα να αρπαξεις
Και αν εχει κανει cim (χυσιμο στο στοματακι της) ο προηγουμενος και γευτεις τα χυσακια του προηγουμενου συναγωνιστη , τι γινεται? Η΄ μηπως πιστευουν ολοι οσοι γλωσσοφιλαν τανες σε studio που δεχονται "τελειωτικο" ή ct ότι πλενουν το στοματακι τους με στοματικο διαλυμα καθε φορα που καποιος κανει cim? Γιατι δεν μιλαμε για ενα πελατη που της εκανε cim, μιλαμε οτι ειναι πολλοι αντρες, οποτε καθε φορα αποκλειεται να το πλενει με διαλυμα. Λιγο νερακι για το ξεπλυμα και πολυ ειναι
Tι λέτε ρε παιδιά? Κάνουν cim και στα στούντιο? Έχω μείνει πίσω μάλλον αν και νομίζω ότι οι περισσότερες δεν πρέπει να το δέχονται αυτό το πράγμα. Πάντως αν ο προηγούμενος είναι καθαρός δεν κινδυνεύει ο επόμενος. Άλλωστε το σπέρμα δεν είναι κάτι κακό. Πρωτείνες,DNA και λίγα σάκχαρα έχει, οπότε μάλλον καλό κάνει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Δεν έχεις ακούσει για τη Σάρα μάλλον...Tι λέτε ρε παιδιά? Κάνουν cim και στα στούντιο? Έχω μείνει πίσω μάλλον αν και νομίζω ότι οι περισσότερες δεν πρέπει να το δέχονται αυτό το πράγμα. Πάντως αν ο προηγούμενος είναι καθαρός δεν κινδυνεύει ο επόμενος. Άλλωστε το σπέρμα δεν είναι κάτι κακό. Πρωτείνες,DNA και λίγα σάκχαρα έχει, οπότε μάλλον καλό κάνει
Πάντως και καθαρός να είναι ο άλλος δεν θα είχα καμιά όρεξη να γευτώ το "καθαρό" σπέρμα του...
εγω φιλαω και την τσατσα στο στομα και της γλυφω και την κωλοτρυπιδα...Το τελευταιο διαστημα επισκεπτομαι πολυ συχνα μια συγκεκριμενη κοπελα σε ενα συγκεκριμενο στουντιο.Με αυτην την κοπελα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα καθε φορα θελω να την φιλησω στο στομα ομως φοβαμαι μην κολλησω καμια αρρωστια και δεν το επιχειρω.Μπορει καποιος να μου πει υπαρχει κινδυνος αν την φιλησω στο στομα;μπορει να κολλησω καμια αρρωστια;ή ειναι εντελως ακινδυνο;
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 6.635
προσωπικα στα 15 χρονια καριερας μου στο αθλημα, εχω φιλησει στο στομα μονο μια τανα απο την αλυσιδα στουντιο Συγγρου-Τριγγετα κλπ, την οποια την ειχα καψουρευτει αρκετα ο μαλακας και υπηρχαν τα ιδια συναισθηματα και απο αυτην. δεν επαθα τιποτα, αλλα δεν θα το ξαναδοκιμαζα κιολας...το εχω μετανιωσει
και δεν παιζει μονο το cim ρε μαγκες...ακομα και το ακαποτο που κανουν ολες στα στουντιο τωρα πια σαν εξτραδακι εμενα με απωθει πολυ απο το να φιλησω την κοπελα στο στομα...
σκεφτομαι οτι πριν 5 λεπτα μπορει να ειχε την πουτσα του αλλου στο στομα της και ξενερωνω!
και στην συγκεκριμενη που το ειχα κανει ειχα παει 1ος στην βαρδια για ψυχολογικους λογους
παντως σιγουρα εγκυμονει κινδυνους το φιλι σε πουτανες, ποσο σοβαρους ή οχι ας μας το απαντησει καποιος που γνωριζει το θεμα ιατρικα.
αλλα τι λεμε τωρα...αν σκεφτουμε οτι ενα ποσοστο 50% ισως και παραπανω κανει γλυφομουνι φουλ σε τανες οπου να ναι... και να με πληρωναν δεν το εκανα
και δεν παιζει μονο το cim ρε μαγκες...ακομα και το ακαποτο που κανουν ολες στα στουντιο τωρα πια σαν εξτραδακι εμενα με απωθει πολυ απο το να φιλησω την κοπελα στο στομα...
σκεφτομαι οτι πριν 5 λεπτα μπορει να ειχε την πουτσα του αλλου στο στομα της και ξενερωνω!
και στην συγκεκριμενη που το ειχα κανει ειχα παει 1ος στην βαρδια για ψυχολογικους λογους
παντως σιγουρα εγκυμονει κινδυνους το φιλι σε πουτανες, ποσο σοβαρους ή οχι ας μας το απαντησει καποιος που γνωριζει το θεμα ιατρικα.
