Νέα

Υπάλληλος cyta

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Ερχόμενος απ' την δουλειά είδα τύπο περίεργο στην είσοδο της πολυκατοικίας
με μπλουζάκι κίτρινο cyta ψηλό 1,90 + αν εξαιρέσεις ότι είμαι 1,87 και με πέρναγε.
Ισχυριζότα ότι κάποιος παλιός ένοικος του ζήτησε να ψάξει κάτι στα κεντρικά κουτιά της εισόδου
και τον πήρε μπροστά μας τηλ με blue tooth κλπ και είπε ένα όνομα στην πολυκατοικία καινούργιου ένοικου κλπ.

Τι παίζει με τέτοια σκηνικά ξέρει κανείς;

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
τι να παιζει? θα χε κανα προβλημα στο νετ ο ενοικος κι εβαλε τον τεχνικο να τσεκαρει τον κατανεμιτη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τι να παιζει? θα χε κανα προβλημα στο νετ ο ενοικος κι εβαλε τον τεχνικο να τσεκαρει τον κατανεμιτη

μπορει να ειναι πιο βαθυ

να τους παρακολουθει και να κοβει φατσες

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Στο κεντικο κουτι της πολυκατοικιας δυο δουλειες γινονται.Ειτε παραδωσεις νεων γραμμων σε πρωτη φαση απο ΟΤΕ και μετα απο μια δυο μερες απο παροχο και ελεγχοι βλαβων του κυκλωματος.
Τωρα για τα ονοματα,ειναι συνηθες φαινομενο να υπαρχουν λαθος ή μη ενημερωμενες καταχωρησεις στις καρτελες ΟΤΕ/Παροχων.
Βεβαια απο την αλλην,παντα μα παντα καλο ειναι ξ προσβαση στον κατανεμητη να γινεται υπο την επιβλεψη καποιο διαχειρηστη ή ενοικου,μιας και ευκολα μπορει καποιος να πειραξει συναγερμους κλπ εκει

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
Ερχόμενος απ' την δουλειά είδα τύπο περίεργο στην είσοδο της πολυκατοικίας
με μπλουζάκι κίτρινο cyta ψηλό 1,90 + αν εξαιρέσεις ότι είμαι 1,87 και με πέρναγε.
Ισχυριζότα ότι κάποιος παλιός ένοικος του ζήτησε να ψάξει κάτι στα κεντρικά κουτιά της εισόδου
και τον πήρε μπροστά μας τηλ με blue tooth κλπ και είπε ένα όνομα στην πολυκατοικία καινούργιου ένοικου κλπ.

Τι παίζει με τέτοια σκηνικά ξέρει κανείς;

Κοιτα να δεις οκ μπορει να ειναι οντως υπαλληλος της εταιριας αλλα αν ειχε καποιος ενοικος θεμα λογικα δεν
θα επρεπε να του ανοιξει αυτος και αν εχει μετακομισει τι δουλεια εχει να ψαχνει στην παλια του πολυκατοικια ?
απο οσο ολοι γνωριζουμε αν καποιος αλλαξει σπιτι ολλα πλεον γινονται απο τα κεντρικα. Μηπως ειναι κανενα κλεφτρονι ?
για σκεψου το πιο πονηρα

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Κοιτα να δεις οκ μπορει να ειναι οντως υπαλληλος της εταιριας αλλα αν ειχε καποιος ενοικος θεμα λογικα δεν
θα επρεπε να του ανοιξει αυτος και αν εχει μετακομισει τι δουλεια εχει να ψαχνει στην παλια του πολυκατοικια ?
απο οσο ολοι γνωριζουμε αν καποιος αλλαξει σπιτι ολλα πλεον γινονται απο τα κεντρικα. Μηπως ειναι κανενα κλεφτρονι ?
για σκεψου το πιο πονηρα

Αυτό σκέφτηκα και πόσταρα,

έκανε πως μιλούσε με τον παλιό ένοικο με το blue tooth
και είπε ένα όνομα κάποιου ενοίκου ο οποίος απουσίαζε (ύποπτο)
.Ίσως τον έχουν βάλει στόχο, ποιός ξέρει;

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Μη τρελε καποιος θα χε βλαβη, εγω που εχω cyta ειχα φωναξει τεχνικο και μετρησε κατω στο κουτι τη γραμμη. λογικα κατι αναλογο θα εκανε κι αυτος.

Επισκέπτης
Κι εγώ σήμερα είδα υπάλληλος της cyta!!! Δηλαδή πλακώσαν οι βλάβες; πάντως δεν μιλήσαμε...

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Λογικα αμα δεν βρηκε ενοικο/συνδρομητη θα αφησε καποια καρτα επισκεψης στην εισοδο και δεν θα εκανε καμμια (τεχνικη) ενεργεια.Εκει αναγραφει και το ονομα του και τον λογο

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Κι εγώ σήμερα είδα υπάλληλος της cyta!!! Δηλαδή πλακώσαν οι βλάβες; πάντως δεν μιλήσαμε...

Μετα απο βροχες ειναι παρα πολυ εντονο το φαινομενο βραχυκυκλωματων και λοιπων ,αλλα σχετικων, βλαβων.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Τη πουλάνε οι Κύπριοι τη Cyta? Εχετε ακούσει τπτ?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ενδιαφερεσαι τυπε;να σου κανω κονέ?εχω και forthnet αμα θες

Stories