thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καραφλο???????Aυτό που φοβάμαι είναι αυτά τα γούστα σας...
Αν θέλει η άλλη καραφλό βρει τρίχα κ σηκωθεί να φύγει;;;
παραδειγμα και συ........που βρηκες!
καραφλο???????Aυτό που φοβάμαι είναι αυτά τα γούστα σας...
Aυτό δεν λέει η μόδα;;;καραφλο???????
Aυτό δεν λέει η μόδα;;;
Από την παρέα ένας είναι πάντως που ξυρίζεται....
γεια σου Κατερινιω............. :-*Α.....αυτά είναι γούστα φιλαράκι....
Έτσι κι αλλιώς...τρίχα είναι....μια την κουρεύεις...μια την αφήνεις...
Ααααα...το αγαπημένο μου μαμούνι στο αβαταρ...καλέ...πού είσαι εσύ τόσο καιρό?καραφλο???????
ε δεν πολυεμπαινα.....τρεχαματα!Ααααα...το αγαπημένο μου μαμούνι στο αβαταρ...καλέ...πού είσαι εσύ τόσο καιρό?
Δεν το είδα να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε,έτσι δηλώνει!!!
Ναι...βάζε ιδέες τώρα...Aυτό που φοβάμαι είναι αυτά τα γούστα σας...
Ναι...βάζε ιδέες τώρα...
Να πας σε κάνα μπουρδέλο και να διαβάσεις...
"Τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,όλες τις στάσεις,χειρομαντεία καφεμαντεία,αυγουλομαντεία....best....ρίχνουμε και γιαούρτια...
Χαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Δεν ξέρω τί κάνεις εσύ...εμένα...το μαμούνι μ'ενδιαφέρει...θέλω να το βλέπω...ΤΕΛΟΣ..ε δεν πολυεμπαινα.....τρεχαματα!
δουλιτσες!
τωρα να μαι παλι!
Οκ θα το φροντισω!Δεν ξέρω τί κάνεις εσύ...εμένα...το μαμούνι μ'ενδιαφέρει...θέλω να το βλέπω...ΤΕΛΟΣ..
αν θες να σου στελνω και καμια καλημερα σε π.μ να το βλεπεις πιο συχνα..................! ;)Δεν ξέρω τί κάνεις εσύ...εμένα...το μαμούνι μ'ενδιαφέρει...θέλω να το βλέπω...ΤΕΛΟΣ..
Μα....δεν είναι αξιαγάπητα?Οκ θα το φροντισω!
αξιαγαπητα ειναι..........αλλα αυτο που κανες δεν το επιτρεπω!!!Μα....δεν είναι αξιαγάπητα?
ποιος να ειναι ε???
Παντος το ξυρισμα τον ορχειων δεν ειναι απρετιτο και πολλές γυναίκες και εγώ μια απο αυτές προτιμουμε να υπαρχει και λίγο τριχα... Τελείος γουλι είναι σαν παιδικο.. :- Επισης ασε που μετα πρεπει να κανεις και τα μπουτια και μετα θα φενεται περιεργο να ειναι απο τα γονατα ξαφνικα δασος... οποτε μπλέκεις και πρεπει να κανεις χιλια διο μετα για να είσαι τελειος ατριχος... κοντινε τες καλύτερα..