Νέα

Ad Your-Angels

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

gpd

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.065
Κριτικές
329
Like
26.149
Πόντοι
33.779

Κουκλάκι ζωγραφιστό

Με το γραφείο μια χαρά , δυσκολεύτηκαν να με χώσουν αλλά τελικά τα κατάφεραν και το κορίτσι μας στην ώρα του.
Με βραδινό μαύρο φόρεμα, γόβα στιλάτο , περιποιημένη, αρωματισμένη, ελαφρύ αλλά μπορεί και καθόλου μακιγιάζ, ίσιο μαλλί και το τσαντικό της. όπως πρέπει να είναι τα κορίτσια μας. Το βίντεο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρέπει να αλλάξει φωτό το κορίτσι. Έτοιμη για βόλτα στην άδεια Αθήνα.
Φιλάκι στα χείλη και καλώς σας βρήκα, ολίγον μαγκωμένη η νεαρά μας αλλά το ξεπεράσαμε άμεσα.
Της πρόσφερα κρασί και ζήτησε να περάσει για φρεσκάρισμα , επέστρεψε ντυμένη όμως, είχε βγάλει μόνο τις γόβες της αλλά και το βρακάκι που το ανακάλυψα αργότερα.
Φιλιά μπόλικα με χρήση γλώσσας και άρχισα να το ξεντύνω, φυσικά στηθάκια πολύ όμορφα με πίρσινγκ στις ζωντανότατες ρόγες , έπεσα με τα μούτρα για πιπίλα. Βγάλαμε και το υπόλοιπο φόρεμα και να σου το μουνάκι της , κορμάκι φυσικό με μπόλικες μπογιές, ειδικά στα πόδια αλλά και το άλλο που καλύπτει όλο το χέρι της. την ξάπλωσα επί του κανα-πέος και άρχισα να την φιλάω αρχίζοντας από τον σβέρκο και έφτασα στο υπέροχο κωλαράκο της. Όλο το κορμάκι της είχε ανατριχιάσει και έπαιζε με το μουνάκι της εκείνη , άνοιξα τα ποδαράκια της και πέρασα την γλώσσα στο μουνάκι της , τον κωλαράκο της τον σήκωσε λιγουλάκι και βούτηξα ανάσκελα. Πάμε για μακροβούτια !
Δακτυλάκι ούτε μπρος ούτε πίσω, γλώσσα και μπρος και πίσω όμως , έχει πια καθίσει πάνω στην γλώσσα μου η όμορφη νεαρά μας και τρίβει το μουνάκι της στην γλώσσα αλλά και το χαϊδεύει ταυτόχρονα με το χέρι της και με το άλλο παίζει με τα όμορφα στήθια.
Πιπούλα είχαμε επιφανειακή , ποιο πολύ τον έπαιξε με το χέρι της , φίλησε και σάλιωσε τα διδυμάκια οπότε και πήρα πάλι την σκυτάλη γιατί είδα πως δεν το έχει είτε δεν της αρέσει.
Πάμε δωμάτιο λέω , τί πλάσμα ακολουθώ ; έτοιμος να κλειδώσω την εξώπορτα για να μην φύγει. Ξάπλωσε της λέω για να σε περιποιηθώ, φιλιά στην αρχή , πέρασμα από τα στηθάκια της και ξανά μακροβούτι στο αιδοίο της.
Πλάκα πλάκα στο τέλος χρήματα έπρεπε να μου δώσει εκείνη , μισή ώρα και είχα επικεντρωθεί στην ευχαρίστηση της, έτσι έδειχνε ότι το ήθελε.
Βάλαμε μπαλονάκι , τζελάκι δεν είχαμε , καλή αίσθηση είχε , μα μου ΝΟ δεν είχαμε , ακολούθησε τον ρυθμό μου και τις εναλλαγές στάσεων. Ιεραποστολικά, πλάγια και τέλος με εκείνη να με καβαλάει και να παρακολουθώ τα στηθάκια της να πάλλονται ρυθμικά.
Σφυροκόπημα , σφαλιάρες, μαλλιοτράβηγμα,αεροπλανικά, ζογκλερικά κτλ δεν είναι η μικρά μας , τουλάχιστον εμένα δεν μου το έβγαλε, αργά και αισθησιακά .
Περάσαμε για φρεσκάρισμα αλλά και ο χρόνος ήδη έγραφε εναντίον μου , είμαστε στο παρατέταρτο οπότε δεν είχαμε δεύτερο ημίχρονο και αναλωθήκαμε σε κάτι φιλιά με συνοδεία κρασιού και κουβέντας.
Πήρε τα χρήματά της , καληνύχτισε και εις το επανιδείν!
 

YourAngels

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Μηνύματα
13.643
Like
27.018
Ξανά μαζί μας

Ανίτα | City tour

www.yourangels.gr/anita
Anita-1.jpg

Anita-9.jpg
 

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
625
Κριτικές
60
Like
3.795
Πόντοι
10.335
Η Ντιντα ξέρουμε αν δουλεύει ;;;
 

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
625
Κριτικές
60
Like
3.795
Πόντοι
10.335
Είναι στο site πάντως

Το βλέπω . Το ξέρω αλλά από Δευτέρα όλο διαφορά ακούω . Μια είναι κλεισμένη , την άλλη έχει off και μετά τα «υδραυλικά» . Απλά ρωτάω για να ξέρω .
 

Tzolele

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2022
Μηνύματα
3
Like
4
Πόντοι
0
Η Ρόζα η κοκκινομαλλα αυτός ο άγγελος δεν θα ξαναέρθει;;; :(
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom