YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 27.477
παρτην να γραψεις την 1η κριτικηΜάγκες μου καλησπέρα.
Ερώτηση:
Την Αλεξάνδρα την Ελληνίδα, που κάνει και φουλ πρόγραμμα, την έχει δοκιμάσει κανείς?
Από το γραφείο λένε τα καλύτερα, αλλά ΔΕΝ έχω δει ούτε μια κριτική εδώ μέσα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Φίλος έχω βαρεθεί να κάνω τον κασκαντέρ.παρτην να γραψεις την 1η κριτικη
συγγνωμη ρε φιλε, ποσες φορες εχεις κανει τον κασκαντερ με 7 κριτικες ??Φίλος έχω βαρεθεί να κάνω τον κασκαντέρ.
Τελείωσε αυτό και δικαίωμα μου.
Απλά ρωτάω αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία.
Όποιος δεν έχει, ΔΕΝ ασχολείται καν.
Με 7 κριτικές κασκαντέρ; ΟΚ...Φίλος έχω βαρεθεί να κάνω τον κασκαντέρ.
Τελείωσε αυτό και δικαίωμα μου.
Απλά ρωτάω αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία.
Όποιος δεν έχει, ΔΕΝ ασχολείται καν.
Πιάσε κόκκινο! (τον κώλο της Jessica)συγγνωμη ρε φιλε, ποσες φορες εχεις κανει τον κασκαντερ με 7 κριτικες ??
Εκτος κι αν δε γραφεις κριτικες, οποτε κι εμπιπτεις στην κατηγορια αυτων που αναφερουμε και δε βοηθας τους υπολοιπους.
Δικαιωμα σου ειναι αλλα αν ο καθενας σκεφτεται ετσι, τοτε δε θα ειχαμε κριτικες και θα ημασταν ολοι κασκαντερ
κλαιω με τον κωλο της jessica...Με 7 κριτικές κασκαντέρ; ΟΚ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιάσε κόκκινο! (τον κώλο της Jessica)
Είχα παλιό προφίλ, από το 2005 μέχρι 2013, όταν και μου συνέβη κάτι πολύ σοβαρό από θέμα υγείας (ευτυχώς επανήλθα πλήρως, αν και μου πήρε 2,5+ χρόνια).συγγνωμη ρε φιλε, ποσες φορες εχεις κανει τον κασκαντερ με 7 κριτικες ??
Εκτος κι αν δε γραφεις κριτικες, οποτε κι εμπιπτεις στην κατηγορια αυτων που αναφερουμε και δε βοηθας τους υπολοιπους.
Δικαιωμα σου ειναι αλλα αν ο καθενας σκεφτεται ετσι, τοτε δε θα ειχαμε κριτικες και θα ημασταν ολοι κασκαντερ
ρε φιλε, οκ για το προηγουμενο προφιλ...το καταλαβαινω και το δεχομαι απολυτως..Είχα παλιό προφίλ, από το 2005 μέχρι 2013, όταν και μου συνέβη κάτι πολύ σοβαρό από θέμα υγείας (ευτυχώς επανήλθα πλήρως, αν και μου πήρε 2,5+ χρόνια).
Στο προηγούμενο είχα δεκάδες και δεκάδες κριτικές, αν και το κλείσαμε αυτό (ο Αντισθένης ξέρει και δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση εδώ).
Τώρα βλέπω 6-7 κοπέλες το μήνα, αλλά ΔΕΝ έχω χρόνο ούτε όρεξη να γράφω.
Οπότε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία και θέλει να απαντήσει, έχει καλώς.
Αλλιώς κάνει σαν να μην έχει δει το μήνυμα. Απλό είναι.
ΥΓ. Επειδή διαβάζω τις κριτικές σου και έχω πάει με τις περισσότερες που αναφέρεις, σε ένα 80-85% συμφωνώ στα γραφόμενα σου.
