Νέα

Ξύρισμα όρχεων- αιδοίων & Θυλακίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η περιοχη αναμεσα στο μουνι και τον κωλο . Εκει που "χορευουν " τα αρχιδια αμα γαμανε  :2funny: :2funny:

τότε καλύτερα όπως το'πε ο λάιον, πλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακα  :rockon: :rockon:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παιδες ξυριζεται κανεις στα αρχιδια με ξυριστικη μηχανη?εγω το τολμησα 2-3 φορες αλλα κοπηκα ρε γαμωτο...Κατεληξα στο ξυραφι αλλα θελει καθε 6-7 μερες κι αν το αφησεις μετα γινεται θαμνος...Ενω με ξυριστικη σε 5 λεπτακια εχεις τελειωσει....ξερει κανεις καμια καλη να προτεινει?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
παιδες ξυριζεται κανεις στα αρχιδια με ξυριστικη μηχανη?εγω το τολμησα 2-3 φορες αλλα κοπηκα ρε γαμωτο...Κατεληξα στο ξυραφι αλλα θελει καθε 6-7 μερες κι αν το αφησεις μετα γινεται θαμνος...Ενω με ξυριστικη σε 5 λεπτακια εχεις τελειωσει....ξερει κανεις καμια καλη να προτεινει?

εγώ το κάνω με brawn 4 και μετά βιτ αλλά δεν το συνιστώ το βιτ....

πάρε καμια γυνεκεία...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στη μηχανη το ξυραφι γυρναει γυρω γυρω και προκαλει και ερεθισμουs....
Τοκανα αλλα δε γινεται...μονο με το ξυραφι εχει αποτελεσμα

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
εγώ το κάνω με brawn 4 και μετά βιτ αλλά δεν το συνιστώ το βιτ....

πάρε καμια γυνεκεία...
λες ε?αυτες λογικα θα κανουν για τα αρχιδια..επειδη ''τσιμπανε'' τις τριχες ελπιζω να μην πονανε μονο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Gillete Fusion έχει την ανάρτηση και δεν πληγώνει καθόλου.Γενικά τις πρώτες φορές να είστε πολύ προσεκτικοί

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Gillete Fusion έχει την ανάρτηση και δεν πληγώνει καθόλου.Γενικά τις πρώτες φορές να είστε πολύ προσεκτικοί
Παντα πρεπει νασαι......δεν παιζουν μ αυτα τα πραματα
Καλυτερα μια ουλη στο προσωπο παρα...... :grin: :grin: :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εβγαλα ενα σπυρι στο τσουτσουνι και οσο ναναι ψιλοτρομαξα , μιας και τελευταια εχω αλητεψει , και (μη το πειτε πουθενα ) παω στις πουτανες  :cheesy:
Το σπυρι ειναι πανω στο τσουτσουνι ( στην βαση ) πουτσας και ορχεων γωνια  :P

Οχι δε ζηταω συμβουλες ουτε διαγνωση , μολις ηρθα απο τον δοκτορα
Θυλακιτιδα  λεει , απου καποως τριφτηκε η τριχα και επαθε μια ψιλομολυνση και μου εδωσε μια αλειφη
μου ειπε επισης οτι μπορω να μαμαω αν θελω...

Ενημηρωτικα και προληπτικα εχω να σας πω οτι :

Αυτο προηλθε απο τριβη στην περιοχη μου ειπε , στενο παντελονι πιθανοτατα
οποτε εχετε το νου σας οσοι ξυριζεστε , εγω προ δυμηνου δεν ειχα τετοιες ανησυχιες , μετα πο δοκιμη και ορχεολειχια εγινα φαν.

Οχι στενα λοιπον (βρακια - παντελονια ), η λεξη Ορχεις (λεει ον ντοκτορ ) προερχετε απο το Ορχεω
που θα πει χορευω και πρειπει να κουνιουνται ( μου το ειπε κατα λεξη )
(τ Αρχιδια μας κουνιουνται με λιγα λογια , και επισημα   :2funny: )
Το καλοκαιρι να δεις τι γινετε με τις γυναικες μου λεει
ξυριζονται και μετα βορανε κολητα τζιν , με ανηπαρκτα εσωρουχα και μετα ερχονται με προβληματα

Ενα εικοσαρικακι η επισκεψη , μισο γαμησι σαν να λεμε  :P

ποσοι απ τους ξυριζοντες εχετε παρομοιες εμπειριες & συμβουλες να μοιραστειτε ?
Δεν ξερω αν εχει παραμεινει το θρεντ στο θεμα του ή πηγαμε στα οφτοπικ, αλλα εγω θα απΑντησω στο 1ο μηνυμα που διαβασα...

Εγω καθε φορα που κανω βαθυ ξυρισμα στην περιοχη, μου βγαινει μετά η τριχα προς τα μεσα  :huh: :huh:

Την 1η φορα το ειχα αφησει 2 βδομαδες και ειχε φουσκωσει η περιοχη και πονουσα σαν τρελος, αλλά πηγα στον δερματολογο και μου εξηγησε οτι δεν ειναι τπτ και μου εδωσε αλοιφη για να ξεφουσκωσει και μετα τραβηξα και την τριχα προς τα εξω.

Τωρα πια αμα βγει προς τα μεσα, χωνω καμια καρφιτσα και μου κανω επέμβαση  :2funny: :2funny:
Αλλά δεν γαμαω ετσι καθως υπαρχει ανοιχτη πληγη και κινδυνος να αρπαξουμε τιποτα...
αυτα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
λες ε?αυτες λογικα θα κανουν για τα αρχιδια..επειδη ''τσιμπανε'' τις τριχες ελπιζω να μην πονανε μονο
προσεχε μη μαγκωσεις καμια τριχα μονο εκει να δεις χαρες και πανηγυρια :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το πίλινγκ όταν γίνεται συστηματικά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα στο δέρμα, και κάνει πιο δύσκολο να γυρίσουν οι τρίχες λόγω ξυρίσματος
και σου κάνει και δέρμα βιλούδο  :rockon: :rockon:

δεν κανεις και την αποπανω περιοχη? μονο τα @@? :think:
Την ξυριζα αλλα σταματησα γιαστι επεφτε πολυ ερεθισμος  κοκκιναδια κλτ
τωρα των κουρευω πολυ πολυ κοντα με κουρευτικη και ετσι θα συνεχισω να κανω μαλλον , δεν εχει και τοσο νοημα το ξυρισμα εκει πανω , κατω ειναι το καλο  ;)
Παντως τωρα καταλαβα που κολαει το πιλλινγ  γιατι αλλιως ...
απαντωντας τοσο σε σενα οσο και σε αυτο
το πίλινγκ όταν γίνεται συστηματικά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα στο δέρμα, και κάνει πιο δύσκολο να γυρίσουν οι τρίχες λόγω ξυρίσματος
και σου κάνει και δέρμα βιλούδο  :rockon: :rockon:

Το να παρω ενα μαγικο σφουγγαρι και να ξυνω τα @@ μου λιγο ακυρο μου φανηκε  :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστω για τα μαθηματα αισθητικης , αυτο που με νοιαζει τωρασ ειναι πως να συνεχισω να ξυριζω τα μπαλακια μου ασφαλως !

Αξιζει το ρισκο ή να αρχισω να τα παιρνω με καμια μηχανη σωματος τυπου

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom