Καλησπέρα συναγωνιστές! Έγραψα μια κριτική, αλλά δεν ανέβηκε. Αφού έκανα τον κόπο και την έγραψα θα την αφήσω εδώ.
Συνάντηση με την Σάσα
Αυτό που με τράβηξε ήταν τα 2 βιντεάκια που έχει στη σελίδα της, όπου φαίνεται το κορμί λαμπάδα. Με το που τα είδα πήρα τηλ. και εκλεισα ραντεβού επι τόπου. Για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη και έφυγα αμέσως για Συγγρού.
Ξεκινώντας να πω και εγώ με τη σειρά μου πως ο φίλος oldboy στην προηγούμενη κριτική έχει δίκαιο. Η κοπέλα είναι ποιο όμορφη, γλυκιά και όχι άγρια όπως φαίνεται στις φωτό. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο, λεπτό κορμί με μακριά πόδια και ωραίο στρογγυλό κωλαρακι. Ωραίο πρόσωπο, κατάξανθο μαλλί, περιποιημένη με ωραίο άρωμα, χαμογελαστή και επικοινωνιακή με καλά Αγγλικά.
Στον αγώνα, αρχίσαμε πολύ χαλαρά σε GFE ρυθμούς με χάδια, φιλία με γλώσσα βαθιά. Ωραία πιπα αισθησιακή, με εναλλαγές ρυθμού και χωρίς πολύ χέρι. Την σταμάτησα και την γύρισα για να την γαμαω και να βλέπω το πρόσωπο της. Παίχτηκαν πολλές στάσεις, όσες μπορούσα να φανταστώ εκείνη τη στιγμή, καλή συμμετοχή από μεριά της, χωρις μα και μου με ωραία στησίματα, δεν «κλέβει» και συμμετέχει με κραυγουλες και βογκητά. Είχαμε 2 γύρους με διάλειμμα για ανάσες και λίγη κουβεντούλα. Μου φάνηκε ότι έκατσα παραπάνω αλλά μετά που κοίταξα ήταν ακριβώς 1 ώρα και 5 λεπτά.
Το συμπέρασμα είναι ότι πέρασα πολύ καλά, χωρίς να γίνει κάτι το απίστευτο, ήταν όλα καλά στο σύνολο και η κοπέλα πολύ όμορφη και ευχάριστη, όποτε έφυγα πλήρης. Την προτείνω, θα περάσετε καλά.
Υ.Γ Εάν θέλει ο admin ας την ανεβάσει