ΟΚ ένα δίκιο, όντως το έχεις.Δε θες να γραψεις λεπτομερεις ???? μη γραφεις..
Βαλε μια βαθμολογια, γραψε 3 γραμμες κι εισαι οκ...2 λεπτα υποθεση
Συναγωνιστή, εγώ την είχα συναντήσει πριν από λίγους μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε.Μάγκες μου καλησπέρα.
Ερώτηση:
Την Αλεξάνδρα την Ελληνίδα, που κάνει και φουλ πρόγραμμα, την έχει δοκιμάσει κανείς?
Από το γραφείο λένε τα καλύτερα, αλλά ΔΕΝ έχω δει ούτε μια κριτική εδώ μέσα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
γραψε κριτικη στο προφιλ της ρε μαστοραΣυναγωνιστή, εγώ την είχα συναντήσει πριν από λίγους μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε.
Υπήρξε τυχαία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Από σώμα ό,τι ακριβώς βλέπεις τις φωτογραφίες, πρόσωπο κοινό (ούτε κρύο ούτε ζέστη). Μπήκε μέσα στο δωμάτιο φουριόζα, λέγοντας “Ελπίζω να ήρθες κ@υλωμένος γιατί έχω πολλές ορέξεις” και έβγαλε από την τσάντα της ένα butt-plug, το οποίο φόρεσε και κράτησε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Εξωστρεφής και πολυλογού, με διάθεση στον αγώνα και kinky χαρακτήρα, αλλά μου φάνηκε ότι έχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο και όρια, τα οποία δεν ξεπερνάει εύκολα. Κάποια στιγμή και ενώ την είχα doggie, της έριξα δυο-τρια χαστουκάκια στα κωλομέρια και αντέδρασε αρνητικά. Γενικά νομίζω ότι αν “ταιριάξει η χημεία”, που λένε, μπορεί κανείς να περάσει καλά. Εγώ έμεινα με ανάμεικτες εντυπώσεις αλλά δεν θα απέκλεια μια δεύτερη προσπάθεια.
Ειναι προς gfe λογικά από ότι κατάλαβαΣυναγωνιστή, εγώ την είχα συναντήσει πριν από λίγους μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε.
Υπήρξε τυχαία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Από σώμα ό,τι ακριβώς βλέπεις τις φωτογραφίες, πρόσωπο κοινό (ούτε κρύο ούτε ζέστη). Μπήκε μέσα στο δωμάτιο φουριόζα, λέγοντας “Ελπίζω να ήρθες κ@υλωμένος γιατί έχω πολλές ορέξεις” και έβγαλε από την τσάντα της ένα butt-plug, το οποίο φόρεσε και κράτησε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Εξωστρεφής και πολυλογού, με διάθεση στον αγώνα και kinky χαρακτήρα, αλλά μου φάνηκε ότι έχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο και όρια, τα οποία δεν ξεπερνάει εύκολα. Κάποια στιγμή και ενώ την είχα doggie, της έριξα δυο-τρια χαστουκάκια στα κωλομέρια και αντέδρασε αρνητικά. Γενικά νομίζω ότι αν “ταιριάξει η χημεία”, που λένε, μπορεί κανείς να περάσει καλά. Εγώ έμεινα με ανάμεικτες εντυπώσεις αλλά δεν θα απέκλεια μια δεύτερη προσπάθεια.
Το αντίθετο θα έλεγα, αλλά με αστερίσκους.Ειναι προς gfe λογικά από ότι κατάλαβα
Ψυρρή κυριακάτικα γινόταν της ΠΟΥΤΑΝΑΣ όλη μέρα.μαγκες καλησπερα ποια κοπελα μου προτεινετε ανεπυφυλακτα για μια ωρα ραντεβου να περασω τελεια
** ειμαι 19 , χωρισα , θελω κατι ΔΥΝΑΤΟ
Δε θα το έλεγαΕιναι προς gfe λογικά από ότι κατάλαβα