boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Η περιοχη αναμεσα στο μουνι και τον κωλο . Εκει που "χορευουν " τα αρχιδια αμα γαμανε
τότε καλύτερα όπως το'πε ο λάιον, πλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακα
Η περιοχη αναμεσα στο μουνι και τον κωλο . Εκει που "χορευουν " τα αρχιδια αμα γαμανε
πλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακαπλακα
γι αυτο του ειπα οτι ειναι μερακλης...
εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι εκανα πλακα...εσυ η εισαι μικρος η πας με υπερβολικα ασχετες. Νοου οφενς
εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι εκανα πλακα...
παιδες ξυριζεται κανεις στα αρχιδια με ξυριστικη μηχανη?εγω το τολμησα 2-3 φορες αλλα κοπηκα ρε γαμωτο...Κατεληξα στο ξυραφι αλλα θελει καθε 6-7 μερες κι αν το αφησεις μετα γινεται θαμνος...Ενω με ξυριστικη σε 5 λεπτακια εχεις τελειωσει....ξερει κανεις καμια καλη να προτεινει?
Στη μηχανη το ξυραφι γυρναει γυρω γυρω και προκαλει και ερεθισμουs....παιδες ξυριζεται κανεις στα αρχιδια με ξυριστικη μηχανη?εγω το τολμησα 2-3 φορες αλλα κοπηκα ρε γαμωτο...Κατεληξα στο ξυραφι αλλα θελει καθε 6-7 μερες κι αν το αφησεις μετα γινεται θαμνος...Ενω με ξυριστικη σε 5 λεπτακια εχεις τελειωσει....ξερει κανεις καμια καλη να προτεινει?
λες ε?αυτες λογικα θα κανουν για τα αρχιδια..επειδη ''τσιμπανε'' τις τριχες ελπιζω να μην πονανε μονοεγώ το κάνω με brawn 4 και μετά βιτ αλλά δεν το συνιστώ το βιτ....
πάρε καμια γυνεκεία...
Παντα πρεπει νασαι......δεν παιζουν μ αυτα τα πραματαGillete Fusion έχει την ανάρτηση και δεν πληγώνει καθόλου.Γενικά τις πρώτες φορές να είστε πολύ προσεκτικοί
Δεν ξερω αν εχει παραμεινει το θρεντ στο θεμα του ή πηγαμε στα οφτοπικ, αλλα εγω θα απΑντησω στο 1ο μηνυμα που διαβασα...Εβγαλα ενα σπυρι στο τσουτσουνι και οσο ναναι ψιλοτρομαξα , μιας και τελευταια εχω αλητεψει , και (μη το πειτε πουθενα ) παω στις πουτανες
Το σπυρι ειναι πανω στο τσουτσουνι ( στην βαση ) πουτσας και ορχεων γωνια
Οχι δε ζηταω συμβουλες ουτε διαγνωση , μολις ηρθα απο τον δοκτορα
Θυλακιτιδα λεει , απου καποως τριφτηκε η τριχα και επαθε μια ψιλομολυνση και μου εδωσε μια αλειφη
μου ειπε επισης οτι μπορω να μαμαω αν θελω...
Ενημηρωτικα και προληπτικα εχω να σας πω οτι :
Αυτο προηλθε απο τριβη στην περιοχη μου ειπε , στενο παντελονι πιθανοτατα
οποτε εχετε το νου σας οσοι ξυριζεστε , εγω προ δυμηνου δεν ειχα τετοιες ανησυχιες , μετα πο δοκιμη και ορχεολειχια εγινα φαν.
Οχι στενα λοιπον (βρακια - παντελονια ), η λεξη Ορχεις (λεει ον ντοκτορ ) προερχετε απο το Ορχεω
που θα πει χορευω και πρειπει να κουνιουνται ( μου το ειπε κατα λεξη )
(τ Αρχιδια μας κουνιουνται με λιγα λογια , και επισημα )
Το καλοκαιρι να δεις τι γινετε με τις γυναικες μου λεει
ξυριζονται και μετα βορανε κολητα τζιν , με ανηπαρκτα εσωρουχα και μετα ερχονται με προβληματα
Ενα εικοσαρικακι η επισκεψη , μισο γαμησι σαν να λεμε
ποσοι απ τους ξυριζοντες εχετε παρομοιες εμπειριες & συμβουλες να μοιραστειτε ?
προσεχε μη μαγκωσεις καμια τριχα μονο εκει να δεις χαρες και πανηγυριαλες ε?αυτες λογικα θα κανουν για τα αρχιδια..επειδη ''τσιμπανε'' τις τριχες ελπιζω να μην πονανε μονο
Τωρα πια αμα βγει προς τα μεσα, χωνω καμια καρφιτσα και μου κανω επέμβαση
επιτεεεελους
κι εγω το κανω ρε . Αλλα προς θεου δεν γουσταρω να σπαζω σπυρια αλλων :S
επιτεεεελους
το πίλινγκ όταν γίνεται συστηματικά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα στο δέρμα, και κάνει πιο δύσκολο να γυρίσουν οι τρίχες λόγω ξυρίσματος
και σου κάνει και δέρμα βιλούδο
Την ξυριζα αλλα σταματησα γιαστι επεφτε πολυ ερεθισμος κοκκιναδια κλτδεν κανεις και την αποπανω περιοχη? μονο τα @@?
το πίλινγκ όταν γίνεται συστηματικά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα στο δέρμα, και κάνει πιο δύσκολο να γυρίσουν οι τρίχες λόγω ξυρίσματος
και σου κάνει και δέρμα βιλούδο
Αξιζει το ρισκο ή να αρχισω να τα παιρνω με καμια μηχανη σωματος τυπου