Νέα

Ad Your-Angels

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kostiiis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
117
Κριτικές
6
Like
408
Πόντοι
281
Απαντηση στο διλλημα μου δν πηρα (Μαιρη ή Ηρα) αλλα μου ελυσε το προβλημα η μη διαθεσιμοτητα της Μαιρης.
Ηρα λοιπον πριν λιγο,ραντεβου μιας ωρας!
Το γραφειο παντα με διαθεση να προτεινει κ να περασεις καλα,πλεον ειναι γνωστο αυτο!
Το κοριτσι ηρθε στην ωρα του,πορτοκαλι σακακι-παντελονι κ πεδιλο ψιλοτακουνο σκετη προκληση με τα tan lines στο μικρο μπουστο της!
Social δν με απασχολει ποτε οποτε δν εχω κατι να πω περα του οτι ψιλοσυννενοηθηκαμε οτι ειναι η 3η της φορα Ελλαδα κ μετα θα παει Ισραηλ(κ πολλα ειπαμε για μενα).
Στο κυριως πιατο το μενου ειχε ενα υπεροχο τυπακι,με αυτο το μαλλι που βλεπετε κ ναι γαμει,ολα πανω της natural,ματαρες,μικρο στηθος με ρογα σαν ελια θρουμπα,κωλος ποιημα με τρυπουλα καυαρη κ σχεδον απειραχτη,μουνακι ωραιο κ ροζουλι,μαυρισμενη κ μονιμα γελαστη…Παιχτηκε ενας γυρος γιατι το μουνακι της ηταν για φαγωμα,οποτε ασχοληθηκα πολυ,δαχτυλακια ανετα χωρις κινηση για οχι,το εγλυφα κ με κοιταζε στα ματια συχνα πυκνα,γλωσσοφιλα χωρις δισταγμο κ ποδαρακια-πατουσες για μπουκωμα!Πιπα ωραια,οχι πολυ βαθια απο μονη της,με ιδιαιτερη περιποιηση των @@ κ ανεβασμα απο πανω!Μικροσωμη αλλα πολυ κινητικη,απο τα πιο ωραια cowgirls που εχω κανει,με κινηση απο εκεινη ταυτοχρονα με μενα…Ξαπλωμενη να βλεπω τη φατσαρα της κ να χαιδευει το μουνακι της,ονειρο!Χυσιμο λιγα χαδια κ 1ωρα τελος!Υπεροχο ραντεβου,ευγε στο κοριτσι!!!
 

gpd

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.065
Κριτικές
329
Like
26.143
Πόντοι
33.779

μία ώρα καύλας

έκτακτη συνάντηση με την κορασίδα μιας και μου ακυρώθηκε άλλο ραντεβού.Στην ώρα της η κυρία μας. Πρώτη εντύπωση μεγαλοκοπέλα ολίγον σπασμένο πρόσωπο με κορμί λαμπάδα. Ντύσιμο απλό κολάν με μπλουζάκι και οι βυζάρες της έτοιμες να σε σκαμπιλίσουν. Αγγλικά φτωχά.
Πέρασε μέσα και ζήτησε νερό και να φρεσκαριστεί. Επιστροφή με το μαύρο βρακάκι. Κορμάρα με τορπίλες ολίγον σκληρές , κώλος μια χαρά , τατουάζ ένα στην πλάτη.
είχαμε δυο δυνατά ημίχρονα, πολλά φιλιά επιφανειακά με διστακτική γλώσσα αλλά βελτιώθηκε μέχρι που πήγε να με πνίξει. Πίπα καλή με προσπάθεια για ντιπ , μπαλάκια μόνο τα έπαιζε στην παλάμη της και τα χάιδευε με τις νυχάρες.
Γλυφωμούνι δέχεται αλλά και δάκτυλο μόνο μπρος.
Σεξάκι με επικάλυψη πλαστικού στην αρχή ήρεμα και ερωτικά αλλά ανεβάσαμε ρυθμό και το ευχαριστήθηκα. Μα μου σου του δεν είχαμε, όπου σταμάταγα για ανάσες αναλάμβανε δράση, Από στάσεις και εναλλαγές δεκτική. Τελείωμα μια φορά στην κοιλία της και μια στην πλάτη της.
Φρεσκάρισμα αρχή-μέση -τέλος όπως και τα χρήματα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom