Κριτική μου για την 2η συνάντηση μου με την Arina η οποία δεν έχει «ανέβει» ακόμη:
«Άλογο» όπως την είχα χαρακτηρίσει στην προηγούμενη κριτική μου. Και όχι μόνο επιβεβαιώνεται ο εν λόγω χαρακτηρισμός αλλά σκέφτομαι να κατέβω μαζί της στις ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο όπου θα έχω σίγουρα καπαρωμένη τη 1η θέση. Λοιπόν η γυναίκα είναι μουνάρα, πάει και τέλειωσε και με τέλειωσε και εμένα στο άψε σβήσε. Όσες προσπάθειες και να έκανα να κρατηθώ πέραν του 15λέπτου αποδείχθηκαν μάταιες και σε αυτό συνέβαλε εκτός από τις καύλες μου και το φοβερό performing της Αρίνας η οποία φάνηκε να το ευχαριστιόταν όσο και εγώ. Προσέξτε λέω φάνηκε και αυτό ισχύει όχι μόνο για τις επαγγελματίες του είδους αλλά για όλες τις γυναίκες που μπορούν εύκολα να προσποιηθούν οργασμό. Κλείνοντας λοιπόν αυτή την παρένθεση για τη γυναικεία φύση να πω ότι και πάλι τα ωραία ξεκινούν από το ντύσιμό της, ένα εφαρμοστό maxi φόρεμα που στο οποίο διαγραφόταν Το Κορμί και πεδιλάκια στα άψογα περιποιημένα πατουσάκια της. Το πρόγραμμα ήταν το ίδιο και καλύτερο με την 1η φορά : Φοβερή πίπα, anal rimming, στησίματα φοβερά και καταπληκτική ευλυγισία, λόγω προηγούμενης ενασχόλησης της με τον χορό, δυνατές αντοχές και πεντακάθαρη! Έχει γίνει στανταράκι μου και δεν νομίζω να αργήσω και πολύ να την ξαναδώ…