ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στους συναθλητες <Το φθηνο κρεας ουτε οι σκυλοι δεν το τρωνε τελικα ολες η παροιμιες ειναι σωστες και βγαλμενες απο την καθημερινοτιτα>Στο διαταυθα ραντεβου με ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ηθελα κατι πιο φθηνο και ΜΙΛΦ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ καλα να παθω το ραντεβου κλειστηκε με ευκολια παρολο που η κοπελα στο τηλεφωνο μου προτεινε αλλη κορασιδα εγω επεμενα να παρω το κελεπουρι καλα να παθω .Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ειναι μια μεγαλοκοπελα γυρω στα 35+ που δεν με χαλαγε η ηλικια της αλλα απο προγραμμα ειναι αυτο που λεμε αντε να χυσουμε για να ΦΥΓΟΥΜΕ δεν το γουσταρει και το δειχνει με μια ξυνιλα που σου βγαζει .ειτε ενα πτωμα πηδουσες ειτε την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ενα αχ δεν εβγαλε στο 20 λεπτα της εδειξα την πορτα της εξοδου .ΚΑΛΑ να παθω επιλογη μου ηταν και τα λουστικα .Αυτα απο εμενα την προτεινω να της ριξετε ΜΑΥΡΟ δεν αξιζει αυτα βιωσα εγω μπορει καποιος να την βρει ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ............
Τσάρλι, άρα δεν έφταιγε εν μέρη το γράφειο. Να το πουμε και αυτό. Λέω εν μέρει διότι όπως και να έχει στο γραφείο δουλεύει και η Μαργαρίτα.
Αλλά το γραφείο, δεν νομίζω να έδωσε εντολή στην κυρία να συμπεριφερθεί έτσι.
Επίσης... (υποθέσεις κάνω) μήπως ήξερε η τηλεφωνήτρια και για αυτό πρότεινε και άλλη????
Πάντως επειδή το γνωρίζω το γραφείο αυτό, μπορείς να τους μιλήσεις ευθέως και να πεις τα παράπονά σου.
Επίσης γνωρίζω ότι έχει δυνατά μωρά και καλές υπηρεσίες... παρόλα αυτά να πω ότι καλά έκανες και το
ανέφερες το όλο σκηνικό με την κυρία αυτή, για να γνωρίζουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.