YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 27.361
Γράφει ηλικία 28 είναι πάνω από 40 σίγουρα . Σε κιλά επίσης είναι πάνω αρκετά από τος φωτό . Είναι η δεύτερη αποτυχία μου στο γραφείο αυτό σε δυο χρόνια ανάμεσα σε δεκάδες που έχω επιλέξει και πέρασα υπέροχα . Με το γραφείο εννοείται δε έχω τίποτα και μόλις τους έκανα παράπονα για τη συγεκριμενη με προσέχουν καλύτερα από ποτέ . Τώρα αν σου αρέσουν 40+ και πιο νταρντανες δε θα κλάψεις τα λεφτά σου θα έχεις αποτέλεσμα όπως είχα και εγώ στο ραντεβού . Απλά σου λέω δε τα έκλαψα σε καμία περίπτωση απλά δε τελείωσε το ραντεβού έχοντας κάτι υπέροχο να θύμαμαιΤι γίνεται εδώ..
Το κορίτσι είναι φανταστικό...
Γράφει ηλικία 28 είναι πάνω από 40 σίγουρα . Σε κιλά επίσης είναι πάνω αρκετά από τος φωτό . Είναι η δεύτερη αποτυχία μου στο γραφείο αυτό σε δυο χρόνια ανάμεσα σε δεκάδες που έχω επιλέξει και πέρασα υπέροχα . Με το γραφείο εννοείται δε έχω τίποτα και μόλις τους έκανα παράπονα για τη συγεκριμενη με προσέχουν καλύτερα από ποτέ . Τώρα αν σου αρέσουν 40+ και πιο νταρντανες δε θα κλάψεις τα λεφτά σου θα έχεις αποτέλεσμα όπως είχα και εγώ στο ραντεβού . Απλά σου λέω δε τα έκλαψα σε καμία περίπτωση απλά δε τελείωσε το ραντεβού έχοντας κάτι υπέροχο να θύμαμαι
Κοιτά είναι γούστα υποκειμενικά αυτά δε μπορώ να τη κάψω γιατί κάτι που φαίνεται πολύ σε μένα σε σένα μπορεί να φαίνεται λίγο … για μένα ήταν κάποια έως αρκετά που σε συνδυασμό με τη ηλικία που ήταν πάνω από δώδεκα με δεκαπέντε χρόνια διαφορά επρόκειτο για άλλη μια κοπέλαὍταν λές παραπάνω κιλά... Πόσα; Λίγα, κάποια, πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ;
Εύγε για την περιγραφή σου....αφού στο τέλος πέρασες καλά αυτό έχει μεγαλύτερη επιτυχία από το να περνάς καλά από την αρχή ....Κοιτά είναι γούστα υποκειμενικά αυτά δε μπορώ να τη κάψω γιατί κάτι που φαίνεται πολύ σε μένα σε σένα μπορεί να φαίνεται λίγο … για μένα ήταν κάποια έως αρκετά που σε συνδυασμό με τη ηλικία που ήταν πάνω από δώδεκα με δεκαπέντε χρόνια διαφορά επρόκειτο για άλλη μια κοπέλα
Μαρίγια και Μαριάννα καμία σχέση με φώτο....μπειμπι λαστ γιαρ σώμα και πρόσωπο....Υπάρχουν κάπου πρόσφατες φυσικές φωτό από Μαριγια?