TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.687
- Πόντοι
- 18.496
ουτε εμενα,εχω αλλεργια στο πλαστικο...Δέν εἶσαι ὁ μόνος..... Οὔτε ἐγώ τὴν ἔχω δοκιμάσει.... Δέ μέ τραβᾶ καί πολύ...
ουτε εμενα,εχω αλλεργια στο πλαστικο...Δέν εἶσαι ὁ μόνος..... Οὔτε ἐγώ τὴν ἔχω δοκιμάσει.... Δέ μέ τραβᾶ καί πολύ...
Δεν μας λες και σε ποιο γραφείο ήταν πριν να δούμε καμία κριτική;Ευτυχώς που έχει αυτές τις φωτογραφίες γιατί στους δίπλα την ανάγκασαν σε νέα φωτογράφηση και ο φωτογράφος την έκανε άσχημη.
Έχω μια απορία όμως προς το γραφείο. Γιατί δεν την πλασάρετε με το πραγματικό της όνομα και ιδιότητα, όπως κάνει άλλο γραφείο;
Ποια ειναι;Σε ποιο γραφείο ήταν;
Δεν μας λες και σε ποιο γραφείο ήταν πριν να δούμε καμία κριτική;
στο σέρβις όμως διάβασα ότι πάσχειΕυτυχώς που έχει αυτές τις φωτογραφίες γιατί στους δίπλα την ανάγκασαν σε νέα φωτογράφηση και ο φωτογράφος την έκανε άσχημη.
Έχω μια απορία όμως προς το γραφείο. Γιατί δεν την πλασάρετε με το πραγματικό της όνομα και ιδιότητα, όπως κάνει άλλο γραφείο;
Για ποια κοπελα αναφερεσαι γι αυτην προφανωςΣάββατο βράδυ και κλείνω για 3ωρο στο χώρο μου την κοπέλα
Χτύπα το κουδούνι βγαινω ανοίγω και κρατήθηκα να μην γελάσω.Ξαφνικα βλέπω μπροστά μου τον ΣΡΕΚ από την γνωστή ταινία
Η κοπέλα πέρασε στο σπίτι προσέφερα κρασί επικοινώνησα με το γραφείο ότι δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει, και εν συνεχεία ενημέρωσα την κοπέλα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναντηση.Ηταν πάρα πολύ ευγενική χωρίς ερωτήσεις το δέχθηκε χωρίς ερωτήσεις.
Το γραφειο άψογο κατά.την διάρκεια της επικοινωνίας μας
poia les file?Σάββατο βράδυ και κλείνω για 3ωρο στο χώρο μου την κοπέλα
Χτύπα το κουδούνι βγαινω ανοίγω και κρατήθηκα να μην γελάσω.Ξαφνικα βλέπω μπροστά μου τον ΣΡΕΚ από την γνωστή ταινία
Η κοπέλα πέρασε στο σπίτι προσέφερα κρασί επικοινώνησα με το γραφείο ότι δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει, και εν συνεχεία ενημέρωσα την κοπέλα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναντηση.Ηταν πάρα πολύ ευγενική χωρίς ερωτήσεις το δέχθηκε χωρίς ερωτήσεις.
Το γραφειο άψογο κατά.την διάρκεια της επικοινωνίας μας
δεν νομιζω να λεει αυτη ρε φιλε
Για ποια γράφει τότε ; δεν κατάλαβαδεν νομιζω να λεει αυτη ρε φιλε
Έχεις πάει και duo με τις συγκεκριμένες;;Dida και Diva εγγύηση, άψογες στο service τους
ηταν καλες οι κριτικες της στο αλλο?Ευτυχώς που έχει αυτές τις φωτογραφίες γιατί στους δίπλα την ανάγκασαν σε νέα φωτογράφηση και ο φωτογράφος την έκανε άσχημη.