αλλα τι λεμε τωρα...αν σκεφτουμε οτι ενα ποσοστο 50% ισως και παραπανω κανει γλυφομουνι φουλ σε τανες οπου να ναι... και να με πληρωναν δεν το εκανα
Βασικά και εγώ την ίδια απορία είχα γιατί μετά από πολλά χρόνια… πριν 5 ημέρες αποφάσισα να επισκεφτώ ένα μπουρδελο. Έπαθα πλάκα με την κοπέλα η όποια όταν περίμενα για να την δω ήρθε μπροστά μου χόρευε και με τράβηξε στο δωμάτιο. Πλήρωσα την τσατσα και μετά από 2 λεπτά μου ήρθε το μωρό. Από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που τελείωσα φιλιόμασταν στο στόμα με γλώσσα. Μου την έγλυφε, μου την ρουφαγε μου έβαζε την δική της στο στομα. Ακόμα και όταν τελείωσα φιλιόμασταν με γλώσσα και γλειφόμασταν ακατάπαυστα. Όταν έφυγα από το μπουρδελο ήμουν ευτυχής αλλά μετά μου ήρθε η απορία μήπως παίζει να κόλλησα τίποτα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω επειδή είχα χρόνια να επισκεφτώ οίκο ανοχής..στα σπιτάκια πλέον οι κοπέλες με τα 30 ευρώ μοιράζουν και φιλάκια με γλώσσα?
Ναι το service διαρκως εξελισσεται (και αν δεις και τα threads σε studio-μπουρδελα-μασαζ θα βρεις και αλλες "υπηρεσιες")Βασικά και εγώ την ίδια απορία είχα γιατί μετά από πολλά χρόνια… πριν 5 ημέρες αποφάσισα να επισκεφτώ ένα μπουρδελο. Έπαθα πλάκα με την κοπέλα η όποια όταν περίμενα για να την δω ήρθε μπροστά μου χόρευε και με τράβηξε στο δωμάτιο. Πλήρωσα την τσατσα και μετά από 2 λεπτά μου ήρθε το μωρό. Από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που τελείωσα φιλιόμασταν στο στόμα με γλώσσα. Μου την έγλυφε, μου την ρουφαγε μου έβαζε την δική της στο στομα. Ακόμα και όταν τελείωσα φιλιόμασταν με γλώσσα και γλειφόμασταν ακατάπαυστα. Όταν έφυγα από το μπουρδελο ήμουν ευτυχής αλλά μετά μου ήρθε η απορία μήπως παίζει να κόλλησα τίποτα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω επειδή είχα χρόνια να επισκεφτώ οίκο ανοχής..στα σπιτάκια πλέον οι κοπέλες με τα 30 ευρώ μοιράζουν και φιλάκια με γλώσσα?
Και γω το κανα φιλαρακι αλλα μετα που φυγα το σκεφτηκα, και ειπα "και τιποτα να μην ειχε ο προηγουμενος οσο να ναι η γκομενα ειχε τη ψωλη αλλουνου στο στοματακι της και γω τη γλωσσοφιλαγα" :SΜαλακιες!!! οι περισσοτεροι φιλαμε στο στομα ειδικα City-tour kai call-girls εγω το κανω 4 χρονια τωρα και δεν εχω παθει τιποτα και αμα πληρωνεις πανω απο 200 ευρω την ωρα ΘΕΛΕΙΣ να φιλας στο στομα!!!!! Το επιδιωκεις!!!!!!
Μαλακιες!!! οι περισσοτεροι φιλαμε στο στομα ειδικα City-tour kai call-girls εγω το κανω 4 χρονια τωρα και δεν εχω παθει τιποτα και αμα πληρωνεις πανω απο 200 ευρω την ωρα ΘΕΛΕΙΣ να φιλας στο στομα!!!!! Το επιδιωκεις!!!!!!
και αμα πληρωσεις 300 τι θελεις να σου φτιαξει καμια μακαροναδα με pesto μετα?
δε βρισκεις καμια γκομενα καλυτερα αντι να φιλας τις πουτανες στο στομα?
Ναι κανουν , δες το σχετικο threadaki καταχωρημενο στα studio ή μπουρδελα για "σπιτια που κανουν ακαποτο" (ή καπως ετσι ειναι ο τιτλος του). Γραφουν οι συναγωνιστες για το πού παιζει cim ή απλά ακαποτη πιπα χωρις cimTι λέτε ρε παιδιά? Κάνουν cim και στα στούντιο? Έχω μείνει πίσω μάλλον αν και νομίζω ότι οι περισσότερες δεν πρέπει να το δέχονται αυτό το πράγμα. Πάντως αν ο προηγούμενος είναι καθαρός δεν κινδυνεύει ο επόμενος. Άλλωστε το σπέρμα δεν είναι κάτι κακό. Πρωτείνες,DNA και λίγα σάκχαρα έχει, οπότε μάλλον καλό κάνει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις