Καλησπέρα φίλοι μου, τελευταία οι κριτικές μου δεν ανεβαίνουν. Εάν διαβάζουν οι admins να μου πουν εάν κάνω κάποιο λάθος. Μίας που έκανα τον κόπο και την έγραψα την βάζω κι εδώ:
Είναι για την Ναστια
Λοιπόν το μωράκι είναι πολύ όμορφο με ωραίο πρόσωπο, ωραίες εκφράσεις και βλέμματα όλο νόημα που σε προδιαθέτουν θετικά για τη συνέχεια. Από σώμα είναι οκ, μικρό στήθος, πολύ ωραίο κωλαρακι που το ευχαριστήθηκα δεόντως.
Από συμπεριφορά, πολύ καλή, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Δεν μιλάει καλά Αγγλικά αλλά συνεννοήθηκαμε, να ναι καλά η Google.
Στο σεξ, ξεκινήσαμε χαλαρά με χάδια και φιλιά και στη συνέχεια με πολύ καλή πίπα και περιποίηση της γύρω περιοχής. Στην συνέχεια ανέβασα ρυθμούς, με την Ναστια να με προκαλεί συνέχεια με το βλέμμα της και τα βογκητα της, με αποτέλεσμα να έρθει το τέλος με πολύ ένταση. Διάλειμμα για ανάσες και επανάληψη περίπου ίδια φάση. Στα 4 το κωλαρακι της είναι όλα τα λεφτά, το στήνει ωραία και αντέχει το σφυροκόπημα.
Γενικό συμπέρασμα. Η Ναστια είναι μια κοπέλα που δεν χαλάει χάτηρι Δεν είναι η μουναρα που θα δεις και θα πάθεις πλάκα αλλά έχει ωραίο πρόσωπο και σε κερδίζει με την συμπεριφορά της.