YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 27.528
αφου εισαι γατακι ερωτυλοςτην καταχώρησα προχτές αλλά και σήμερα αλλά δεν βλέπω να εγκρίνεται ή την εξαφάνισε το φάντασμα του φόρουμ!!
Το γουσταρω πολυ το μωρο τι να κανουμε.Ασε που δινει καθε φορα κατι παραπανω
πάρτα παλιόγερε @geroksouras , στην είπε ευγενικά το παλικάρι εάν δεν το κατάλαβεςΤο γουσταρω πολυ το μωρο τι να κανουμε.Ασε που δινει καθε φορα κατι παραπανω
γαμιεσαι
το 1- 0 με τον @andronikos3 όχι με μένα ρε grandpaγαμιεσαι
1-1
παπους ειναι ο δονητης σουτο 1- 0 με τον @andronikos3 όχι με μένα ρε grandpa
κάτσε γιατί εδώ μου τα χαλάς... πόσες φορές την έχεις πάρει και ακόμα να πάρεις κώλο?Το γουσταρω πολυ το μωρο τι να κανουμε.Ασε που δινει καθε φορα κατι παραπανω
Στο οργανωτικό χάος προσθέτω και την απώλεια ραντεβούΗ δική μου εμπειρία είναι ότι από φέτος το καλοκαίρι έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο εξυπηρέτησης από τις τηλετσατσάδες του συγκεκριμένου πρακτορείου. Συχνά δεν απαντούν, ακόμη πιο συχνά οι κοπέλες καθυστερούν να έρθουν στο ραντεβού χωρίς ενημέρωση του πελάτη, συχνά οι κοπέλες έρχονται τσαντιζμένες και απαντούν ότι ο λόγος είναι ότι επικρατεί κάποιο οργανωτικό χάος εσωτερικά τους και τις ταλαιπωρούν. Επιπλέον, ενώ δηλώνουν με άνεση ότι οδηγοί, κοπέλες κλπ αντιλαμβάνονται τι σημαίνει διακριτικότητα, πολλές φορές κατεβαίνει οδηγός με κοπέλα για να χτυπήσει κουδούνια κλπ, που για την γειτονιά αυτό είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια. Τέλος, ναι μεν γίνεται κάποια ανανέωση του ρόστερ, αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές οι φωτογραφίες να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και το πρακτορείο να μην έχει πάρει χαμπάρι, όπως επίσης, κάποιες κοπέλες είναι εδώ σχεδόν χρόνο με μικρά διαλείματα (πόλεμος), οι οποίες πλέον είναι ζόμπι (και δικαιολογημένα), αλλά το πρακτορείο εξακολουθεί να τις προτείνει. Εν συντομία, περασμένα μεγαλεία κλπ κλπ κλπ.
Εμένα το σπαστικοτερο όλων είναι η συννενόηση για anal με την τηλεφωνήτρια και η άρνηση της κοπέλας επειδή δεν την ενημέρωσε η τηλεφωνήτρια και δεν προετοιμάστηκε..Στο οργανωτικό χάος προσθέτω και την απώλεια ραντεβού
Εχεις απολυτο δικιο, και εισαι ο μονος που το επιασε...Το εχω ζητησει 2 φορες εφαγα ακυρο λογω λεει μεγεθους.Την επομενη δεν θα υπαρξει δικαιολογιακάτσε γιατί εδώ μου τα χαλάς... πόσες φορές την έχεις πάρει και ακόμα να πάρεις κώλο?
τι παραπάνω και κουραφέξαλα...
Φιλτατοι συνεννοηση μονο με Ατζυ , Νικολ. Μετα δεν υπαρχει σωτηρια ειναι Loto η συννενοηση και αν δεν παει κατι καλα την ακους κιολαςΣτο οργανωτικό χάος προσθέτω και την απώλεια ραντεβού
Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλλον είναι κατόπιν Συνεννοησης με την κοπέλα και μάλλον όχι με την τηλεφωνήτριαΕμένα το σπαστικοτερο όλων είναι η συννενόηση για anal με την τηλεφωνήτρια και η άρνηση της κοπέλας επειδή δεν την ενημέρωσε η τηλεφωνήτρια και δεν προετοιμάστηκε..
κάποια κορίτσια θέλουν να κάνουν ένα καθαρισμό στο αντεράκι πριν τις ξεκωλιάσουμε... γι' αυτό καλό είναι να διευκρινίζουμε στην τηλεφωνήτρια τις πρωκτο-προθέσεις μας, έτσι ώστε να προλάβει το κλυσματάκι της το κορίτσι...Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλλον είναι κατόπιν Συνεννοησης με την κοπέλα και μάλλον όχι με την τηλεφωνήτρια
Γνώμη μου
Εμένα το σπαστικοτερο όλων είναι η συννενόηση για anal με την τηλεφωνήτρια και η άρνηση της κοπέλας επειδή δεν την ενημέρωσε η τηλεφωνήτρια και δεν προετοιμάστηκε..
Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλλον είναι κατόπιν Συνεννοησης με την κοπέλα και μάλλον όχι με την τηλεφωνήτρια
Γνώμη μου
κάποια κορίτσια θέλουν να κάνουν ένα καθαρισμό στο αντεράκι πριν τις ξεκωλιάσουμε... γι' αυτό καλό είναι να διευκρινίζουμε στην τηλεφωνήτρια τις πρωκτο-προθέσεις μας, έτσι ώστε να προλάβει το κλυσματάκι της το κορίτσι...