Νέα

Υλικό από τις νέες παραγωγές της SIRINA!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
το 29 cm τι ειναι;

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Πωπω καβλα.......!!!!Μαγκες το γκομενακι στις ξαδερφες ειναι ολα τα λεφτα....Ειναι τρελη καβλοφατσα και δινει μονο κωλο....!!!!!Μπραβο κοπελα μου....!!!!Και απο οτι καταλαβα ειναι και ελληνιδα...!!!

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δωστε κανα λινκ ρε μαγκες μπας και το κατεβασουμε...!

QQ~

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες είδα τη τσόντα. Αρκετά δυνατή η γκομενίτσα αν και τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Ξέρει να γαμιέται.  :fuck2:

Η τσόντα είχε 2 σκηνές. Στη πρώτη τη γαμάει ο αράπης και στη δεύτερη τη γαμάνε ο Δημήτρης ΧΧΧ, ο Ζαφείρης ο Ντούρος και ο Κώστας ο Βαρβάτος. Όσοι είστε φαν του άναλ και του ντιπι θα την εκτιμήσετε. Εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι. Θα ήθελα περισσότερο "σενάριο" και "ατάκες".

Ωστόσο πάλι απογοητεύει ο Σιρίνας. Από εκεί που είχαμε υπερπαραγωγές των 2.30 ωρών (Εκδίκηση της Νύφης - Αγγρότισα μόνη ψάχνεται), παραγωγές με πολλές γκόμενες για όλα τα γούστα με ωραία "σκηνικά" κ.τ.λ. έχουμε πέσει σε μετριότητα.

Δεν είναι δυνατόν κύριε Σιρίνα να βγάζεται ταινίες με μία μόνο γκόμενα και 1-2 γαμήσια, γιατί αν ήθελα να δω 1-2 γαμήσια υπάρχει και τα πορνοτιουμπ που μου δίνει και το δικαίωμα να επιλέξω γκόμενα των γούστων μου.

Από την ανυπαρξία στη κορυφή και ξανά κατηφόρα προς το πάτο και την ανυπαρξία η Ελληνική Πορνοβιομηχανία; Μετά τις αρπαχτές Λάουρα και Ξαδέρφες βλέπω να μειώνεται το ενδιαφέρον.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
οντως η κοπελα ειναι δυναμη... μακραν οτι καλυτερο εχει παρουσιασει μεχρι τωρα η εταιρια... δεν ξερω κιολας αν ειναι αυτη που εκανε καποτε ενα σκετσακι στο κινκι οπερα οταν ειχε πρωτοανοιξει και η ιδια που ειχε εμφανιστει και στο εξ φακτορ αν δεν κανω λαθος... αλλα δεν παιρνω και ορκο. οντως εχει μονο 2 σκηνες - καλες μεν αλλα μονο 2 και 1 πρωταγωνιστρια... οταν φτασουν τις 5 με ελληνιδες αποκλειστικα θα τους παραδεχτω.
και κατι αλλο... εχουν ενα θεμα με τις περουκες!

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
σχεδόν όλες οι νέες παραγωγές "στερουουνε" από σκηνοθεσία και ατάκες , σαν story δεν είναι άσχημες αλλα χρειάζονται περισσότερες σκηνές και καλύτερους διαλογους  :rockon: :knockinb: :s&m_1: :pipa1: :2on1: :pipa2: :tits: :tits2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τιποτα τυχαιο μακη...αχαχααχαχαχαχαχ

αλλα μου σβησαν το αλλο μου ποστ και ειναι αδικο....τεσπα οι φιλοι πηραν πμ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το είδα το πμ σου και σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πωπω καβλα.......!!!!Μαγκες το γκομενακι στις ξαδερφες ειναι ολα τα λεφτα....Ειναι τρελη καβλοφατσα και δινει μονο κωλο....!!!!!Μπραβο κοπελα μου....!!!!Και απο οτι καταλαβα ειναι και ελληνιδα...!!!
πως την λενε αυτη ξερεις κανενας τυποι μου?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα δινουν κολο οι ελληνιδες? χα χα...α ρε ξαδερφη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom