Δεν είσαι και ο μόνοςΑυ
Αυτό το καβλάκι θέλω να δοκιμάσω! Φαίνεται πολύ δυνατό!
Το πιο ωραίο είναι
Δεν είσαι και ο μόνοςΑυ
Αυτό το καβλάκι θέλω να δοκιμάσω! Φαίνεται πολύ δυνατό!
Η Έλεν πρέπει να είναι το πιο δυνατό...Τα δύο μωρά παραπάνω είναι δυνατά κοκτέιλς μάλλον...
Γούστα είναι αυτάεχω παρει πολλες φορες απο το γραφειο να ξερετε στις ξενες παιζει πολυ φωτοσοπ
προτιμω τις ελληνιδες τους (αλβανιδοελληνιδες)
εχω ξεμουνιασει φαιδρα μαγια εμμανουελλα δαφνη πολλες φορες
δαφνη εννοω τη κοπελα που σταματησε μην γραφουμε κανονικα ονοματα
η μαγια δουλευει και τωρα
η φαιδρα πως σκατα λεγεται ειναι η κωνσταντινα τεσπα η τσοντου απο σιρινα αλβανιδα
η εμμανουελλα τη ξερετε και αυτη αρρωστα γαμησια την πρωτη φορα την ειχα βαλει να ειναι κατω να μου γλυφει τα δαχτυλα του ποδιου μετα οσο καιρος περναγε ειχε πεσει σε σχεση με αρχη που την εκανες οτι ηθελες
τηης ειπα μαλιστα να σταματησει γιατι δε την παλευε το τελευταιο καιρο με τις μαλακιες του χαγιατε και ειχε και γκομενο αλλα ηταν πολυ στενοχωρημενη γιατι ελεγε τα μαθε μανα της κλπ κλπ
εχω παρει και μια μαρινα ελληνιδα αλλα ειναι ψιλοφολα και μια νεφελη αλβανιδα καραφολα για φαπες
απο ξενες σπανια θα κανεις το ιδιο γαμησι οπως με τις παραπανω ειναι λιγουλακι πιο δυσκολο
Ναι αλλά είναι για λίγο...Αλλά όλο και κάτι θα βρειςσου μιλαω αυστηρα για το συγκεκριμενο γραφειο παντως
απλα οι ελληνιδες ειναι πιο υποτακτικες συνηθως , μιλαμε για τα κοριτσακια 18-24 που φερνει κατα καιρους και τα δινουν ολα για να μην τις περασεις για ξενερωτες
Γούστα είναι αυτά
Έχουμε δει ξένες με άξιο ρεπερτόριο...Και Ελληνίδες με μάπα σέρβις
σου μιλαω αυστηρα για το συγκεκριμενο γραφειο παντως
απλα οι ελληνιδες ειναι πιο υποτακτικες συνηθως , μιλαμε για τα κοριτσακια 18-24 που φερνει κατα καιρους και τα δινουν ολα για να μην τις περασεις για ξενερωτες
Ακριβώς έτσι.Εχουμε δει Ελληνίδες τοπ και Ελληνίδες φολες.Το ίδιο και με ξένεςΣυμφωνῶ!
Ὑπάρχουν τέτοιες;! Κολοκύθια! Ἔχω φάει κάτι φόλες ἀπό Ἑλληνίδες πιπίνια! Κατά προτίμηση ξένες καί κατά προτίμηση MILF!
Περί ὀρέξεως κολοκυθόπιτα, βεβαίως: Καθένας μὲ τὰ γοῦστα του...