Εγώ παιδιά είχα μια συνάντηση με μια κούκλα στη κυριολεξία,από αυτές που είναι σε κάποιες βιτρίνες καταστημάτων,και επειδή έγραψα κριτική και δεν ανέβηκε ποτέ,θα την ανεβάσω εδώ γιαρι η κοπέλα ήταν πραγματικά άγγελος και κρίμα αφού πληρώνουμε να μη πηγαίνουν τουλάχιστον τα λεφτά μας σε σωστές επιλογές
ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ:
"Τι να πω για αυτη τη κουκλα που συνάντησα... Οτι και να πω ειναι λίγο. Η Μαργκο μου ειπε οτι εχει ερθει ακρκετες φορες, εγω βέβαια δεν ήμουν καιρο πελατης και δεν την εχω ξανασυναντησει στο site, την εκλεισα απο μόνος μου απο την ομορφια των φωτογραφιων της.
Η απο κοντα εικονα της ειναι ιδια και καλητερη στο σώμα εχει μόνο θα ελεγα παρει 1-2 κιλακια ομορφα ομως.
Καθαρη παντου, εγλυφα το κορμι της και το φιλαγα παντου, χωρις να μπορω να σταματήσω.
Δεν εγιναν πολλα πολλα οποτε δεν εχω αποψη, με τελειωσε μια με πιπα καλη, και τη δεύτερη που κρατιομουν στο 69 να μη χυσω πιο πολυ επειδη την εγλυφα και εσταζε το μουνι της, ισα ισα βαλανε προφυλακτικο, καβαλησε και νε αδειασε.
Μαργκο για μενα σε επαναληψη θα παιχτει σίγουρα, τέτοια κούκλα σε σημείο ερωτευσιμου."