Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Πριν  μια εβδομαδα εδειξε στις ειδησεις περιστατικο στο Μετρο της Νεας Υορκης. Κανουν οι αστυνομικοι παρατηρηση σε κοπελα που ειχε τα ποδια της πανω σε καθισμα. Εκεινη αντι να συμμορφωθει θεωρησε καλο να τους γραψει και να ειναι προκλητικη απεναντι τους. Οποτε τη βουτηξανε με χειροπεδες. Ελα ομως που παρενεβη και μια αλλη ασχετη για να την υπερασπιστει. Τη μαζεψανε κι εκεινη.

Γενικα ομως ειμαι επιφυλακτικος με την αστυνομια στις ΗΠΑ γιατι υπαρχουν και πολλα περιστατικα αυθαιρεσιας και υπερβολικης παρεμβασης και βιας.

Ναί, δέν διαφωνώ μ'αύτά πού λές, άπλά λέω ότι άπ'τό νά έχω μία εύνουχισμένη καί άχρηστη άστυνομία, προτιμώ μία καλοπληρωμένη, καλά έξοπλισμένη, καλά έκπαιδευμένη καί μέ έξουσίες, άστυνομία.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Στις ΗΠΑ ρε; Την πιο σιχαμένη χώρα που έχει βγάλει εκατομμύρια κατακάθια; Θεέ και Κύριε!!!!

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Μια χαρα ειναι αστυνομια στις ΗΠΑ εχουν να κανουν με καθε καρυδιας καρυδι , οχι σαν και εδω που ειμαστε ξεφραγο αμπελι
Την περισσοτερη αυστηροτητα την εξαντλουν τα highway patrol των σεριφιδων της εκαστοτε κομητειας-  πολιτειας αναλογως που θα πεσεις
Η μητροπολιτικη αστυνομια ειναι σαφως πιο νορμαλ

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Έτσι ακριβ'ως όπως τα λες είναι. Μας σταμάτησε περιπολικό στις ΗΠΑ για υπερβολική ταχύτητα και οι μπάτσοι βγήκαν με το χέρι στο όπλο έτοιμοι να το τραβήξουν. όταν είδαν ότι δεν κάναμε εξυπνάδες, μας έκοψαν κλήση και έφυγαν.

Να θυμήσω ότι στην Ελλάδα βρωμά δεν σταμάτησε σε μπλόκο και τον πυροβόλησαν. Ο μπάτσος ακόμα τρέχει και δεν φτάνει.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Στην Αμερική άμα είσαι μαύρος σου αλλάζουν την Παναγία. Άμα είσαι λευκός δε τρέχει τίποτα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Και μαλιστα την βιασαν και παρα φυσιν μπροστα στην μανα της! ΤΕΡΑΤΑ!  :S :S :S

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Χαλάστηκα άσχημα διαβάζοντας το  :-
μακάρι να υπήρχε Θεός  :'(
μέχρι να δείξει ένα σημάδι όμως Αυτός, διώξτε όλα τα αλβανά από την χώρα
ναι, θα μείνουνε μπόλικα ελληναριά τομάρια, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε και εισαγωγή  :)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ζυρίχη κύριοι...να μη λέμε μόνο ότι όλες οι μαλακίες γίνονται στην Ελλάδα.

Μαλακίες δέν γίνονται μόνο στήν Έλλάδα, αύτό είναι σωστό. Παντού γίνονται.

Μέ μία ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Στήν Έλλάδα δέν έχεις συνέπειες, ένώ άλλού έχεις.

Έλα έδώ πού είμαι καί κάνε μαλακία νά δείς τί θά πάθεις.

Θά εύχεσαι νά σέ πιάσει ή άστυνομία πρίν τούς πολίτες.

Επισκέπτης
πριν κατι χρονια,πηγα να πλακωσω εναν αιγυπτιο αρκετα ποιο κοντο απο εμενα

η παρεξηγση ξεκινησε απο ενα μαγαζι που ειχε ιντερνετ καφε,με κοροιδεψε οτι και καλα ειχε πισι,γυρναω και γελαγε, τι γελας ρε του λεω?

