BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 135
- Like
- 36.269
- Πόντοι
- 27.636
Η Έλλη πέρασε για λίγο από την πρωτεύουσα για να την επιστρέψετε στη συμπρωτεύουσα;
Πολύ λογικό!
Πολύ λογικό!
Φόλα από τις λίγες η κοπέλα, μας ανήκει δικαιωματικάΗ Έλλη πέρασε για λίγο από την πρωτεύουσα για να την επιστρέψετε στη συμπρωτεύουσα;
Πολύ λογικό!
Τέτοιο μπουρδελο δωμάτιο σαν το δικό της όταν ειχα πάει στο προηγούμενο τουρ της δεν έχω ματαδει!!Η Έλλη πέρασε για λίγο από την πρωτεύουσα για να την επιστρέψετε στη συμπρωτεύουσα;
Πολύ λογικό!
Μονο στο πρωτο τουρ οτι εκανε με το αλλο γραφειο , μετα καηκε η μικρη και αρχισε ο κατηφοροςΤέτοιο μπουρδελο δωμάτιο σαν το δικό της όταν ειχα πάει στο προηγούμενο τουρ της δεν έχω ματαδει!!
Κρίμα γιατί αν εξαιρέσεις λίγο τα χείλη είναι πολύ δυνατό εμφανισιακά.Μονο στο πρωτο τουρ οτι εκανε με το αλλο γραφειο , μετα καηκε η μικρη και αρχισε ο κατηφορος
Πρωτο τουρ δεν ειχε πειραξει τιποτα πανω της ,μεχρι και οι πετρες την ειχαν παρει, κονομησε πολυ χρημα Νο1 του γραφειου ηταν τοτεΚρίμα γιατί αν εξαιρέσεις λίγο τα χείλη είναι πολύ δυνατό εμφανισιακά.
Κρίμα γιατί αν εξαιρέσεις λίγο τα χείλη είναι πολύ δυνατό εμφανισιακά.
Την έχω στα υπ οψινΜαρία πύραυλος στο σεξ, καλό άτομο, όπως έχουν γράψει και άλλοι αγωνιστές. Δεν μπορώ να γράψω ακόμα κριτική πάντως για όποιον θέλει απόδοση και δεν κολλάει στην εμφάνιση (που δεν ειναι μοντέλο ίσως προς το μέτριο με κωλάρα) συστήνεται.
Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση του γραφείου σας και το service της κοπέλας. Είναι πράγματα πολύ καλή σε όλα της. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα μου πρόσφερε. Αξίζει πραγματικά τα χρήματα της.
ΟΚ