Πέρασε το κατώφλι του σπιτιού μου στην ώρα της. Μαυροφορεμένη μα μίνι φούστα, γόβα , τοπάκι με κάτι στρας και μπουφανάκι ανά χείρας.
Μουτράκι καλό η πιτσιρίκα, μακρύ μαλλί κοτσίδα , άβαφη , δεν με πειράζει, ψηλή με όμορφα ποδαράκια. Της είπα για κρασί αλλά είπε πως είναι αθλήτρια, τί αθλήτρια ρωτώ και απαντά πως κάνει ιππασία ! Αγγλικά λίγα πράγματα αλλά το παλεύει.
Αρχίσαμε τα επιφανειακά φιλιά αλλά με έκοψε και πέρασε για ντουζ. Ξεντύθηκε η πιτσιρίκα και να σου τα στηθάκια , μικρά και τρυφερά , κωλαράκος τρυφερός για φάγωμα.
Επέστρεψε με πετσετούλα και περάσαμε στο δωμάτιο. Κορμάκι πεντακάθαρο από μπογιές και πλαστικούρες.
Την ξάπλωσα για περιποίηση , ψιλομαγκωμένη διστακτική ήταν, αρχίσαμε με φιλιά , πέρασα από τα βυζάκια της, κοιλίτσα και μουνάκι. Υγραίνεται , κάτι μα και μου και αχ- βαχ , δακτυλάκια Νο.
πιπούλα καλή δείχνει να της αρέσει , χεράκι λιγουλάκι στην αρχή , μπαλάκια και ντιπ δεν είχε,
Λαστιχάκι και είσοδος στο τρυφερό μουνάκι της, Ζορίζεται η νεαρά , θέλει αγάπη και προδέρμ, ιεραποστολικά για να στρώσει και μετά στα 4.
Τί τρυφερό κωλαράκι ρε παιδιά!!!!
περάσαμε για φρεσκάρισμα , χαλαρή κουβέντα και δεύτερο ημίχρονο, Πιπούλα επί του καναπέος εγώ και κείνη στα γόνατα , εάν την αφήσεις μπορεί να ξεχαστεί για καμιά ώρα. Μπαλονάκι και πήδημα χαλαρό ερωτικό αγαπησιάρικο.