Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
What's app Έχουν από όσο θυμάμαιwhatsapp & viber???
γιατι δεν εχετε?
What's app Έχουν από όσο θυμάμαιwhatsapp & viber???
γιατι δεν εχετε?
εχω μονο Viber και αφου δεν τους βρηκα εκει και στη σελιδα τους δεν ειδα κατι υπεθεσα οτι δεν εχουν τετοια κολπα. Βαζουμε και WhatsApp δηλαδη...What's app Έχουν από όσο θυμάμαι
Ακριβώς...Και πιο γρήγορη εφαρμογήεχω μονο Viber και αφου δεν τους βρηκα εκει και στη σελιδα τους δεν ειδα κατι υπεθεσα οτι δεν εχουν τετοια κολπα. Βαζουμε και WhatsApp δηλαδη...
Τιιιι εχουυμε εδω; Τουμπανο φαινεται
ωραιος παικτη,καλο αυτο με τα στανταρακια αρκει να εχουν παντα σταθερη αποδοση.Χτεσινή Τετάρτη φορά με τη mia …. δυστυχώς δε μπορώ να γράψω κριτική δεύτερη φορά για κάποια κοπέλα . Την είχα γράψει στη δεύτερη συνάντηση αλλα εχτές ξεπέρασε τον εαυτο ήταν ειδικά στο θέμα των φιλιών .. και με το που τελείωνε ο κάθε γυρος γραπωνόταν αγκαλιά δυνατά σαν να με ευχαριστούσε . Αν είχα γραψει χτες τη κριτική θα ήταν σίγουρα ακομα καλύτερη . Όταν δε θέλω να ρισκάρω κάποια νέα συνάντηση ξέρω ότι έχω δυο standard στο γράφειο μιλάω για αυτό το διάστημα τη mia και τη Νικολέττα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο γούρι μου τη Νικολ από τα τηλέφωνα ξέρει ακριβώς τι θέλω πλέον μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας και θα με οδηγήσει εκεί που πρέπει . Το γραφείο και οι οδηγοί συνεπέστατοι και νωρίτερα και από τη ώρα τους συνήθως και μάλιστα οι κοπέλες κάθονται κανονικά ως τη λήξη χωρίς να φεύγουν νωρίτερα και χωρίς έξτρα χρεώσεις
Τη έχω υπόψη για τη άλλη βδομάδα όπως και στελλα ΑναστασιαΕχουμε καμια κριτικη / ενημερωση για τη Μονικα; Φαινεται τουρμπατο
ναι καταλαβαίνω τι λες έχει συμβεί όντως … με τη mia ευτυχώς δε έχει τύχει ακόμα και ήδη τη έχω κλείσει για παραμονή πρωτοχρονιάς σε πολύωρο να αλλάξει η χρόνια μαζί της όπως είχα κάνει και πέρυσι πάλι ίδια μέρα που την είχα πάρει τυχαία δίωρο από άλλου που δούλευεωραιος παικτη,καλο αυτο με τα στανταρακια αρκει να εχουν παντα σταθερη αποδοση.
εγω δυστυχως ειχα αρνητικη εμπειρια απο 2 στανταρακια γιατι απο ενα σημειο κ μετα αρχισανε να λουφαρουνε...
επιστροφη στα πατρια μουνια χαχα10 Ελληνίδες ενεργές αυτή την στιγμή στο γραφείο. Πως το αξιολογείται αυτό;
αλλαγη χρονιας με βιζιτα ε?Τη έχω υπόψη για τη άλλη βδομάδα όπως και στελλα Αναστασια
ναι καταλαβαίνω τι λες έχει συμβεί όντως … με τη mia ευτυχώς δε έχει τύχει ακόμα και ήδη τη έχω κλείσει για παραμονή πρωτοχρονιάς σε πολύωρο να αλλάξει η χρόνια μαζί της όπως είχα κάνει και πέρυσι πάλι ίδια μέρα που την είχα πάρει τυχαία δίωρο από άλλου που δούλευε
Ναι σε σχέση με τη περσυνη γενικά ήταν καλύτερα όλα με κάποιες ευχάριστες αλλαγές στη ζωή και στη καθημερινότητααλλαγη χρονιας με βιζιτα ε?
κ για πες καλα σου πηγε η χρονια?