dickydickman 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Η Σαμπρινα τι απέγινε ?
Νεα παρουσια ή μεταγραφη?
Mαλλον νεα παρουσια.Δυο μηνες Ελλαδα.Τιμηθηκε προσφατα.Την ιδρωνει την φανελα.Τα κανει ολα εκτος πρωκτικου... Φωτογραφις πολυ πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.90-95%.Προσωπο απλα καλο...
Αξιζει!
Νανσυ/Πετρα ?τρελαινομαι να δινω 150αρες για cg να μην περναω καλα, γι αυτο δεν παιρνω ευκολα απο γραφεια, και μετα να βλεπω τη Νανσυ πχ η την Πετρα και να λεω καλα τι μαλακας ειμαι παλι μουφα κοπελα διαλεξα. Πιστευω οτι Νανσυ/Πετρα εχουν δουλεψει cg σε αλλη χωρα ενω οι cg που ειναι στην Ελλαδα σε αυτα τα γραφεια που εχουμε σχεδον ολες απο μπουρδελακια ξεκινησαν. Το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη ο χρονος και ο χωρος.
Είναι η Gina AGNYour Angels νέο προφίλ "NORA"
Δείτε περισσότερα στη προσωπική της σελίδα : [URL unfurl="true"]http://yourangels.gr/nora.html[/url]
Είναι η Gina AGN
Έχω περάσει από εκεί! Από τις χειρότερες μου εμπειρίες ! Φιλί ούτε για αστείο μούτρα στο πάτωμα και η βαρεμάρα στα ύψη! Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κορίτσι!
γουστα ειναι αυτα τυπε,ελπιζω να μην εδωσες ουτε για τον οδηγο...Ετα απο εντονη προτροπη του γραφειου εκλεισα ραντεβου με την Ζηνα. Σε ερωτηση που εκανα αν δεν μ αρεσει τι κανουμε η απαντηση ηταν δεν υπαρχει περιπτωση. Ε τοσα μου ειπε η κοπελα και με εψησε και την πηρα. Η κοπελα ηρθε προσχαρη με χαμογελο αλλα εμενα παιδια δεν μου εκανε. Αλλα μου ειπαν, αλλα ηρθανε. Δηλαδη ειχε παιξει τετοια ισαγωγη που με το που την ειδα ξενερωσα, της ζητησα συγγνωμη και το ακυρωσα το ραντεβου. Γυρισα και σπιτι με αυτα και με αυτα.
γουστα ειναι αυτα τυπε,ελπιζω να μην εδωσες ουτε για τον οδηγο...