sextrakian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 744
- Πόντοι
- 301
Ποια είναι;Επιστροφές Καταστροφές
Ποια είναι;Επιστροφές Καταστροφές
ολα εχουνε ακριβυνει γαμω την τρελα μου μεσαχτες κατά τις 11.30 περίπου το βράδυ πάρκαρα από έξω από το ξενοδοχείο για να πάρω ένα χοτντοκάκι (πολύ το ακρίβυναν btw) και είδα την κοκκινομάλλα Μιλένα με ένα άσπρο μίνι φόρεμα
παρότι γουστάρω πολύ λατίνες αυτή θα την πάρω σίγουρα
τσολιάς
πω πω κ ειναι κ πανακριβη η ρουφιανα....Καλησπέρα συναγωνιστές, βλέπω η Dana δεν έχει καρτέλα ακόμα οπότε θα γράψω τη εμπειρία μου για να γλυτώσει κανείς άλλος τουλάχιστον.
Ραντεβού στο χώρο της για 1 ώρα ανοίγω εμφανισιακά είναι περίπου αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά από υπηρεσίες ΔΕΝ.
Πίπα με πολύ χέρι για να σε τελειώσει γρήγορα, κανένα dt ούτε το μισό δε βάζει μέσα, γλείψιμο με σταμάτησε μετά από 2 λεπτά γιατί ηταν ευαίσθητη και προφανώς όχι δάκτυλα.
Κάναμε 2 στάσεις, στα 4 και μπρούμυτα όπου και τελείωσε ο 1ος γύρος. Στο μισάωρο της λέω για 2ο γύρο και μου λέει θες και 2ο?? της λέω έχουμε ακόμα μισή ώρα και μου λέει οχι έχουμε 17 λεπτά (βάζει χρονόμετρο 50 λεπτά με το που μπεις στο δωμάτιο)... εε τι να πω η απόλυτη ξενερα... με τελείωσε με χέρι και λίγο πίπα και στο 50 λεπτο εξαφανίστηκα κλαίγοντας το 180αρι...
Η κολλητη της εβελιναςΠοια είναι;
ζουμερα βυζια το πατριωτακι μας!!!
Η κολλητη της εβελινας
ρε μαγκες δεν υπηρχε μια κριτικη για αυτο το μωρο?
to μωρο ακομα εδω ειναι,κριτικη δεν βλεπω να υπαρχει....Ναί. Τί ἔγινε; Τὴν ἔκανε;
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ...ρε μαγκες δεν υπηρχε μια κριτικη για αυτο το μωρο?
ααα,αρα καλα θυμαμαιΑυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ...
αδελφες δεν ειναι αυτες?Αξίζει εδώ το duo;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε την είδες; πρόσφατα;
πούστηδεςαδελφες δεν ειναι αυτες?