Κάνω copy paste την κριτική του παίκτη,χωρίς υστερίες ας το κοιτάξει το γραφείο,δεν παίζουμε με αυτά!
"Το σκεφτόμουν και το ξανά σκεφτόμουν να πάρω την Ντιάνα. Με έπεισε η Αντζυ όμως ότι είναι σε καλή μέρα, οπότε και κλείνω το ραντεβού. Η συνεννόηση με Αντζυ άψογη όπως πάντα - όχι ότι έχω παράπονο από Νικολ ή Άγγελο, και με τους τρεις κάνω άψογη συνεννόηση. Έρχεται λοιπόν το τρελοκομείο! Με δυο μπουκαλάκια ουίσκι και διάθεση στο ταβάνι. Μόνη της χύμα μου είπε ότι δεν πίνει μόνο αλκοόλ. Οποιος είναι για τρελό πάρτι, πρέπει να συμπεριλάβει την Ντιάναξκαρ. Χαβαλές και επίθεση αμέσως - μου τον έπιανε και έσκαγε φιλιά στο στόμα με γλώσσα.
Πρόσωπο όμορφο - ρωσικό. Πολύ ωραία πόδια, ποπός αξιοπρεπής. Στήθος δεν τρελάθηκα αλλά είμαι του κωλου.
Μακάρι να είχα κλείσει 2 ώρες. Είναι τρελοκομείο η κοπέλα. Έκανε χαβαλέ συνέχεια και γέλαγα - είχαμε χημεία. Της λέω έλα να σοβαρευτούμε γιατί θα τελειώσει ο χρόνος. Μόλις της το είπα αμέσως ξεκίνησε πίπα. Καλή πίπα! Επισημαίνω κάτι που επεσήμανε και ο προηγούμενος φίλος μας, ότι δηλαδή μου πρότεινε η Ντιάνα να μπω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Είπε την ενοχλεί. Αρνήθηκα φυσικά. Πήγα εκ του ασφαλούς. Επίσης, για οποίους
Εντέλει πολύ καλό κρεβάτι και πίπα, σήκωνε Όσες αγριάδες ήθελες και δεν έλεγε όχι σε τίποτα.
Θα την συναντούσα ξανά για 2 ώρες να δω τι γούστα θα βγάλει."