Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Μαλακία. Γτ από τις φωτός είναι τέρμα καυλα για μένα. Αλλά να διαβάζω ότι δεν δίνει φιλία η ότι δεν κάνει καλή πίπα είναι μέγα φαουλ
Τι 40 ρε μπιλακο τσάμπα τις γαμάνε ρε κ δουλεύουν τον κοσμοΓενικός παίζουν τα προμοσιον.
Κάποιοι παίρνουν έκπτωση πχ ίσως και 40 % να γράφουν καλά λόγια για της κοπέλες και αν περάσουν καλά να γράψουν ότι πέρασαν τπορβολικα καλα. Αν δεν έχουν καλά λόγια απλά γράφουν τα καλά στοιχεία της κοπέλας και δεν γράφουν αυτά που ήταν τα άσχημα.
Σε κάλυψα;
Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη γενικά μιλάω....
Για τσάμπα δεν ξέρω αλλά τα λεφτά του πρακτορείου σίγουρα όχι....ίσως και του οδηγού να βγαίνουν εκτός...Τι 40 ρε μπιλακο τσάμπα τις γαμάνε ρε κ δουλεύουν τον κοσμο
Ότι σου λέω φίλε ΤΣΆΜΠΑ...Για τσάμπα δεν ξέρω αλλά τα λεφτά του πρακτορείου σίγουρα όχι....ίσως και του οδηγού να βγαίνουν εκτός...
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητησω.Ότι σου λέω φίλε ΤΣΆΜΠΑ...
Ξέρουμε αν κάνει duo με κάποια κοπέλα του γραφείου;Υπάρχει κάποια κριτική για την κοπέλα κάπου? Ή αν θέλει τώρα να μοιραστεί κάποιος μια γνώμη?
Νέα λατίνα η συγκεκριμένη;την έχουμε δει ξανά;
Ε ναι,αλλα δεν γραφει και κανενας χριστιανος συμφορουμιτης να μας διαφωτισει λιγο...Καμπυλώνει ο χρόνος, διαστέλλεται το Σύμπαν και στρεβλώνουν ακόμη και τα ράφια στο τοίχο για να σταθεί ο πεσμένος κώλος της "Αγγλίδας" που δεν σηκώνεται ούτε με γερανό. Δεν μπορεί ρε φίλε, μας τρολάρουν μπροστά στα μάτια μας, δεν εξηγείται αλλιώς!
'νταξ, για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, το γραφείο δεν φταίει άμεσα (παρ' όλα αυτά, έχει σημαντικό μερίδιο της ευθύνης) αφού απλώς αναπαράγουν τις φωτο που τους έχεις δώσει από το book της η κοπέλα, αλλά το παράδειγμα είναι ενδεικτικό για τη φτηνοδουλειά παρέχει ο Ιγκόρ-ο-φωτογράφος στην πατρίδα της που κάνει την φωτογράφιση και το editing (που μπορεί να μην πληρώθηκε καν με χρήμα, αλλά να του έκανε τσιμπούκι να πατσίσουν), και η ίδια η κοπέλα που από όοοολες τις φωτογραφίες της διάλεξε να δώσει προς δημοσίευση αυτή την συγκεκριμένη, οπότε φανταστείτε απλώς, τι χάλι ήταν οι άλλες φωτογραφίες που απορρίφθηκαν!
Ανυπομονώ να διαβάσω κριτική ναυάγιου που θα λέει "...η κοπέλα ήταν χάλια, αλλά αποφάσισα να καθίσω επειδή ήμουν πολύ καβλωμένος και ντράπηκα να φύγω..."