Νέα άφιξη
Λάουρα | City tour
www.yourangels.gr/laoura
Φυσική ομορφιά
Έσκασε μύτη το κορίτσι μας στην ώρα του, στα μαύρα ντυμένη με μια κοντή φούστα , μπλουζάκι , νορμάλ ντυμένη, βάψιμο ελαφρύ, σαν να πηγαίνει βολτούλα , Κορμί φυσικότατο χωρίς μπογιές , συντηρητικά και προσθήκες, ψηλή με ποδάρες ενός χλμ., βυζάκι ανταποκρίσιμο, κωλαράκι μούρλια .
ωραίο πρόσωπο, χαρούμενο κορίτσι. ότι βλέπετε θα πάρετε . Μιλάει και αγγλικά , που το βάζετε αυτό;
ο αγώνας είχε δυο ημίχρονα με πολύ σιρόπι , είναι μες την γλύκα, φιλάει με γλωσσίτσα , της αρέσει να χαϊδεύει το κορμάκι της την ώρα που την περιποιείσαι, υγραίνεται , δεν θέλει απότομες κινήσεις , αγάπη και προδέρμ στο φουλ . Ανατριχιάζει το κορμάκι της άμα περάσει η γλώσσα σας από το αυτάκι της, Δακτυλάκια δεν θέλει, μπάτσες , χαστούκια, αεροπλανικά, κομπρεσέρ ή ότι άλλο σκέφτεστε δεν το βλέπω ή έπαιξε ρόλο ότι ήταν και η πρώτη μέρα της. Εμένα πάντως δεν μου έβγαλε τέτοια συμπεριφορά.
Από στάσεις το πρόγραμμα είχε κλασσική ιεραποστολική με έμφαση στα φιλιά και χάδια και στα πλάγια . Στα πλάγια ζήταγε να την φιλάω και πάλι στα χειλάκια της, μου γύρναγε το κεφάλι της .
στο τελείωμα και τις δυο φορές ήθελε να χαλαρώσει κανά τρίλεπτο αλλά και να την έχεις στην αγκαλιά σου.
Α ξέχασα το θέμα της πίπας βρε παιδιά, οκ μια χαρά συμπαθητική .
και το κάτι ακόμη δεν πάνα στέλνει μνμ ο οδηγός της ή να της κάνει κλήση δεν θα ασχοληθεί καθόλου ή τουλάχιστον δεν θα στο δείξει.