3 φορές έχω προσπαθήσει να "ανεβάσω" κριτική για την Eva που συνάντησα πρόσφατα αλλά δεν δημοσιεύεται. Έστειλα και mail στους moderators αλλά επίσης δεν έλαβα καμία απάντηση... Γι' αυτό τη δημοσιεύω εδώ :
Το κορίτσι κυριολεκτικά τα σπάει! «Έσταζε» καύλα από την ώρα που ήρθε μέχρι την ώρα που έφυγε. Προσωπάρα, αυτό που δείχνουν ακριβώς οι φωτογραφίες. Μετά τις αρχικές συστάσεις και τα ποτάκια μας για να σπάσει ο πάγος, να πω ότι δεν κλέβει καθόλου χρόνο και πιάνει αμέσως «δουλειά». Φιλιά μπόλικα, έχει σαρκώδη χείλια, θα τα φχαριστηθείτε. Σώμα γεμάτο και γαμάτο, εάν εξαιρέσουμε λίγες ραγάδες στη περιοχή της κοιλιάς, επίσης οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες. Το στήθος εάν και μεγάλο στέκει στο ύψος του και είναι απολύτως φυσικό. Άψογα περιποιημένα και μακριά δάχτυλα χεριών και ποδιών, οι λάτρεις όπως εγώ θα ενθουσιαστούν. Αυτό που επίσης μου άρεσε ήταν ότι δεν υπήρχε υποψία μυρωδιάς
τσιγάρου. Η ένσταση μου είναι οι μπογιές που έχει πάνω στο σώμα της, εμένα δεν μου αρέσουν αλλά η αλήθεια είναι ότι με το γαμήσι που κάνει τις ξεχνάς τελείως. Πίπα μαεστρική, από τις πιο ωραίες που έχουν πάρει, υγρή, DT και περιποίηση των περιχώρων. Το σεξ κινήθηκε σε πλαίσιο GFE χωρίς όμως να αποκλείεται κάποιος συναγωνιστής να της βγάλει κάποιον άλλο εαυτό, άλλωστε δεν είναι αρχάρια, έχει τις εμπειρίες της… Στάσεις πρόλαβα μόνο δύο ιεραποστολικό και cow όπου εκεί με «τελείωσε» και δυστυχώς δεν άντεξα να τη «πάρω» από πίσω γιατί έχει πολύ ωραίο κωλί! Κοντολογίς : Ναι, Ναι και πάλι Ναι !!! Απ’ ότι μου είπε θα μείνει 2 εβδομάδες, οπότε σπεύσατε !