apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και πουπουλα τυπε?τωρα στρωνουν πισσα
και πουπουλα τυπε?τωρα στρωνουν πισσα
Εγώ θα προτιμούσα να σου πω επιχειρηματία.Ναι το ξενοδοχείο θα σου κόψει απόδειξη.Ο επιχειρηματίας όμως που το έχει,θα διαμένει σε σπίτι στο όνομα της εταιρείας,θα κυκλοφορεί με την πόρσε στο όνομα της εταιρείας,θα τρώει με τιμολόγιο στο όνομα της εταιρείας.Και θα παίρνει τα κέρδη καθαρά,φορολογημένα στην πηγή και θα τα πηγαίνει νόμιμα στην Ελβετία και την Ανδόρα.Και αν έχει και μισθό,ως π.χ πρόεδρος του Δ.Σ θα είναι της τάξεως των 1000 ευρώ/μήνα και θα πληρώνει 600 ευρώ το χρόνο.
Να μην κοιτάς τις επιχειρήσεις αλλά τους μεγαλομετόχους.Αυτοί δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα.
παπαριες λες τυπε...Θέλετε να κάνουμε μια σύγκριση να δούμε τι χρήμα φτάνει στο κράτος όταν ένα γκρουπ μένει σε all inclusive και τι όταν μείνει στην κύρα Λένη και τρώει στον κυρ Μπάμπη;
Θα βάλουμε μέσα και ασφαλιστικές εισφορές, φόρους επί των προμηθειών, τιμολογίων επί ελεύθερων επαγγελματιών-συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, κατανάλωσης, κ.λ.π.
Και επίσης θα προσθέσουμε τους φόρους από τις συναλλαγές που θα κάνουν οι υπάλληλοι με τους μισθούς τους (σε αντίθεση με την κυρά Λένη που θα τα βάλει στην προθεσμιακή να πάρει τόκο ΑΠΟ ΣΕΝΑ)
Αμ' τα ξέρω, δεν τα ξέρω νομίζεις?
Το θέμα είναι πως τα μισομπάνταβα δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους, ακούνε μεγάλα λόγια περί κυανής ακτής κλπ πιστεύοντας πως θα μπορούν ν'απολαύσουν τις υπηρεσίες αυτές.
Τέτοια βόδια τρώει ο λύκος..
δεν μου λες ρε παίκτη .. πρόσβαση έχουν αυτές οι παραλίες ή βαράς κανένα δίωρο ποδαρόδρομο ή καμμια διακοσαρια σκαλια ανεβοκατέβασμα ??
να σου πω την αληθεια σε μερικους χρειαζονται....και πουπουλα τυπε?
Αμ' τα ξέρω, δεν τα ξέρω νομίζεις?
Το θέμα είναι πως τα μισομπάνταβα δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους, ακούνε μεγάλα λόγια περί κυανής ακτής κλπ πιστεύοντας πως θα μπορούν ν'απολαύσουν τις υπηρεσίες αυτές.
Τέτοια βόδια τρώει ο λύκος..
Θέλετε να κάνουμε μια σύγκριση να δούμε τι χρήμα φτάνει στο κράτος όταν ένα γκρουπ μένει σε all inclusive και τι όταν μείνει στην κύρα Λένη και τρώει στον κυρ Μπάμπη;
Θα βάλουμε μέσα και ασφαλιστικές εισφορές, φόρους επί των προμηθειών, τιμολογίων επί ελεύθερων επαγγελματιών-συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, κατανάλωσης, κ.λ.π.
Και επίσης θα προσθέσουμε τους φόρους από τις συναλλαγές που θα κάνουν οι υπάλληλοι με τους μισθούς τους (σε αντίθεση με την κυρά Λένη που θα τα βάλει στην προθεσμιακή να πάρει τόκο ΑΠΟ ΣΕΝΑ)
Μια χαρά είναι κι ο ποδαρόδρομος και τα σκαλοπάτια. Μήπως θες και όχημα να σε βουτάει στη θάλασσα? Μοτεράκι να σου μασάει την τροφή?
Μη γράψω να γαμάει κανένας άλλος για να μην κουράζεσαι..
Θέλετε να κάνουμε μια σύγκριση να δούμε τι χρήμα φτάνει στο κράτος όταν ένα γκρουπ μένει σε all inclusive και τι όταν μείνει στην κύρα Λένη και τρώει στον κυρ Μπάμπη;
ναι αλλα οι τατουατζηδες θα κοβουν αποδειξεις ή θα πρεπει να δοθει η αποκλειστικη εκμεταλλευση δημιουργιας τατουαζ σε εναν μεγαλοεπιχειρηματια???παιδια εγω χαρηκα ομως πολυ γιατι το αγαπημενο μας κρατος αφησε τους ενστολους με ειδικες διαταξεις νομων να εχουν τατουαζ σε μη εμφανη σημεια. τετοια ελευθερια και γενναιοδωρία δεν την περιμενα. ηταν και ενα απο τα θεματα που απασχολουσε την ελληνικη κενωνια τα τελευταια χρονια και επρεπε να λυθει
Ποσα χροσταει ο ομιλος Δασκαλαντωνακη από εισφορες κλπ ξερεις;; Με τι φεσι εκλεισε το Αρμονια στην Βουλιαγμενη ξερεις;;;
Χεσε μας ρε τυπε...
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΥΑΡ
Ξέρεις πόσο είναι το άθροισμα των προθεσμιακών καταθέσεων των μικροξενοδόχων, ταβερνιάρηδων και μπιτσμπαρόβιων των νησιών;
Χρήμα που αν ήτανε μισθοί νεαρών παιδιών που είχαν πάει από άλλες πόλεις στα νησιά να δουλέψουν καλοκαίρι θα είχε κάνει 10 φορές κύκλο και θα είχε ανεβάσει το ΑΕΠ άλλες τόσες;
Σε πειράζουν οι καταθέσεις του επιχειρηματία στην Ελβετία (τα 200 μύρια) απ τη στιγμή που χει ανεβάσει το ΑΕΠ Α % και δε σε πειράζουν οι καταθέσεις των κυραλένηδων που ανέρχονται σε 20 δις και κοιμούνται εδώ και χρόνια και τις πληρώνεις με τον ιδρώτα σου και έχουν συνεισφέρει στο ΑΕΠ κατά Α/100 %;
δεν μιλάω για μένα... υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν μπορούνε ... κάτι εβδομηντάρηδες τουρίστες που θέλουν αλλά δεν...
ασε ξέρω... ποιός τους δίνει σημασία τους κωλόγερους (και ας ξεχειλίζει το μαρούλι από το πορτοφόλι)...
ριξε καμμια
καλα που παρχει το λιντλ τυπε και ανεβηκε η οικονομια στην χωρα και δεν εκλεισαν τα μικρα παντοπωλεια . Πηξαμε στον πλουτο μιας και η φορολογια του λιντ ειναι ιδια με αυτη του μικρου παντοπώλειου και κανεις δεν εμεινε ανεργος.. ρε σκιουρακι μας δουλευεις η ζεις στο οσλο και μας τρολαρεις;
εμας τι να μας πειραζει .. ας ψομολυσσαμε και μεις και τα παιδια μας φτανει να χει λεφτα το κρατος οι μεγαλοεπιχειρηματιες στην γενευη και οι τραπεζες. αλιμονο το αεπ να δειχνει και ο κοσμος ας ψοφησει
Έλα παππούλη να σου δείξω που το έχει η γιαγιά..