Νέα

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς ανοιχτού αεροπορικού εισιτηρίου εξωτερικού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 536
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό κάνω αιτήσεις στην Αγγλία χρησιμοποιόντας τη διεύθυνση φίλης που μένει εκεί αφού αν δουν αίτηση από μέρος εκτός Αγγλίας δεν θα τη δουν και δεν θα έχω μια ευκαιρία.

Είδα όμως τόσο σε easyjet όσο και σε airtickets και δεν βλέπω τέτοια επιλογή.Και το φοβάμαι αν μου πει ο εργοδότης πχ να με δει λέμε τώρα σε 3 μέρες ή να μη βρω καθόλου ή να βρω σε τιμή εξωφρενική.

Αν και σπούδασα Coventry η φίλε είναι στο Manchester και εκεί είναι που με ενδιαφέρει να εργαστώ.

Όσοι ταξιδεύετε συχνά και ξέρετε έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Αυτό που θέλω είναι να έχω άμεσα διαθέσιμο εισιτήριο με τάχιστη επιστροφή το αργότερο νωρίς την επομένη.Ίσα δηλαδή να πάω,να κάνω τη συνέντευξη και μετά πίσω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μια φορα π εκανα κατι παρομοιο μου πηγε 500-600 ευρω

δεν αξιζει τον κοπο να εισαι ελλαδα και να πηγαινοερχεσε

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
φυσικά και υπάρχει, όλες οι εταιρίες προσφέρουν κάτι τέτοιο όμως είναι πιο ακριβό (π.χ το business class εισητήριο σχεδόν πάντα μπορείς να το μεταφέρεις χωρίς fees).

αυτό που αξίζει να τσεκάρεις είναι το flexi της easyjet, είναι φυσικά πιο ακριβό από το κανονικό όμως σου επιτρέπει απεριόριστες αλλαγές μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων (1 βδομάδα πριν και 3 μετά από την ημερομηνία που έκλεισες) χωρίς fees και χωρίς να πληρώνεις την διαφορά του εισητηρίου. Επίσης σου συμπεριλαμβάνει 1 βαλίτσα, ενώ με το κανονικό την πληρώνεις έξτρα

Γενικά πρέπει να το ψάξεις ανά εταιρία για να δεις τους διάφορους τύπους εισητηρίων και τα fees που πληρώνεις με τις αλλαγές.

Καλή τύχη με αυτό που κάνεις, έχω αρκετούς γνωστούς που κάνουν ακριβώς το ίδιο

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ναι ρε συ δε γίνεται να είσαι εκεί.Το καλύτερο θα ταν να χα συγγενείς να με φιλοξενήσουν έτσι κάναν φοιτητή ξάδερφο που λέει ο λόγος.Το να πας εκεί θα δίνεις για ένα άθλιο δωμάτιο σε σπίτι με άλλους 2-3 στην πολύ ξεφτίλα 600 ευρώ το μήνα συν το φαί συν τα λεοφωρεία δηλαδή όσο οικονομία να κάνεις και να σφίγγεσαι,φακή κάθε μέρα να τρως που λέει ο λόγος 800 ευρώ το μήνα θα χαλάς.Αυτό που γίνεται στο τέλος είναι να γίνεις σερβιτόρος σε κάνα Starbucks ή σε καμιά τέτοια δουλειά μέσω του Job Center Plus και θα μείνεις πίσω στην καριέρα σου..

Ενώ το να ταξιδέψω πόσοι να σε καλέσουν σε ένα χρόνο 3 εταιρίες;Και 500 ευρω μετ επιστροφής εισιτήριο,μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πλάκας ένα φαί και ένα σουβενίρ να αγοράσεις σου πάει όλο μαζί το μαξιμουμ 650 ευρώ.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το λες και μονος σου για να ζεις σαν πακιστανος εκει, χρειαζεσαι τουλαχιστον 850Ε το μηνα. Εχεις υπολογισει ποσα χρειαζεσαι για να ζεις με τις ανεσεις που εχεις Ελλαδα και τι μισθο αντιστοιχα περιμενεις...? Αν δεν περιμενεις λοιπον κανα μισθο 3000Ε ΚΑΘΑΡΑ δεν υπαρχει λογος να μεταναστευσεις... Καλυτερα εδω ανεργος.

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Το λες και μονος σου για να ζεις σαν πακιστανος εκει, χρειαζεσαι τουλαχιστον 850Ε το μηνα. Εχεις υπολογισει ποσα χρειαζεσαι για να ζεις με τις ανεσεις που εχεις Ελλαδα και τι μισθο αντιστοιχα περιμενεις...? Αν δεν περιμενεις λοιπον κανα μισθο 3000Ε ΚΑΘΑΡΑ δεν υπαρχει λογος να μεταναστευσεις... Καλυτερα εδω ανεργος.

δεν είναι ακριβώς έτσι. με 1.800 λίρες το μήνα μπορεί κάποιος να την βγάλει (ξέρω και άτομα που την βγάζουν και με 1.400), δεδομένου οτι θα κάνει κάποιες παραχωρήσεις, όπως flat share με άλλους 2 κλπ. Δεν είναι και το ιδανικό όμως είσαι ανεξάρτητος και οχι. Και μιλάμε πάντα για Λονδίνο,

FanisChristo, εαν πρόκειται για δουλειά τύπου starbucks όχι, δεν αξίζει και δεν βγαινει, εαν πρόκειται για κάτι πανω στο αντικείμενο σου και στην Ελλάδα έχεις ξεμείνει, τότε δεν το συζητάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom