Μόλις τελείωσε ένα ραντεβού με Dasha . Τη είχα ξαναπάρει σαν Kira πριν ένα χρόνο και μάλιστα όπως μου θύμισε η ίδια τρεις φορές εγώ θυμόμουν μόνο τη μια . Όμως τελικά αυτή η φορά ήταν η καλύτερη από όλες ίσως επειδή με ήξερε ίσως επειδή θυμόταν ότι της είχα φερθεί καλά όπως κάνω γενικότερα δλδ με τις κοπέλες όλες ανεξάρτητες η γραφείων . Μετά από ένα αποτυχημένο ραντεβού από το γραφείο που μου ήρθε πολύ μεγαλύτερη κοπέλα και με πολλά κιλά παραπάνω (γενικά δε έχω παράπονα από το γραφείο) επέλεξα τη Dasha γιατί αν και θυμόμουν αμυδρά ότι τη είχα πάρει μια φορά όπως νόμιζα και δε θυμόμουν λεπτομερείες θυμόμουν ότι δε είχα κλάψει τα λεφτά μου και δε είχα κάτι αρνητικό να θυμάμαι . Τελικά σήμερα ήταν η Τετάρτη μας φορά δυστυχώς φεύγει τη Κυριακή αλλά με το που έρθει το Απρίλιο θα τη κλείσω περισσότερο
Θέλω να πω ένα μεγάλο μεγάλο πολύ μεγάλο ευχάριστω στη Βίκυ τη Νικολ και τη αντζυ που με ανέχονται ένα χρόνο σε κάθε απαίτηση μου και να τους ζητήσω ένα συγνώμη αν καμία φορά τις κούραζω μέχρι να καταλήξουμε στη καλύτερη κατ εμένα φυσικά