Δεν εχω εγω το τηλεφωνο το ζητησα απο τον φιλο που την συναντα . Και μου ειπε οταν την συναντηση θα μου δοσει ......<Οντως ηταν σουπερ φιλε ............>
τυπε μου υπαρχει περιπτωση να με εχεις στα υποψη σου
Δεν εχω εγω το τηλεφωνο το ζητησα απο τον φιλο που την συναντα . Και μου ειπε οταν την συναντηση θα μου δοσει ......<Οντως ηταν σουπερ φιλε ............>
Αν το εχω μιλαμε με ΠΜ..................
φιλε μου επιδη και εγω την ειχα παρει οταν δουλευε στο γραφειο και ειχα περασει πολυ καλα αν εχεις το τηλεφωνο της κωνσταντινας θα το ηθελα με ΠΜσε ευχαριστω τυπε μου !
Ωραίος συναγωνιστή!
Βλέπω τρελό photoshop, καμία σχέση με τον κώλο στις photos του γραφείου.
αγαπητε φιλε η μελισσα εχει δοκιμαστει στ παρελθον απο αλλο γραφειο και ειναι δυναμιτης..εμενα μου κανει εντυπωση που δεν βλεπω καμια κριτικη απο μελη εδω μεσα..κανεις δεν παιρνει τωρα τελευταια απο αυτο τ γραφειο???τ εγινε???απ αυτο το γραφειο sabrina kai melissa αξιζουν
φιλε ας γραψει καποιος εδω αν δεν ανεβει να βοηθησυμε ο ενας τον αλλον.βλεπω καποια καλα κομματια αλλα κριτικες ελαχιστες..εγω θελω να τιμησω καποια απο τ γραφειο με φουλ προγραμμα και ειδικα γ πρωκτικο αλλα δε ξερω ποια...τυπε μου ουτε εγω εχω ανεβασει κριτικη πιο παλια δοκιμασα δεν ανεβηκε και δεν ξαναπροσπαθησα ισως ειναι μαλακια αυτο επειδη δε ενημερωνω
Your Angels νέο προφίλ "Melissa"
Δείτε περισσότερα στη προσωπική της σελίδα: [URL unfurl="true"]http://yourangels.gr/melissa.html[/url]
αυτο φιλε τ ξερουμε και γ αυτην και γ την σαμπρινα..για τις υπολοιπες ομως πλην καμελιας που υπαρχον καπιοιες κριτικες γ τις υπολοιπες σχεδον τιποτα//και λεω εγω πως ζει αυτο τ γραφειο δεν γαμια κανεις καμια??μια κριτικη ρε παιδια δε βλαπτει..για αυτο ειναι τ σαιτ..Η Μελίσσα τα τιμάει τα λεφτά της μέχρι σεντς,τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν.
Ε,δεν πιστεύω να άλλαξε σε κάτι.
Αγαπητοί φίλοι καλήσπερα.
Πρωτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για τον καθένα προσωπικά.
Σχετικά με τα τελευταία σχόλια των φίλων και όσον αφορά τις κριτικές των κοριτσιών.
Είναι ευνόητο ότι εμείς από τη πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε να αναγκάσουμε οποιονδήποτε να "ανεβάσει"
κάποια κριτική εαν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.
Είναι καθαρά προσωπική η επιλογή του καθενός το αν θα αποφασίσει να γράψει κάτι.
Προφανώς και μια κριτική όσο υποκειμενική η αντικειμενική μπορεί να είναι, είτε καλή είτε κακή
βοηθά στην ενημέρωση των υπολοίπων, συμπεριλαμβανομένων και των γραφείων.
Καλό λοιπόν είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες.
Όπως επίσης βοηθάει πολύ το να μας στέλνετε τα σχόλια σας μεσω email, με ΠΜ μέσα από το λογαριασμό σας εδώ
και φυσικά καλώντας στα νούμερα του γραφείου.
ερώτηση προς το γραφείο η Νατάσα απο το γραφείο diva ειναι η παλιά σας συνεργάτιδα stefi η οχι???????Αγαπητοί φίλοι καλήσπερα.
Πρωτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για τον καθένα προσωπικά.
Σχετικά με τα τελευταία σχόλια των φίλων και όσον αφορά τις κριτικές των κοριτσιών.
Είναι ευνόητο ότι εμείς από τη πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε να αναγκάσουμε οποιονδήποτε να "ανεβάσει"
κάποια κριτική εαν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.
Είναι καθαρά προσωπική η επιλογή του καθενός το αν θα αποφασίσει να γράψει κάτι.
Προφανώς και μια κριτική όσο υποκειμενική η αντικειμενική μπορεί να είναι, είτε καλή είτε κακή
βοηθά στην ενημέρωση των υπολοίπων, συμπεριλαμβανομένων και των γραφείων.
Καλό λοιπόν είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες.
Όπως επίσης βοηθάει πολύ το να μας στέλνετε τα σχόλια σας μεσω email, με ΠΜ μέσα από το λογαριασμό σας εδώ
και φυσικά καλώντας στα νούμερα του γραφείου.