πεταω μετα ενα αει στο διαολο και ο τυπος νευριασε λες και του εβρισα την μανα

δεν του το ειπα ετσι το αει στο διαολο,καποια μαλακια ειπε αλλα δεν θυμαμαι

με ακολουθησε 100 μετρα απειλωντας να με σκοτωσει,τον πλησιαζα,εκανε πισω, ηθελε ο πονηρος να με παρει στο μαγαζι να μου επιτεθουν και η ομοεθνεις του

νετα απο χρονια εμαθα οτι να πεις σε εναν μουσουλμανο αει στο διαολο το περνουν πολυ σοβαρα :jerking:

τεσπα,εγω σωματικα τον ειχα,αλλα με το νευρο που εχουν ανετα πηγαινε στο μαγαζι και εφερνε ενα μαχαιρι :headbang:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μαλακίες δέν γίνονται μόνο στήν Έλλάδα, αύτό είναι σωστό. Παντού γίνονται.

Μέ μία ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Στήν Έλλάδα δέν έχεις συνέπειες, ένώ άλλού έχεις.

Έλα έδώ πού είμαι καί κάνε μαλακία νά δείς τί θά πάθεις.

Θά εύχεσαι νά σέ πιάσει ή άστυνομία πρίν τούς πολίτες.

Καλά, Ελλάδα παίζει ρόλο και το μέσο. Και με ναρκωτικά να σε πιάσουν, άμα έχεις τα μέσα τη βγάζεις καθαρή.

pasadena

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
πριν κατι χρονια,πηγα να πλακωσω εναν αιγυπτιο αρκετα ποιο κοντο απο εμενα

η παρεξηγση ξεκινησε απο ενα μαγαζι που ειχε ιντερνετ καφε,με κοροιδεψε οτι και καλα ειχε πισι,γυρναω και γελαγε, τι γελας ρε του λεω?

πεταω μετα ενα αει στο διαολο και ο τυπος νευριασε λες και του εβρισα την μανα

δεν του το ειπα ετσι το αει στο διαολο,καποια μαλακια ειπε αλλα δεν θυμαμαι

με ακολουθησε 100 μετρα απειλωντας να με σκοτωσει,τον πλησιαζα,εκανε πισω, ηθελε ο πονηρος να με παρει στο μαγαζι να μου επιτεθουν και η ομοεθνεις του

νετα απο χρονια εμαθα οτι να πεις σε εναν μουσουλμανο αει στο διαολο το περνουν πολυ σοβαρα :jerking:

τεσπα,εγω σωματικα τον ειχα,αλλα με το νευρο που εχουν ανετα πηγαινε στο μαγαζι και εφερνε ενα μαχαιρι :headbang:
Γι αυτο θελει προσοχη γιατι δε ξερεις απο που να φυλαχτεις

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τελικά τα τίναξε ο τύπος από την Κηφισιά. Προσωπικά δε λυπήθηκα καθόλου, γιατί και ο ίδιος θα είχε φάει ουκ ολίγους καθ'ότι επιχειρηματίας...αλλά έτσι είναι κάποια μέρα πληρώνεις. :rockon: :rockon: :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
Τελικά τα τίναξε ο τύπος από την Κηφισιά. Προσωπικά δε λυπήθηκα καθόλου, γιατί και ο ίδιος θα είχε φάει ουκ ολίγους καθ'ότι επιχειρηματίας...αλλά έτσι είναι κάποια μέρα πληρώνεις. :rockon: :rockon: :rockon:
δεν εχω ιδεα ουτε καν για ποιον μιλας αλλα εσυ θα ψοφησεις συντομα απο την χειροτερη μορφη καρκινου...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
δεν εχω ιδεα ουτε καν για ποιον μιλας αλλα εσυ θα ψοφησεις συντομα απο την χειροτερη μορφη καρκινου...
Γραφτονα σταρχιδια σου ρε Τρουμπ που κάθεσαι και ασχολείσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom