dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Ρε παιδιά σίντυ έχει πάρει κανένας? Αν και έκοψε το incall...
αυτό το κορίτσι σπίτι δεν έχει; κάθε τρεις και λίγο εδώ είναι!
Ρε παιδιά σίντυ έχει πάρει κανένας? Αν και έκοψε το incall...
αυτό το κορίτσι σπίτι δεν έχει; κάθε τρεις και λίγο εδώ είναι!
Την έχω δει την κριτική απλά επειδή είναι μόνο μία έλεγα μήπως την έχει πάρει και κανείς άλλος
Δεν είναι η μοναδική που το έχει κανει δεύτερο σπίτι της εδώ.Πολλες πάνε και έρχονταιαυτό το κορίτσι σπίτι δεν έχει; κάθε τρεις και λίγο εδώ είναι!
παλαιότερα νομίζω ήταν και σε κάποιο άλλο γραφείο, μήπως θυμάται κάποιος συναγωνιστής να σε βοηθήσει δίνοντας το παλαιό όνομα τηςΤην έχω δει την κριτική απλά επειδή είναι μόνο μία έλεγα μήπως την έχει πάρει και κανείς άλλος
η φαίδρα από μάγο εάν τα λέω καλάπαλαιότερα νομίζω ήταν και σε κάποιο άλλο γραφείο, μήπως θυμάται κάποιος συναγωνιστής να σε βοηθήσει δίνοντας το παλαιό όνομα της
Φαίδρα από dream θυμάμαι εγώ, αυτή που είχε κάνει τις τσόντες στην σιρίνα αλλά δεν μου μοιάζει....η φαίδρα από μάγο εάν τα λέω καλά
ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Κριτική ανέβηκε... και όταν εμφανιστεί θα καταλάβετε... όποιος προλάβει πραγματικά.
φαινεται πολυ μητρομανηςΕΝΑ ΘΑ ΠΩ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Κριτική ανέβηκε... και όταν εμφανιστεί θα καταλάβετε... όποιος προλάβει πραγματικά.
συνεννόηση με το γραφείο και τσουπ στην ώρα του το κορίτσι στην πόρτα του.φαινεται πολυ μητρομανης